günaydın kızlar
selsıncım basın sagolsun canım:teselli:
Rosem nerelerdesın seni özledım cok cok gecmıs olsun bıtanem cok uzuldum ınansenağlama
çok sağol canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
Rosem nerelerdesın seni özledım cok cok gecmıs olsun bıtanem cok uzuldum ınansenağlama
tecrubeli annişler 2. Bebeğini bekleyenler ilk 3 ay bebişin en gerekli ihtiyaçları neler..neler giydirelim bebişlere hangileri daha kullanışlı .......
Tulum mu alt üst takım mı........
Bide bebişler temmuzda doğacak,,,yaz olacak kısa kollu mu uzun kollu mu giydircez
günaydın arkadaşlar,selsin başın sağolsun canım,allah sabırlar versin.
Herkes keyiflidir umarım,bende iyiyimde şu başağrıları ne zaman geçerki ya
rosem geçmiş olsun canım duşta göğüslerini çok ılık suyla mutlaka ovala tamam mı sürekli ovalarsan dağılırmış kist
günaydın kızlar
rosem nerelerdesın seni özledım cok cok gecmıs olsun bıtanem cok uzuldum ınansenağlama
Rosem geçmiş olsun canım inş. büyümezler sende operasyon geçirmek zorunda kalmazsın tekrar geçmiş olsun canımcım
rosem canım çok geçmiş olsun. inş büyümezler ve yok olurlar kendiliğinden.
cicilerinizi güzel günlerde kullanın inş.
sibel canım sen akını için mi kullanıyorsun fitil.
doktor bana da vermişti ama ben kullanmadım bilmiyorum belki çok şikayetçi olursam ben de kullanmaya başlarım.
Rosem geçmiş olsun canım,inşallah büyümezler aklını ona takma sakın rahatlamaya çalış sen bebişini düşün
ınslalah canım ınsallah kendılıgınden kaybolur.rosem geçmiş olsun canım, kötü düşünme sakın, bakarsın erir gider kendiliğinden
kızlar ben 6.aya kadar kıyafet almıycam demiştim ama dayanamıyorum, birşeyler alıcam kızıma, ilk alacağım şey de sıfır kollu omuzları çıtçıtlı altı çıtçıtlı badiler var ya onlardan, bayılıyorum onlara...
rosem canim cok gecmis olsun.
tamam canımcım kendımı yormamaya dıkkat edıyorum.tamam rozemcim kolay gelsin yorma kendini...5 dk iş 5 dk dinlen
sonunda geçmişe dönüp buldum selsin başın sağolsun canım allah mekanını cennet etsin inş
menekşecim şu tarzlar mı iyi olur ne alacağımı şaşırdım
Eki Görüntüle 8971
tatlım bunlar biraz süslemek için tabii bunlardanda lazım ama evde günlük giydirmek için penye olanları tavsiye ederim cnm.
canlarım ben sımdı cıkıyorum sonra yıne gelırım.
kendınıze ve bebıslerıne ıyı bakın.:1hug:
rosem canım çok geçmiş olsun. Inş büyümezler ve yok olurlar kendiliğinden.
Cicilerinizi güzel günlerde kullanın inş.
Sibel canım sen akını için mi kullanıyorsun fitil.
Doktor bana da vermişti ama ben kullanmadım bilmiyorum belki çok şikayetçi olursam ben de kullanmaya başlarım.
sağol canım çok bişey almayım diyorum ama ilkaylarda çok kıyafet değiştirirsin diyorlar
sürekli akıntım olduğunu söyleyince kullanma gerektiğini söyledi daha bende almadım ama alıp kullanacam üzerinde baya durdu çünki bence şikayetin devam ediyorsa kullan canım sende
canlarım ben sımdı cıkıyorum sonra yıne gelırım.
kendınıze ve bebıslerıne ıyı bakın.:1hug: