2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

haftaların gectıgını gordukce cok mutlu oluyorum. mesela asagıda tıcker daha yakın bır zaman once 10 rakamı gozukmuyordu sımdı 15 ın uzerınde :)

kabızlık olduğunda 1-2 kilo fazlalığıda oluyor kızlar hemen...bağırsaklarımız ne kadar düzenli çalışırsa o kadar az kiilo alırız

allah tan bende de kabızlık olmadı 1-2 gün yaşadım çok kötü bişey ama meyve özellikle kayısı suyu çok iyi geliyor kızlar tabii bol bol su çok şükür şimdi sıkıntım yok..

kabızlık olduğunda 1-2 kilo fazlalığıda oluyor kızlar hemen...bağırsaklarımız ne kadar düzenli çalışırsa o kadar az kiilo alırız

allah tan bende de kabızlık olmadı 1-2 gün yaşadım çok kötü bişey ama meyve özellikle kayısı suyu çok iyi geliyor kızlar tabii bol bol su çok şükür şimdi sıkıntım yok..

Öncelıkle hepınıze şimdiden hayırlı dogumlar dılıyorum arkadaslar.Allah kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah.Cok guzel bır ayda dogum yapıyorsunuz:1hug:Bebıslerımızın cogu ASLAN burcu olacak:teytey:
BeyazMelek ve eyetkiner canlarım dedıgınız cok dogru..Ben hayatım boyunca kabızlık cekmıs bırı olarak ve sadece hamıleyken kabızlıgı yenmıs bır anne olarak sıze tavsıyem sudur;hamılelıgınız boyunca her sabah ıkı bardak ılık su ıle 3 kayısı yıyın.Emın olun hamılelıgınızın sonuna kadar bu sorunu yaşamıcaksınız:)
Allah hepinize Anne olma duygusu en güzel şekilde tattırsın inşallaha.s.
Sevgiler...

benim bebeğimin eşyalarını ve göbüşü çekçektim ama unuttummmmmmmm akşam....
şimdi eşime söyledim çekip yollamayı becerirse bende kızımın eşyalarının fotoğrafını koycam........
kanat bile aldım meleğime....
inşallah yollar da bende koyarım bebişimin cicilerini

Back
X