E 

EU2
Ziyaretçi
Badem çok güzel çıkmışsın göbüş ve fizik süper
Hepimizin fiziği süper canım...:asigim: :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Badem çok güzel çıkmışsın göbüş ve fizik süper
ayy kız 2 deme 3 o 3...3 ün altı...Allah korusun...:1hug:
selam arkadaşlar,günlerdir yazılanları takip ediyorum fakat anca üyeliğim kabul edildi ve artık burdayım.bende 14 hafta 6 günlük hamileyim,cinsiyetimiz belli değil henüz pazartesi inşallah ama doktorum 12.haftamda erkek ihtimeli daha yüksek gibi dedi,bakalım nasip artık.
evet yaa 2 yazmışım afidersinizzz:1hug:
izmirde olup dokuz eylül ünv,de kontrol olan var mı?
selam arkadaşlar,günlerdir yazılanları takip ediyorum fakat anca üyeliğim kabul edildi ve artık burdayım.bende 14 hafta 6 günlük hamileyim,cinsiyetimiz belli değil henüz pazartesi inşallah ama doktorum 12.haftamda erkek ihtimeli daha yüksek gibi dedi,bakalım nasip artık.
ayy çok teşekkür ederim sevindim :) demetcim şu avatar mıydı neydi nasıl koyuluyo bir anlatsan be canım
Ben de merak ediyorum canımBadem göbüşün çok tatlı maşallah bakalım seninki ikiz ya nasıl büyücek sıkı takipçin olucaz:):)
Bende akşam eklemeye çalışıcam ya bakalım olucakmı

erbil doğan a gidiyorum canım tanıyormuydun bide sen ikiz bekliyorsun galiba,Allahım ikisinede sağlık sıhhat versin,çok güzel bir duygu olmalı aynı anda iki cana can vermek.sende mi izmirdesin.
bende seni çok seviyorum meleğim:)))lütfen bundan sonra hepimiz çok dikkatli olalım ve böyle olaylara yer vermeyelim kızlar..
şurda hamileliğimizin tadını doyasıya yaşayalım...
Eski konulardan da bahsedip kimseye cevap hakkı doğurmayalım.iletiniz varsa da özelden yazın...
Bence bu topic çok değerliii
kardeş kardeş devam edelim hepimiz eksiksizzzzzzzzzz
ben kendi adıma hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum kızlar
Maşallah,Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah...
Canım orası nerde tam olarak? Asya tarafında mı Avrupa mı?
bende seni çok seviyorum meleğim:)))
canım benim evimden gözüküyor 5 dakika uzaklıkta yürüyerek tepe natulıus yani medipol hastanesine çok yakın canım..ben şimdi natulıusa gidiyorum gelince görüşürüz fıstıklarım kaydirigubbakcemile3
9 eylülde 3-4 boyutlu ultrasonu gerek görmedikçe yapmıyorlar aslında ultrason için bir yer arıyordum çok sağol,fiyatı uygun mu bilgin var mı? ben şifa hastaneside gidip sormuştum sevkli gelirsem 9 tl hoşgeldin parası,10 tl da istediğin ultrason dediler bakalım orayıda düşünüyorum.peki kadomerde ultrason cd si veriliyormuymuş biliyormusun,hiçbir ultrasonumun cd si yok ve çok üzülüyorum.
bursada deprem oldu şimdi şoook oldum ve çok korktum...
bursada deprem oldu şimdi şoook oldum ve çok korktum...