• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

GÜNAYDIIIIINNNN EVERYBODYYYYYY hihoyyyt

canim ben ozbekistandayim ya 3 saat fark var aramizdaa bizde saat 10 a geliyo. ben normal uykumu aldim kalktim yani.. ins seninki de bi probleme bagli uykusuzluk diildir canimm.. az sora doktora gidicem ins cinsiyetini ogrenebilirim. dua et benim icin. birazdan kaparim cevaini okuyamasam daa gelince yazarim cnm. optumm kocaman

Sılacım inşallah bebeişnden sağlıklı haberlerle dönersin dr.dan ve inşallah cinsiyetini de öğrenirsin :Saruboceq:Şeniz

Kızlar günaydın. Benim canım sıkkın biraz dün akşam marketteyken kızım sepetin önünde aniden durunca sepet karnıma geçti canım yandı baya çok korktum bebişe bişey olmamıştır dimi? Gerçi sonra hareketini hissettim 1-2 kere ama yinede tedirginim halaa

ayyy canım yaaaa , çok acımıştır bilirimmmm benneyaptımki
olmamıştır canım , bak hem hareketlerini de hissetmişsin bitanenin , ben hala buradayım demiş sana , korkma annesi :1hug:

günaydın günaydın kızlar bugün çok yoğunum sabah kahvesinbe misafirlerim var öğleden sonrada ben gezmeğe gideceğim pek katılamıyacağım dra gidenler inşallah iyi haberlerle dönerler

eyetekinercim aynı durum bende de vardı , eşim kahvaltıyı hazırladı hadi kalk dedi , ben biraz daha yatayım dedim , sonra saat çalınca fırladım ayağa delikafadulden 8.30da antibiyotik içmek için .. bugün tuhaf , sıkıc bir hava var ..
ama içim aydınladı birden kaydirigubbakcemile2
hem size yazıp hem de bir yandan 45likleri dinliyordum en sevdiğim şarkı çalıyor " füsun önal - senden başka " hihoyyyt

hani sözleri " benden sorsan ummanlardir derdim
hani gozlerin var ya
bulbulleri susturup dinlerdim
tatli sozlerin var ya

katmer katmer gul acar gonlumde
hani gulusun var ya
daha mutlu olamam omrumde
beni opusun var ya

senden baska senden baska gozum gormez hic kimseyi
senden baska senden baska duyamam ben hic kimseyi
senden baska senden baska sevemem ben hic kimseyi
senden baska senden baska olamam baskasiyla

dizlerim titrer sen gorununce
hani o gelisin var ya
aklimdan cikmaz butun omrunce
o capkim gulusun var ya

bir ilkbahar yagmuruydu sanki
ardindan gunes doğar ya
yakti bir ateş gibi inanki
o kor dudaklarin var ya" hihoyyyt

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 canım çekti bende dinleyeyim bari sabah sabah iyi gider hareketli bi şarkı

eyetekinercim aynı durum bende de vardı , eşim kahvaltıyı hazırladı hadi kalk dedi , ben biraz daha yatayım , sonra saat çalınca fırladı ayağa delikafadulden 8.30da antibiyotik içmek için .. bugün tuhaf , sıkıc bir hava var ..
ama içim aydınladı birden kaydirigubbakcemile2
hem size yazıp hem de bir yandan 45likleri dinliyordum en sevdiğim şarkı çalıyor " füsun önal - senden başka " hihoyyyt

hani sözleri " benden sorsan ummanlardir derdim
hani gozlerin var ya
bulbulleri susturup dinlerdim
tatli sozlerin var ya

katmer katmer gul acar gonlumde
hani gulusun var ya
daha mutlu olamam omrumde
beni opusun var ya

senden baska senden baska gozum gormez hic kimseyi
senden baska senden baska duyamam ben hic kimseyi
senden baska senden baska sevemem ben hic kimseyi
senden baska senden baska olamam baskasiyla

dizlerim titrer sen gorununce
hani o gelisin var ya
aklimdan cikmaz butun omrunce
o capkim gulusun var ya

bir ilkbahar yagmuruydu sanki
ardindan gunes doğar ya
yakti bir ateş gibi inanki
o kor dudaklarin var ya" hihoyyyt

ayy canım benim bu ne güzell bi neşe böyle... sizi böyle görmek beni çok mutlu ediyor walla... hamişlere de melek annelerine de bu yakışır :teytey:

kızlar gece uyumakta zorluk cekenler varmı benım gıbı?
sagımada solumada yatarken cok sıkıntı cekıyorum her yerım agrıyo artık uyumak ıskenceye dondu benım ıcın:1no2:

sagımada solumada yatarken cok sıkıntı cekıyorum her yerım agrıyo artık uyumak ıskenceye dondu benım ıcın:1no2:

olmazmı canım ben gece kuşuyum bilmiyon dimi sabahın 5 de sitede gezindim hep allahtan internet denen olay var yoksa nasıl gece vakit geçer:roflol: sonra ssat 7,30 dan sonra uyudum şimdi kalktım benimde heryerim ağrıyo yer değiştiriyorum habire sanırım bu böyle gidecekmirmirmirmirmirmirmirmir

ayy canım benim bu ne güzell bi neşe böyle... sizi böyle görmek beni çok mutlu ediyor walla... hamişlere de melek annelerine de bu yakışır :teytey:

size de sıçrasın diye yazdım tüm sözlerini yerimseniben hihoyyyt
hatırlar mısın tarık akanla oynadığı bir filmde söylemişti emel sayın bu şarkıyı , o zamanadan beri çok severim ..
bugün iştesin sanırım ??
ben kaşınıyorum galiba :oklava: canım pazara gitmek istiyor da :utangac:

geçmiş olsun canım a.s.
bende şimdilik yok
belki gün içinde yorulmadığım yada sabah biraz geç kalktığım için uykuya hemen dalamıyorum benneyaptımki
onun dışında sabaha karşı 4-5 gibi wc ye kalkmasam uykum bölünmeyecek , çünkü bazen kaçıyor tamamen kalkarsam ..
ama bahsettiğin gibi ağrım olmuyor .. 2-3 gündür sol dizimde bir ağrı vardı , sabah da vardı hatta , şmdi geçmiş şükürler olsun :Saruboceq:
üşütmedin dimi canım , şütünce ağrırmış ya her yerimiz yada vücutta bir enfeksiyon-mikrop vs. varsa olur diye hatırlıyorum .. inşallah hamileliğin cilvelerindendir ..
magnezyum , kalsiyum felaan alıyor musun takviye olarak ???

evet aynı durum bendede var canım sağ tarafıma ve sırt üstü kesinlikle yatamıyorum sadece soluma yatıyorum :CüvCüv:.
sabah kalktığımda uyuşmuş oluyo hertarafım
ben doktoruma söyledim 5 aydan sonra okadar olmaz dedi rahatlarsın dedi.
bende tam tersi
bebek büyüdükçe yatmak zorlaşır diye duymuştum
bilmiyorum hangisi doğru. bakalım zamanla öğrenicez artık:emir_bebek:

geçmiş olsun canım a.s.
bende şimdilik yok
belki gün içinde yorulmadığım yada sabah biraz geç kalktığım için uykuya hemen dalamıyorum benneyaptımki
onun dışında sabaha karşı 4-5 gibi wc ye kalkmasam uykum bölünmeyecek , çünkü bazen kaçıyor tamamen kalkarsam ..
ama bahsettiğin gibi ağrım olmuyor .. 2-3 gündür sol dizimde bir ağrı vardı , sabah da vardı hatta , şmdi geçmiş şükürler olsun :Saruboceq:
üşütmedin dimi canım , şütünce ağrırmış ya her yerimiz yada vücutta bir enfeksiyon-mikrop vs. varsa olur diye hatırlıyorum .. inşallah hamileliğin cilvelerindendir ..
magnezyum , kalsiyum felaan alıyor musun takviye olarak ???

canım usutmekten degıl belırlı aralıklarla aynı pozısyonda yatınca agrıyo, ezılıyo vucudum galıba buyuzden agrıyo buda benı uykusuz bırakıyo
gece zaten en az 2 kere wc ye kalkıyorum bende ayrıca cok agırlastım vucudumu kaldırmakta cok zorlanıyorum acaba hareketsızlıkten olurmu
cunku sureklı evın ıcınde laptopun basındayım:bbo:

bu arada bütün annelere günaydın sorunsuz rahat bigün geciririz inşallah.
doktora gidecek olnlarda sağlıklı güzel haberlerle dönsünler inşallah:CüvCüv::emir_bebek:

size de sıçrasın diye yazdım tüm sözlerini yerimseniben hihoyyyt
hatırlar mısın tarık akanla oynadığı bir filmde söylemişti emel sayın bu şarkıyı , o zamanadan beri çok severim ..
bugün iştesin sanırım ??
ben kaşınıyorum galiba :oklava: canım pazara gitmek istiyor da :utangac:

çok iyi düşünmüşsün cnm.. şahsen bana sıçradı uykum açıldı bende çok severim..bugün işteyim cnm evet sayfam açık fırsat buldukça yazıcam artık.... cnm kendine dikkat et havalara aldanıp da dışarıda pazar pazar gezme :1hug:

günaydın anneler....a.s.

ankara yine yağmurlu iç karartıcı hava var

bende çok uyuyorum kendimden şikayetçiyim

kızlar ya gündüz bişeyim yok ama gece uyku sırasın kollarım uyuşuyo sizdede oluyomu kendine gelmesi 2 dakkayı buluyo sonra yine dalıyorum bi bakmışım yine uyuşuğum ama bu sadece gece oluyomirmirmirmirmirmirmirmir

dilara cnm benimde ayaklarımda oluyordu dr uma söyledim magnezyum verdi. sende söyle mutlaka sana da verecektir. geçmiş olsun..

hüzün yılı ;
canımcım gün içinde çok hareket etmiyorsan ve gece de ister istemez hep aynı tarafa yatıyorsan olabilir ağrılar .. ben de sanırım hep sola yatmayı tercih ettiğimden midir nedir sol dizim ağrıyordu bir kaç gündür ..

çok iyi düşünmüşsün cnm.. şahsen bana sıçradı uykum açıldı bende çok severim..bugün işteyim cnm evet sayfam açık fırsat buldukça yazıcam artık.... cnm kendine dikkat et havalara aldanıp da dışarıda pazar pazar gezme :1hug:

haklısın canım Şeniz .. ama sıkılıyorum , bir yandan da ist.a gdicez h.sonu , yeğenlere bir kaç şey alayım diyorum , geçen gitmemde bi şey alamamıştım hep yatak istirahatinde olduğum için .. sıkı giyinip çok gezmemeye çalışıcam a.s

kızlar ya gündüz bişeyim yok ama gece uyku sırasın kollarım uyuşuyo sizdede oluyomu kendine gelmesi 2 dakkayı buluyo sonra yine dalıyorum bi bakmışım yine uyuşuğum ama bu sadece gece oluyomirmirmirmirmirmirmirmir

belki hep aynı tarafına yatmaktandır canım . ama eğer sol kolunsa uyuşan boyun fıtığının habercisi olabilir benneyaptımki

ben geldim kızalr...hala yoğunum ama bi girip bakayım dedim herkez iyidir umarım..
Ben de bi tuhafım bu gün adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor..açıkçası tedirgin oldum tuhaf bişey...
Uzun sürerse akşama veya yarın doktora giderim umarım geçer

Back
X