canım bilmez miyimmmmm kaydirigubbakcemile5
biz de 4 senedir uğraşıyoruz .. yapılan yumurta takipleri çeşitli testler ve mikroenjeksiyondan başka şansımızın olmadığını öğrendiğim o gün .. ilk zamanlar nasıl hevesliydim , sanki ilk denememde en olmadı 2.sinde kessssin olacaktı .. olmadı nitekim :1no2:
yavaş yavaş kırılan umutlar , eşimin ameliyat olmasına rağmen halen normal gebelik elde edemeyişimiz , aradan 1 sene geçip de 3. deneme ve son olur inşallah bu deyip bahçecide soluk alıp ondan da bir sonuç alamayınca ve dahası yum.top.iş.den sonra küçük bir iç kanama geçirip de yaşadığımız korkular .. sonra herşeyi atışım bir kenara ve histeroskopi derken laparoskopi ameliyatı oluşum ve kimse paniklemesin ve durduk yerde tedavi olacağımı öğrenmesin diye kimseye söylemeden altından kalkmaya çalışmamız .. yeni bir tedavi olumlu sonuçlandı derken filmin burada mutlu sonla bitmeyip daha bir action ve gerilim haline dönüşmesi kaydirigubbakcemile3
erol beyi duymuştum ben basından felan , iyi bir dr.muş sanırım .. ama sizin kısmetinizde doğal yoldan gelecek bir melek varmış , inşallah yaşanılan tüm o sıkıntı dolu günleri unutturacak size , hepimize :1rolleyes: :Saruboceq: