Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selsin ben de pazar gününden beri gribim. İğrenç birşey kafam kocaman. Keşke sana önerecek birşeyler bilseydim ama tek çare zaman galiba. Eşimden kaptım bu hastalığı. O ilaç kullandığı halde aynı evrelerden geçiyoruz. Sudafed hamilelere veriliyormuş galiba. Ama dr'a sormadım. Çok kötü olursan aklında bulunsun. Bu arada burnunu açık tutmaya çalış. Oksijen alabilmen bebiş için de gerekliymiş. Stemiar kullanabilirsin. Ve en önemlisi dinlenmen gerek. İşe gitmeseydin keşke.
gülce ve karen dogum gununuz kutlu olsun kızlar nıce senelere
![]()
![]()
Hani biraz daha kassan doğuma gidersin kaydirigubbakcemile3 1 ay normal de, 2 ay biraz fazla. Yanlış anlamış olailir misin veya o yanlış demiş olabilir. Teyit et istersen.
gülce ve karen dogum gununuz kutlu olsun kızlar nıce senelere
![]()
![]()
ya çok kötü şu grip olayı , keşke atlatabilsen canım bir an önce ..
eczanede satılan okyanus suyu da iyi geliyor ama danışmak lazım dr.a tabi ?
bir de serum fizyolojik miydi neydi onu da kırıp damlattığınızda burnunuza , çok iyi açıyor yerimseniben
canım 2li tarama testinin sonuçlarını götürmeye gittiğimde dedi sonra telefn da ettim gene aynısını dedi meraktan çatlıcam bebişim nası acaba:CüvCüv:
çok zor olucak ama beklicez artık ne yapalım:1no2:Çok enteresan gerçekten. Yurtdışında normal aslında. Kibele olsa daha iyi söylerdi. O da 2 ay sonra gördü meleğini. Belki de sağlıklı olan senin dr'un dediğidir. Zaten ben ultrasonun çok da masum olmadığını düşünüyorum. Amniyon sıvısının ısısını arttırıyormuş. Bu da bebek için iyi değil. Sadece onu görmek için ultrasona girmemek lazım. Senin için zor ama dr'unun dediğini yap derim.
kızlar şimdi eşimden çiçek geldi...çok mutlu oldum...
2 gecedir sağ tarafımda agrım war eger böyle sürerse en kısa zamanda doktoru dinlemem giderim walla hiç bişey bebişimden daha önemli değilçok zor olucak ama beklicez artık ne yapalım:1no2:
canım dayanamıyorum zaten sorunda burda meraktan çatlıyorumyayserez maşallah canım çok sabırlıymışsın 3-4 hafta bana geçmek bilmiyo bebeğim nasıl acaba diyee sen nasıl dayanıyorsun 2 ay...
2 gecedir sağ tarafımda agrım war eger böyle sürerse en kısa zamanda doktoru dinlemem giderim walla hiç bişey bebişimden daha önemli değil
Kızlar su ısınması demişken aklıma geldi. Gerçi biliyor olabilirsiniz ama daha önce duymayanlar için söylemek istedim.
Banyolarımızı çok sıcak suyla yapmamamız ve 15 dk'dan uzun tutmamamız gerekiyor. 15 dk'dan uzun olması kanama riskini arttırıyormuş. Sauna, hamam, sıcak küvete oturmak da yine bebeğin suyunun ısısını değiştiriyormuş ve bedensel veya zihinsel kalıcı hasara neden olabiliyormuş Allah Korusun. Vücut ısısına yakın ılık duş almamız en doğrusuymuş.
canım dayanamıyorum zaten sorunda burda meraktan çatlıyorumya