• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

merhaba anne adayları. ben de 2009 temmuz annesi adayıyım. aklım çok karışık yardım eden olursa sevinirim.ben kocaeli nde yaşıyorum.16 haftalık gebeyim. şimdiye kadar gittiğim dr dan memnun kalmadım.değiştirmeyi düşünüyorum ve halaa doktora karar veremedim. aklımda 1- 2 seçenek var.
1. seçenek konak hastanesinde kazım bey
2.seçenek konaktaki erkan bey
3. seçenek kadın doğum hastanesinde yüksel pehlivan
lütfen bu doktorlardan bildiğiniz ve tecrübesine güvendiğiniz varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız? kafam çok karışık.

ya kızlar tabikide kilo almak iyi değil ama hayatımızda kaçkere hamile olacağız bence biraz tadını çıkaralım.benim canım hep poaça simit evde yapılan kek falan çekiyor ara ara yiyoorum.tabi onun dışında günlük bir kase yoğurt, kuru incirle ceviz, elma, ayva, nar vb.leriden biri.66 kilo olmuşum 2,5 kilo almışım 16 haftada.tabi benim metabolizmada hızlı biraz
yani kibelecm zayıf kalıcaz diyede hergün salata yiyemeyizki canım sende bukadar takma bebeğinin ve hamişliğinin keyfini çıkar.

yok canim beni yanlis anladin. ben salatayi kilo almayayim diye degil vitamini ve lezzeti icin yiyorum yoksa sarellemden, sabah kahvaltimda bol ekmekten vs asla vazgecmiyorum.

ilk 20 hafta zaten 2.5 kg diyorlar. benim demek istedigim annelerin bu yanilgiya duserek aman bir kez daha mi hamiel olacagim diyerek bol bol yemesi. cok kilo arkadaslarim diyor. ben hic cok yedigimin farkina varmazdim diyor ama simdi dusunuyorum da gercekten ne cok yiyormusum abartmisim diyor.

herkesin kendi gorusu. sagligi bozmadan. canin ne isterse yiyerek tabi ama bence abartmanin da alemi yok.

Sen cok ideal almissin tebrik ederim.

paylaşımın için sağol canım ben inceledim güzel site...

Ne demek rica ederim. Evde olduğum için sürekli aklıma bişeyler geliyor. Sana da geçmiş olsun bu arada. Sen de benim gibi eşinden satın almışsın gribi. Burnumdan deniz fışkırıyor sanki. Silmekten palyaço gibi oldum.:1shok: Bu akşam Karen'in verdiği tarifi yapacağım. İşe yararsa sana da öneririm.

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız
butun gun dısarıdaydık bugun cok yorgunum gercı fazla gezmedım hep arabada oturdum ama o bıle ınsanı cok yoruyo
doktora gıttık bugun 10 gun once test yaptırmıstık sonucları bugun ogrendık
daha dogrusu sormayı unutmusuz
doktorum testler cok ıyı dedı cok sukur
20 gun sonra bebısı gormeye gelebılırsın dedı cok mutluyum
ayrıca butun ılaçlarımı kestı suan kullanmana gerek yok dedı

kizlar bakin minisime ne aldim?

kayak pantolonu ve montuuu... 6 ay. :) kislik mont da diyebiliriz.

img1366oh7.jpg
img1365eo3.jpg

img1368za4.jpg

merhaba anne adayları. ben de 2009 temmuz annesi adayıyım. aklım çok karışık yardım eden olursa sevinirim.ben kocaeli nde yaşıyorum.16 haftalık gebeyim. şimdiye kadar gittiğim dr dan memnun kalmadım.değiştirmeyi düşünüyorum ve halaa doktora karar veremedim. aklımda 1- 2 seçenek var.
1. seçenek konak hastanesinde kazım bey
2.seçenek konaktaki erkan bey
3. seçenek kadın doğum hastanesinde yüksel pehlivan
lütfen bu doktorlardan bildiğiniz ve tecrübesine güvendiğiniz varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız? kafam çok karışık.

merhaba arkadasım bende daha önce kocaelide oturdum.orada epudural sezaryan oldum.marmarada ki erkan beyy.harika bir doktor ne doğumumdan nede ondan sonraki iyleşme sürecimden birsey anladım.harika bir doktor dört dörtlük.şimdi gümüşhanedeyim elimde olsa yine oraya giderim doğuma.hepde derim allah erkan beyden razı olsun.herseyi inceliyor harika bi doktor.bence oraya git...çok memnun kalacaksınn

kızlar iyi akşamlar nasılsınız biz bugün doktora gittik üçlü test verdik ama benim terbiyeli utangaç yavrum açmadı bacağını bide doktorumaçtırmak için çok uğraşmadı çok sinirlendim 5 dakika baktı olmuyor dedi bende başka bi doktora gidecem bahçelievler medicalde süphan beye giden var mı acaba

kızlar iyi akşamlar nasılsınız biz bugün doktora gittik üçlü test verdik ama benim terbiyeli utangaç yavrum açmadı bacağını bide doktorumaçtırmak için çok uğraşmadı çok sinirlendim 5 dakika baktı olmuyor dedi bende başka bi doktora gidecem bahçelievler medicalde süphan beye giden var mı acaba

canım 3 lü test te sadece ölçüm yapıyor dr degil mi? yani kan tahlili ikilideki gb tekrarlanıyor mu?

Merhaba arkadaşlar..Benim 1 saat evvel kanamam oldu,biraz... Hemen pruluton depot iğne aldık nöbetçi bir eczaneden,yaptırdım iğneyi...İç çamaşırımda kanama yok ama tuvalete gittiğimde tuvalete kan aktı biraz..Başımın ağrısı geçti bu arada ..Hayret..:sm_confused:
Tansiyonumu ölçtük büyük 11,küçük 6,7 ve nabız 70 çıktı..Eşim iyi diyor..Sözde cuma günü için randevu almıştım ama yarın için öğleden sonra 4 e erken bir randevu aldım başka bir dr dan.Sabahtan randevu istedim ama hep doğumları varmış dr un...İnşallah bebeklerimin durumu iyidir...:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar..Benim 1 saat evvel kanamam oldu,biraz... Hemen pruluton depot iğne aldık nöbetçi bir eczaneden,yaptırdım iğneyi...İç çamaşırımda kanama yok ama tuvalete gittiğimde tuvalete kan aktı biraz..Başımın ağrısı geçti bu arada ..Hayret..:sm_confused:
Tansiyonumu ölçtük büyük 11,küçük 6,7 ve nabız 70 çıktı..Eşim iyi diyor..Sözde cuma günü için randevu almıştım ama yarın için öğleden sonra 4 e erken bir randevu aldım başka bir dr dan.Sabahtan randevu istedim ama hep doğumları varmış dr un...İnşallah bebeklerimin durumu iyidir...:çok üzgünüm:

canım benim bazı arkadaşlarımında 3. aylarında kanamaları olmuştu internetten bakmıştım hatta bir ara oradada 3. ayda hafif kanama olabilir yazıyordu öyledir inşallah tatlım bebeklerin iyidir dualarımız bebişlerinle...

bazı dr ların ilgisizliği gercekten cok rahatsız ediyor.Sırf özel ilgilenilsin benimle daha duzgun hizmet alayı diye özel hastanelere , özel muaynehanelere gidiyoruz ama gerçekten dr u iyi seçmek lazım. Bazen benim dr um da bana ilgisiz geliyor. Anne olmayan b bayan oldugu için bazen heyecanımı bazense endişelerimi anlayamıyor. Bu da ayrı b faktör.

Üzülme nurcum ama sen dr unu değiştir bence 5 dakika muayne olmaz bencede..

canım benim bazı arkadaşlarımında 3. aylarında kanamaları olmuştu internetten bakmıştım hatta bir ara oradada 3. ayda hafif kanama olabilir yazıyordu öyledir inşallah tatlım bebeklerin iyidir dualarımız bebişlerinle...

bademcım cok gecmıs olsun canım ınsallah bebışler ıyıdır üzülme

Arkadaşlar inşallah öyledir..ben de netten araştırıyorum benzer şeyi yaşamış olanlar var mı diye..Ama tansiyonum,nabzım herşeyim gayet iyi...Yani herhangi bir rahatsızlık hissetmiyorum..hamileliğimin 2.ayında olmuştu böyle kanama en son..Yarın saat 4 ü zor edicem..İnşallah güzel şeyler duyarım..Kanamam öyle çok şakur şukur değil..Benim için dua edin olur mu? Elimi karnıma koyup 99 defa El Mübdi,Ya Mübdi dedim..İnşallah Allahım kabul etmiştir....:Saruboceq:

Ayy bademcim gecmis olsuunn. Dikkat ettt. sakin uzme kendini. yorma bak izzmiri ozledim ayagina sen simdi gezmissindir hemen. sen agir yuk tasiyorsun sorumlulugun iki kat, ben de diyorum bugun badem girmedi heralde annecigi ile geziyor Kibris Sehitlerde:)

aman ha iyi haberlerini bekliyoruz.

Back
X