• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Beni de sabahları uyandırıyor.:emir_bebek: Çok erken kalkıyor çok. :1no2: Ama anladım onun derdini. Göbeğimin altına zaten hamile yastığı koyuyorum bu arada bu yastık resmen hayatımı kurtardı. Sırt ağrım hemen kesildi. Şimdi 5 dk yastıksız yatsam sırtım başlıyor ağrımaya.
Kızım rahat uyusun diye o tekme atınca bacağımın arasına da yastık koyuyorum duruyor meleğim. İçeride kendine yer açmaya çalışıyor herhalde. Bu sabah resmen jimnastik yaptı. Tüm vücudu hareket etti. Ben de ona yardımcı oldum

canım sabaha karşı 4te başlıyor kıpırdanmaya herhlde yatışımdan rahatsız oluyor bugün resmen tekmeledi

reklam gibi olacak ama bebefox'tan 10 tl'ya aldım. Ondan öncesinde 3 gün sırt ağrım olmuştu. Kullanmaya başlayınca kesildi. Göbekler büyüdüğü için vücudun ağırlık merkezini değiştiriyor. Sırt ağrıları bu yüzden oluyor galiba. Herkes geçmiş olsun. Alana kadar ince bir yastıkla karnınızı destekleyin bari.

cnm teşekkürler istanbulda nerde var acaba bebefox' un şubeleri

Benzer ürünler değişik markalarda da var ama şimdi baktım çok pahalı. Bebefox ist.'da Nişantaşında var. Net'te başka şubeleri de vardı ama şimdi bulamadım. Biraz daha bakacağım.

Son düzenleme:
[Bu adreste satıyorlar. Beni banlayacaklar :(
Benzer ürünler değişik markalarda da var ama şimdi baktım çok pahalı. Bebefox ist.'da Nişantaşında var. Net'te başka şubeleri de vardı ama şimdi bulamadım. Biraz daha bakacağım.[/QUOTE]

teşekkür derim araştırdığın için eline koluna sağlık.

Son düzenleme:
Zaten herkes alıntı yapmış. Diğer linkleri de kaldıramam.:))
Farketmez artık. Bir şekilde istediğim kişilere yine ulaşırım:)

işte durum orda çok vahim

En korktuğum şey uykusuzluktur benim. Direkt sinirlerim bozulur. Tabi kızım için kalkmak nasıl olacak bilmiyorum. İnşallah huysuz olmazlar. Hamilelikte rahat olmak bebeğin doğduktan sonraki davranışları için çok önemliymiş. Stresli hamilelik geçiren annelerin bebekleri de huysuz olurmuş. Mümkür olduğunca relax olmak lazım.:kahve:

Evet komşum kahvaltı hazırladı beni çağırıyor. Kızım da sürekli tekme atıyor. Acıktı herhalde. Görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın.

Back
X