2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Hürrem geçmiş olsun canım dikkat et kendine uhlamur kuşburnu karıştır balla iç canım faydası çok
Üçlü testine sevindim inş. tüm testlerimiz temiz çıkar hepimizin

Dün akşam banada eşim sordu korkuyomusun diye bende henüz bişiy yok çok rahatım neden bilmiyorum inş. başa kadar rahat olurum normal şekilde doğumumu yapabilirim Allah nasip eder inş. çok istiyorum normal doğum olmasını
Karen bence izleme canım herkesin aynı geçicek diye bişiy yok şartlandırma kendini keşke izlemeseydin

ben de doğumdan korkmayanlardanım. tabi şimdilik. inş da böyle devam eder.
kızlar kiminin doğumu zor oluyor kiminin gerçekten kolay oluyor. dua edelim bizimki de kolaylardan olsun.
ama bebeğimizi kucağımıza aldığımızda nasıl olursa olsun hepsi geçmiş olacak.
şimdiden sıkıntısını çekmeyelim düşünmemeye çalışalım bence.

Melek ben ikili yaptırdım birde 5. ayda ayrıntılı usg ye gireceğim. Üçlü istemedi doktorum
Ama sanırım 3 lü tarama 18. haftadan sonra yapılıyo

canım bana 2 liyi yaptırmadı doktorum.3 lü içinde hafta sonu gidecem 15.haftanın sonunda olucam...

selam fıstık anneler gününüz güzel olsun:emir_bebek:
Çok vaktim yok anca bitirdim işlerimi biraz geç kalktım bugün-tatlicadiarzu-işler anca bitti:kahve:
Yeğenimi özledim şimdi oraya gidicem.

Ebrucum tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın kızçeni:1hug:

hürrem geçmiş olsun canıma.s.

Oradan girebilirsem yazarım yine hepinizi öpüyorumŞeniz

benimde 2 li iyi çıktı bende 3 lü için 16 haftalıkken gel dedi...
Ama ikili iyi çıkınca üçlüye gerek varmı ki acaba...
Neyse yaptıralım bakalım...allah iyi sonuçlarla karşılaştırsın

bende haftaya gideceğim 3lü test için inşallah güzel çıkar benim ve tüm annelerin test sonuçları çok korkuyorum ama iyide düşünmeye çalışıyorum iyi düşüneyim iyi olsun

kızlar bugün belim çok ağrıyor...karnımın sağ tarafına sancı giriyor ara ara kasıklarımada kahverengi akıntımda var benmi panik yapıyorum acaba önemli bişey değildir umarım:Saruboceq:

Hem ikili hem üçlü yaptıran var mı kızlar...
Birde 3 lü test kaçıncı haftada yaptırdınız

ikili 11-14 te ,üçlü 16-18. haftalarda yapılıyor . ikili yaptırdık , üçlüyü de 16 şubattan sonra yapıcaz sanırım .. yada 14 şubatta İst.daki dr.umzla kontrolümüz var , o yapmak istedi o testi , belki o gün yaptırıcaz , sonra da ayrıntılı usg ...

demek bademin miniklerin biri oğluşmuş :nazar:

melekcim 2 lisi iyi çıkana 3 lü de afp denen bir test yeterli oluyormuş tatlım .dr unda sana söyler zaten.

Back
X