- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
ay ozaman benımkıde hareketsızlıkten oluyo bende alısverıse faln gıttıgımde nefes nefese kalıyorum:1rolleyes:
olabilir canım , dengeli yaşamalıymışız .. ist.da kontrolümü yapan dr.um demişti ki " ne kadar gezer - ayakta kalırsan o kadar dinlen ve bunu orantılı yap .. sürekli yatma bu iyi bir şey değil " ...
biz bazen abartıyoruz galiba vur deyince dr.lar kaydirigubbakcemile3
düşün yataktan çıkmamak ve sıkılmamak için y.odasına tv almıştık , laptopı da ona bağladık felan , hey Allaaahım , meğer ne meraklıymışım tembelliğe , bir dönüm bostan yan gel yat osman olmaya kaydirigubbakcemile3
kızlar gezmeğe gittim bugün az önce geldim insanın aklı burda klıyor üstümü çıkarmadan oturdum hemen bugün ben nazar olmazsam iyidir nazardan konuşulmuş bugün ilk defa hamile bluzu giydim kırmızı birde makyaj filan yaptım karnımda bayağı bir çıkmış bu arada ayyy hamilelik ne kadar yakışmış işte kızda çirkinleşir insan derlr sen dahada güzelleşmişsin bir daha en iyisi süslenmiyeyim bari bi nazar boncuğu alayım takayım üstümüde değiştirmiyorum eşim görsün gelince akşam arkadaşım kot jile getirdi hediye giydim adam bayıldı ağlayacaktı nerdeyse
ben ce de dikkat et canım , gözler zaten üzerinde bir de cicileri çekip üstüne cıstak cıstak gidince tüm enerjileri çekiyorsun kendine yerimseniben derlerki kem gözle bakan gözden çok sverek , imrenerek , içi kaynayarak bakan gözden daha çok gelirmiş nazar ve o yüzden en çok anneden nazar değermiş çocuğuna ... annemin lafı ve hakkaten ne zaman ablam yeğenimle ilgili güzel ko0mik şeyler anlatsa , bizim içimiz gider , resmen çimiz kaynayarak severdik ve prensesim o gün hasta olurmuş benneyaptımki
bugün 3lü test sonucumuda aldım kızlar gerçi doktoruma gösteremedim ama risk gözlenmedi yazıyor.şeker yükleme yapılmıştı bana erken biliyorum ama babam şeker hastası diye erkenden yapalım demişti doktor onda da sorun çıkmadı çok şükür,6.aydan sonra yeniden yapılacak.bide tam kan sayımı yapıldı,kanım 1,5 ayda 37 den 33 e düşmüş şok oldum napcam bilmiyom elevit kullanıyorum ama ayrıca kan hapı falan mı verir acaba.
çok sevindim canım her iki test sonucunun da iyi çıkmasına

bence dr.un en doğrusunu söyleyecektir canım a.s