2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selam arkadaşlar,günlerdir yazılanları takip ediyorum fakat anca üyeliğim kabul edildi ve artık burdayım.bende 14 hafta 6 günlük hamileyim,cinsiyetimiz belli değil henüz pazartesi inşallah ama doktorum 12.haftamda erkek ihtimeli daha yüksek gibi dedi,bakalım nasip artık.

selam arkadaşlar,günlerdir yazılanları takip ediyorum fakat anca üyeliğim kabul edildi ve artık burdayım.bende 14 hafta 6 günlük hamileyim,cinsiyetimiz belli değil henüz pazartesi inşallah ama doktorum 12.haftamda erkek ihtimeli daha yüksek gibi dedi,bakalım nasip artık.

hoşgeldin canım güzel paylaşımlara.s.

Badem göbüşün çok tatlı maşallah bakalım seninki ikiz ya nasıl büyücek sıkı takipçin olucaz:):)
Bende akşam eklemeye çalışıcam ya bakalım olucakmı

hoşgeldin canım sende aramıza keyifli paylaşımlar

erbil doğan a gidiyorum canım tanıyormuydun bide sen ikiz bekliyorsun galiba,Allahım ikisinede sağlık sıhhat versin,çok güzel bir duygu olmalı aynı anda iki cana can vermek.sende mi izmirdesin.

Badem göbüşün çok tatlı maşallah bakalım seninki ikiz ya nasıl büyücek sıkı takipçin olucaz:):)
Bende akşam eklemeye çalışıcam ya bakalım olucakmı
Ben de merak ediyorum canım :utangac:
erbil doğan a gidiyorum canım tanıyormuydun bide sen ikiz bekliyorsun galiba,Allahım ikisinede sağlık sıhhat versin,çok güzel bir duygu olmalı aynı anda iki cana can vermek.sende mi izmirdesin.

Canım ben Bolu da yaşıyorum.Ailem Karşıyaka Mavişehirde..İzmirliyiz işte..Erbil Doğanı hiç duymadım..Ama bak Alsancakta caminin karşısındaki sırada hani 120 durağının olduğu yerin karşısında Kadomer diye bir yer var..Dr Levent Erkan...3 ve 4 boyutlu ultrason ve cinsiyet belirlenmesi için onu tavsiye ederim..

lütfen bundan sonra hepimiz çok dikkatli olalım ve böyle olaylara yer vermeyelim kızlar..
şurda hamileliğimizin tadını doyasıya yaşayalım...
Eski konulardan da bahsedip kimseye cevap hakkı doğurmayalım.iletiniz varsa da özelden yazın...
Bence bu topic çok değerliii
kardeş kardeş devam edelim hepimiz eksiksizzzzzzzzzz
ben kendi adıma hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum kızlar
bende seni çok seviyorum meleğim:)))
Maşallah,Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah...:nazar:

Canım orası nerde tam olarak? Asya tarafında mı Avrupa mı?

canım benim evimden gözüküyor 5 dakika uzaklıkta yürüyerek tepe natulıus yani medipol hastanesine çok yakın canım..ben şimdi natulıusa gidiyorum gelince görüşürüz fıstıklarım kaydirigubbakcemile3

9 eylülde 3-4 boyutlu ultrasonu gerek görmedikçe yapmıyorlar aslında ultrason için bir yer arıyordum çok sağol,fiyatı uygun mu bilgin var mı? ben şifa hastaneside gidip sormuştum sevkli gelirsem 9 tl hoşgeldin parası,10 tl da istediğin ultrason dediler bakalım orayıda düşünüyorum.peki kadomerde ultrason cd si veriliyormuymuş biliyormusun,hiçbir ultrasonumun cd si yok ve çok üzülüyorum.

bende seni çok seviyorum meleğim:)))

canım benim evimden gözüküyor 5 dakika uzaklıkta yürüyerek tepe natulıus yani medipol hastanesine çok yakın canım..ben şimdi natulıusa gidiyorum gelince görüşürüz fıstıklarım kaydirigubbakcemile3

O zaman istanbula gelirsem seni görürüm inşallah Şeniza.s.

9 eylülde 3-4 boyutlu ultrasonu gerek görmedikçe yapmıyorlar aslında ultrason için bir yer arıyordum çok sağol,fiyatı uygun mu bilgin var mı? ben şifa hastaneside gidip sormuştum sevkli gelirsem 9 tl hoşgeldin parası,10 tl da istediğin ultrason dediler bakalım orayıda düşünüyorum.peki kadomerde ultrason cd si veriliyormuymuş biliyormusun,hiçbir ultrasonumun cd si yok ve çok üzülüyorum.

Canım açıkçası ben bir iki dr hariç dokuz eylüldeki kadın doğumcuları pek beğenmiyorum ...Hastalara davranış biçimleri hoş değil....

Kadomer özel bir yer..SSK emekli sandığı falan geçmiyor..Özel sigorta varsa onunla..Veya 140 ytl ödüyorsun...Cd konusuna gelince bebeğinin hareketli görüntülerinin cd sini veriyolar...

Ben geçenlerde cd ye müzik ekleyip google videoya eklemiştim..

Bak benim oğlum bu..diğeri göstermedi daha.. dr cumaya bakıcak..Bu arada bu 140 ytl yi ayda bir kez veriyorsun...10 günde bir kontrole gidildiği düşünülürse ...Bir ay içinde başka para ödemiyorsun..

Aşkım

bursada deprem oldu şimdi şoook oldum ve çok korktum...

Evet ya ben yemekteydim ben hariç herkes hissetti :bbo:.Binamız 13 katlı bizim 4.kattayız ay allah korusun hissetsem çok korkardım ya.Merkez üssü Çalı'ymış beyaz melek,3.5 şiddetinde olmuş.Allah'ım sen hepimizi koru

Back
X