- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
ay ben senin o dananınıı ısırıırm ben.varya pek bir rahat oalcka gör d bak.
ablamın 2 oğuı var allah bağışlasın.
biri karnında çok vurur tekmelerdi.hala 18 yaşadaı maşallah hala aynı eli bacağı nereye koyacaını bilmez.
gece bile deli yatar ki hiç sorma.
diğeri uffaklkık çok kasarmış kendini anne karnında, miniğim benim ablam hiç istemdeiği bir şeyi yapamazdım .yorulduysam yolun ortasında tak diye kalırdım ,yürütmezdi diyor.
şimdi yine istemediği hiç bir şeyi yaptıramıyouz ,allahtan çok sevcen yavrum.öğretmeni boyu küçüçük siniri dev gbi canı isterse bana bile kafa tutuyor diyor.
yani anne karnında karakterleri azıcık belli oluyor.
:)))))
çok sağol canım iyiysi usg dün.inşallah hep iyi şeyler olur hayatımzıda.
hehehe miskin olacak benimki kaygısız olucak kaydirigubbakcemile3
hiiiiiiç annesine babasına çekmeycek yaramazlıkta , innnnnnnşallah :Saruboceq:
çünkü ben 5-6 yaşlarımda , 5. katta otururken balkonun dışında gezerdim , balkonun demirleri de Allaha emanet , incecik parmaklık ... hep ağaçlarda , merdiven şeklindeki elektrik direklerinde gezerdim kafamçokkarıştı
eşimse misafirliğe gittiği evin bir odasnı yakmış evin kızıyla :1shok: kaydirigubbakcemile3
bir de onun kulağının dibine gelip bir şeyler söyleyen ve onun dikkatini dağıtmaya çalışan bir arkadaşını çekip kulağına bir bağırmış çocuğun kulak zarını patlatmış :1shok: kaydirigubbakcemile3
o yüzden biz alimden zalim , zalimden alim doğarmış sözüne inanıp , uslu bir oğlumuz olacağına inanıyor ve dua ediyoruz bu yönde kaydirigubbakcemile3