• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

arkadaşlar benimde kızım oluyor çok mutluyum geçen hafta kız görmüştü bugün gelmemi istedi baktı gene kız,160 grammış oyyyy kıyamam ben ona ya ne güzel şeymiş içinde bir can taşımak,çok şanslıyız arkadaşlar ki anne olmak bizede nasip olacak inşallah.

arkadaşlar benimde kızım oluyor çok mutluyum geçen hafta kız görmüştü bugün gelmemi istedi baktı gene kız,160 grammış oyyyy kıyamam ben ona ya ne güzel şeymiş içinde bir can taşımak,çok şanslıyız arkadaşlar ki anne olmak bizede nasip olacak inşallah.

canım tebrik ederim maşallah meleğine nasılda büyümüş allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar:

Amin stardustum
yapma annesi böyle ,bebeğin seni bırakmayacak inşalalh.
Yapma canm çok geçmiş olsun.içinin rahatlağına çok çok sevindim.

Artık mutluluktan ağlarsın inşallah.
Sen kendine çok dikakt et hem maddi hem manevi canım.
Bebeğin iyi olur o zaman.

canım ya inş. böyle bir sıkıntı yaşamazsın birdaha bilirim o yol bitmek bilmez bende kanamalarım olduğu dönem her doktora gidişimde yollar bitmiyordu ama o kalp atışını duyunca birkez daha rahatlıyorsun ve bol bol dua ediyorsun inş. bidaha böyle sıkıntılar yaşamayız canım

hadi canım hayırlısı olsun.bir daha böyle üzme kendini

canım sen bukadar sitrese girersen minicik yavrun neyapsın .biliyomusun yaptığın herşey onada fazlasıyla yansıyo bunuda düşün ..
neyse bebeğinde sağlıklı negüzel .kendini bukadar sıkıntıya sokmana gerek varmıymış
hihoyyyt:CüvCüv:

star dust canım çok çok geçmiş olsun üzme böyle kendini onun keyfi yerinde annesi o da şaşırıyor eminim ennem neden böyle telaşlı diye...
Için rahatlamıştır tatlım....
Kendine çok dikkat et güzelim

çok teşekkür ederiz tatlı teyzelerim a.s.
annem söz verdi , bi daha çok üzülmeyecekmiş , en azından deneyecekmiş , en olmadı üzüleceği zaman bir daha düşünecekmiş , bir gün anlayacak mıyım ben bu kadını acaba :uhm:
hem o üzüldüğünde ben de burada büzüm büzüm büzülmez miyim , bunu anlaması lazım canım aaaa :oklava: ben artık onunla yaşıyorum , tek başına değil artık bu ne sorumsuzluk :ecrin_bebek:
bir daha böyle bir sebeple size gelirse ( aslında elimden geleni yapıyorum aklını başına alsın diye , ter ter tepiniyorum ama nafile , henüz küçüğüm tekmelerimi hissetmiyor ) siz ona iyiice kızın tamam mı , aklı başına gelir o zaman yerimseniben
sanırım artık onu iyi tanıyorum a.s

merhaba arkadaşlar bugün evde çook işim vardı giremedim izinliydim bugün bütün işlerimi bitirdim öyle geldiimm...

Kızlar şimdi geldim doktordan bebişim kocaman olmuşşş. 22 cm kilosuda 335 gr. yaa bize döndü ağzını kocaman açtı kapattı çok tatlıydı dr. su yuttu dedi. Nasıl büyümüş oğluşum benim çok şaşırdım..

maşallah cnm meleğine ne güzel büyüyor..:nazar:

beyaz melek çgülistan selsin babaylon nar sağolun kızlar allah inşallah yine verir anca tüp bebekle olur zaten tüpleri kapalıydı allah yardımcısı olsun inşallah

çook büyük geçmiş olsun yazıyı okuyunca çook üzüldüm allahım büyük umarım acılarını unutturacak ya da hafifletecek bi melek yollar arkadaşına:Saruboceq:

ben 16 hafta 5 günlüğüm. progestan,corapsin,elevit,gynoferon kullanıyorum artı bugün kan sayımı yaptırdım şeker tahlili yarında kolestrol yaptırıcamyaklaşık 1 ay sonrada tetanoz aşısı yapılıcak

bende bemiks-c babyprine ferrum fort ve magnezyum içiyorum:)))

bende ilk defa dün hissettim çok güzel bir duygu

ne mutlu sana çok güzell bi duygu allahım isteyen herkese tattırsın inşallah

badem ark. banı sanırım hala kalkmamış kendisiyle dün görüştüm ben yanlış anlama düzeltilmese 22sine kadar banlı imiş off ya biranönce kaldırılsa keşke

umarım biran önce badem gelir... ösledikk walla...

:Saruboceq::Saruboceq: şükürler olsun meleğim iyiymiş :Saruboceq::Saruboceq:

kendi dr.um uzak diye yakındaki bir tıp merkezinden randevu aldım ..
2 adımlık yol bitmek bilmedi dr.a giderken .. takside çok tuttum kendimi ağlamamak için ,
dr.a yazdıracağım ilacın adını unuttum , akıl mı kaldı o telaşla , eşimi aradım dr.u arayıp ilacın adını öğrensin diye , onunla konuşurken tutamadım kendimi ağladım ..
sonra beni çağırdılar dr. görüşmesi için kendimi tuttum biraz
dr. benimle ilgili bilgileri kaydederken , sorunca sıkıntımı ağlamaya başladım , hem ağladım hem anlattım ..
dr. hadi rahatla da öyle konuşalım deyince bıraktım kendimi , ağlamak ki ne ağlamak ....
sonra baktı ben hala ağlıyorum kızdı bana , böyle yaparsan daha çok zarar vereceksin bebeğine diye ..
tansiyonum da çıkmış haliyle ..
ultrasona bakamadım önce , yüzümü kapattım sımsıkı , dua ediyordum ..
yine kızdı , " bak ekrana ne göreceksek beraber görücez " dedi ve meleğimin atan kalbini görünce rahatladım ,
bir daha kızmasın dr. amcamız diye gözyaşlarımı yakaladım hemen ...
herşeyi yerli yerindeymiş kuzumun , hareket ediyordu kımıl kımıl , kemiklerini - kaburgalarını gösterdi bana
oysa ben sadece atan kalbini görüyor ve dua ediyordum ....
Allahım bir daha bana , kimseye böyle sıkıntılar yaşatma :Saruboceq:

canımm benim çok sevindim allahım sana ve bebğine sağlık versin ,inşallah

bende yarın dr a gidiyorum çok heyecanlıyım .
inş herşey yolunda gider
1 ay oldu bebeğimi görmeyeli

güzell haberlerle gel cnmm...

maşallah kızına cnm..:nazar:

kız annişlerimiz çoğaldı walla :)))

ben evdeyim evde olduğum halde uyukum var ama uyuyamıyorum bende anlamadım yaa:((( toplam 8 yada 9 saat uyuya biliyorum...

canım ben gün içinde bazen 2 saat , geceleyin de 7-8 saat uyuyorum .. gündüz uyumaz ve erken kalktysam o gün akşam yatınca yaklaşık 10 saat uyuyorum :1shok:
hey maşşşşşşallahhhhh :nazar:
gitti günün yarısı fisfisfis

hoşgeldin eyetekinercim :1hug:
amin canım , hepimizin bebeği sağlıkla gelsin , inanılmaz korktum .. yani test günüme 1 gün kala regl olduğumu sanıp hastaneye gittiğimden daha fazla korktum .. geçti şükür ..
sen ne işi yaptın , yormuyorsun kendini değil mi tatlım Şeniz

hoşgeldin eyetekinercim :1hug:
amin canım , hepimizin bebeği sağlıkla gelsin , inanılmaz korktum .. yani test günüme 1 gün kala regl olduğumu sanıp hastaneye gittiğimden daha fazla korktum .. geçti şükür ..
sen ne işi yaptın , yormuyorsun kendini değil mi tatlım Şeniz

hoşbulduk cnm benim..

korkunu anlayabiliyorum her dr a gittiğimde bebeğimin kalp atışını görmeden içim rahat etmiyo... çok şükür bebişlerimiz iyi olsunlar da ... ben evde iş yaptım çalışınca çok zor oluyo benimiçin sadece izin günlerimde yapabiliyorum onun dışında yapamıyorum malesef.. kendimi yormuyorum tabii ben yorulursam bebeğimde yorulacak diye kıyamıyorum ona ......:)))))

çok teşekkür ederiz tatlı teyzelerim a.s.
annem söz verdi , bi daha çok üzülmeyecekmiş , en azından deneyecekmiş , en olmadı üzüleceği zaman bir daha düşünecekmiş , bir gün anlayacak mıyım ben bu kadını acaba :uhm:
hem o üzüldüğünde ben de burada büzüm büzüm büzülmez miyim , bunu anlaması lazım canım aaaa :oklava: ben artık onunla yaşıyorum , tek başına değil artık bu ne sorumsuzluk :ecrin_bebek:
bir daha böyle bir sebeple size gelirse ( aslında elimden geleni yapıyorum aklını başına alsın diye , ter ter tepiniyorum ama nafile , henüz küçüğüm tekmelerimi hissetmiyor ) siz ona iyiice kızın tamam mı , aklı başına gelir o zaman yerimseniben
sanırım artık onu iyi tanıyorum a.s

canımmmmmmmm benim bebeğimde aynı düşüncelerde annesi onu kucağına almadan bu end,şelerden kurtulamayacak. ama canım sağlığımızla oynuyoruz böyle yaparak ama artık bizler anne sayılırız bizbu stresle hasta olursak bebeğimize kim bakacak canım ilerde daha büyük hastalıklar gelebilir başımıza allah korusun sana niye bu kadar üzüyorsun kendini diyemeyeceğim bende olsam aynen delirirdim dün delirdiğim gibi bitanem herşey olacağına varır ikimiz içinde herkez içinde allah yazmışsa biz ne kadar yırtsakkendimizi nafilesende bende neler yaşamışız daha önce niye bu güzel olayı yaşamadık allah istemedi değilmi inşallah yüce allahım bizede bu duyguyu nasip etti inşallah sağa salim kucağımıza alacağız yavrularımızıŞeniza.s.

Hanimlar, 4 gun aradan sonra hepinize merhaba.

bir urunun satis reklamini yaptigim icin sonsuza kadar banlanmistim ama sonra mail attim ve gercekten satis reklam ile alakam olmadigini anlattim. Tek dilegim insanlara iyilik etmekti. Neyse sorun cozuldu.

Sanirim kabul olmus ki acilmis:) Neyse cok sey kacirdim. Neler oldu kim sinsiyet ogrendi cmt den bu yana bakiiim ?

Hanimlar, 4 gun aradan sonra hepinize merhaba.

bir urunun satis reklamini yaptigim icin sonsuza kadar banlanmistim ama sonra mail attim ve gercekten satis reklam ile alakam olmadigini anlattim. Tek dilegim insanlara iyilik etmekti. Neyse sorun cozuldu.

Sanirim kabul olmus ki acilmis:) Neyse cok sey kacirdim. Neler oldu kim sinsiyet ogrendi cmt den bu yana bakiiim ?
canım çok geçmiş olsun aramıza döndüğüne çok sevindim.a.s.

canlarim cok tesekkur ederim. ben de siziler cok merak etmistim ve ozledim. insan kisa zamanda ne guzel arkadasliklar kuruyor. kader birligi:)

Stardust okuduklarıma inanamadım. Sen ve bu kadar panik. Ah bu dr'lar. Durduk yere içine kurt atmış sen de büyütmüşsün fena halde. Çok kızdım sana. İşlerim yoğun olduğundan bu anları kaçırmışım. Geçmiş olsun. Bir daha bu kadarcık lafla bebiş hakkında kötü senaryolar çizme lütfen. O kocaman adam oldu. İki öksürüğe pabuç bırakmaz annesi. Hele senin bebişin hiiiççç bırakmaz.

Ben de bugün detaylı ultrason fiyatı aldım. Benim dr'um da hamileydi. Yeni doğum yaptı. Kendi ultrasonunu Hospitalium'da yaptırmış. Ben de oraya gideceğim. İçim rahat. SSK'lılara 73 TL alıyorlarmış. Ayrıca dr muayene parası da ödemek gerekiyor. O da SSK için 20 TL. Bana sizin fiyatların yanında oldukça uygun geldi. Bu arada benim yaptıracağım 2. Obstetik usg olarak geçiyor. Sizinkiler farklıysa fiyat farkı da olabilir tabi.

Bu arada son muayenede dr bebeğin hareketlerini hissediyormusun dedi. Bazen ama onun olup olmadığına da emin değilim. Bazen 2 gün birşey hissetmediğim oluyor dedim. Olabilir dedi. Bir gelip bir gidermiş. Şimdi düzenli hissetmememiz normalmiş yani.
Bugün hiç kıpırdamadı neredeyse. Biraz önce birşey içtim ( hepimiz hamile olduğumuzdan söylemiyorum ne olduğunu ) şimdi durmak bilmiyor.

Back
X