• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Beyaz melekcim ben elevit ve gyno ferro sanol kullanıyorum.benim sormam üzerine balık yağı hapı verdi ama ben almadım.haftada bir balık yemeğe çalışıyorum.bir dahaki gidişimde flor hapı vericekmiş

kızlar çok üzüldüm yaaaasenağlama arkadaşım 12 sene sonra tüp bebekle hamile kalmıştı 10 gün önce dün akşam bebeklerini kaybetmiş karın ağrısıyla dra gitmiş gaz sancısı deyip yollamışlar eşide hemen ege üniversitesine götürüyor burdaki drlara güvenmiyor kız meğer iç kanama geçiriyormuş bebekler zehirliyormuş 4 ünitekan vermişler ölümden dönmüş kendisi ahşap boyama öğretmeni dün okula gitmiş yatıp dinlenmesi gerekirken yüce allah inşallah yine verir allah bütün olmayanlara versin inşallah:Saruboceq:

derincim gercekten cok uzucu ama cok sukur ki arkadasin kurtulmus - insallah en kisa zamanda yine verir allah.

Doktorunuz sie hangi ilaçları verdi tam olarak yazarmısını..
Bana 5 tane vermiş reçete elimde ama henüz almadım
16.haftayı doldur 17 de başla demişti de..

ben 16 hafta 5 günlüğüm. progestan,corapsin,elevit,gynoferon kullanıyorum artı bugün kan sayımı yaptırdım şeker tahlili yarında kolestrol yaptırıcamyaklaşık 1 ay sonrada tetanoz aşısı yapılıcak

ben ayrıntılı usg yi sordum şimdi 300 tl dediler...........
Başka biyere sordum 120 tl dediler..............
şaşırdım..ne bu fark şimdi acaba

evet nilaycım bir an önce dr a gitmek istiyorum..ayın 23 ü gb olucak randevumuz, iple çekiorum.

medipolle dr um anlaşmalıymış,dr umun kendi muaynehanesi var ama anlaşmalı oldugu hastanelerde dogum yaptırıyormuş.o da medipol ve b kaç tane daha..sen oraya mı gidiosun, ve çok iyi oldugunu duymuştum medipol ün ama çook ta bilgim yok selsincim.

Doktorunuz sie hangi ilaçları verdi tam olarak yazarmısını..
Bana 5 tane vermiş reçete elimde ama henüz almadım
16.haftayı doldur 17 de başla demişti de..[/quoteselamlar uzun zamandır yoktum eşim izinliydi nete sadece girip arada okuyabildim maşallah baya büyümüş bebekler herkes iyidir inş . doktorum bana ilk önce gyno ferro sanol vermişti bağırsak larım zaten çalışmıyor içewmedim şimdi ferplex verdi başkada vitaminim yok
kızlar çok üzüldüm yaaaasenağlama arkadaşım 12 sene sonra tüp bebekle hamile kalmıştı 10 gün önce dün akşam bebeklerini kaybetmiş karın ağrısıyla dra gitmiş gaz sancısı deyip yollamışlar eşide hemen ege üniversitesine götürüyor burdaki drlara güvenmiyor kız meğer iç kanama geçiriyormuş bebekler zehirliyormuş 4 ünitekan vermişler ölümden dönmüş kendisi ahşap boyama öğretmeni dün okula gitmiş yatıp dinlenmesi gerekirken yüce allah inşallah yine verir allah bütün olmayanlara versin inşallah:Saruboceq:
derin arkadaşına rabbim sabır versin inş. bir daha bebişi olur hamilelerin duası kabul olurmuş bol bol dua et başka yapacak bir şey yok
yine baş ağrım başladık kızlar
of o bağ ağrıları bendede var gece yarısı başlıyor minoset geçirmedi artık parol alıyorum yoksa iptalim bir kaç gün
kızlar benim su gibi akıntım geliyor korkuyorum önceden de olmuştu ama önemsememiştim .bebeğin suyu mu acaba :(
su gibi renksiz
ilsu inş. önemsiz bir şeydir ama sen yinede doktorunu arasan bir böyle şeyler ihmale gelmez ALLAH KORUSUN

evet nilaycım bir an önce dr a gitmek istiyorum..ayın 23 ü gb olucak randevumuz, iple çekiorum.

Medipolle dr um anlaşmalıymış,dr umun kendi muaynehanesi var ama anlaşmalı oldugu hastanelerde dogum yaptırıyormuş.o da medipol ve b kaç tane daha..sen oraya mı gidiosun, ve çok iyi oldugunu duymuştum medipol ün ama çook ta bilgim yok selsincim.

canım ben temmuz ayında ikiz bebeklerimi kaybetmiştim 8 haftalık medipol'e gidiyordum.o zaman.şimdi benimde doktorum özel.hangi hastaneler ile anlaşması var bilmiyorum.ama ekim ayında arkadaşım orada doğum yaptı.memnun kaldı.hastanede kötü bir hastane değil.

beyaz melek çgülistan selsin babaylon nar sağolun kızlar allah inşallah yine verir anca tüp bebekle olur zaten tüpleri kapalıydı allah yardımcısı olsun inşallah

aa selsin senin ikiz bebeklerin vardi kaybettin mi başın sağolsun canım
kendiliğinden mi olmuştu ikizler tedaviyle mi

bende dün izmire tlf açtım 210 dediler peşinde 170 e iniyoruz dediler ama kızlar araştırında gidin drum dediki çok yapan yer var bu işi bilen birinin yapması çok önemli dedi ayrıntılı usg için

canım ben temmuz ayında ikiz bebeklerimi kaybetmiştim 8 haftalık medipol'e gidiyordum.o zaman.şimdi benimde doktorum özel.hangi hastaneler ile anlaşması var bilmiyorum.ama ekim ayında arkadaşım orada doğum yaptı.memnun kaldı.hastanede kötü bir hastane değil.

selsincim ikizlerin için üzüldüm ama hayırlısı olsun şimdi yeniden hamilesin ne guzel:=)bende temmuz 13 te sema da 7 haftalıkken kürtaj oldum boş (anembriyonik) gebelikten..ve 3.5 ay sonra yine hamileyim ..su anki dr um o zaman orada çalışıodu ve hala ona devam ediorum.medipol için kötü söyleyen cıkmadı, inş memnun kalırız bebişleri saglıkla kucagımıza alırız

Back
X