canım cok tesekkur ederım.benım jınekologumda kıstlerın hamılelıkten dolayı olabılcegını soylemıstı ınslalah oyledır.rosemcim moralini bozma canım,bende hamileliğimi boğazımda çıkan iki kist sayesinde öğrendim. durduk yerde iki kist çıkınca dr a gittim,nedeni bilinemedi ve cerahi bi operasyonla alalım dedi.bu arada bi dr arkadaş hamile olabilirmisin sen diye ısrar etti bana, bende yok canım olmuyorki bizim çocuğumuz,tüp bebek denedik bi kere olmadı dedim,hem kistle ne alakası var dedim ama arkadaşım zorla test yaptırdı bana,meğer hamileymişim.hamileyken hormon değişikliğinden dolayı çoğu kadında kist olurmuş ve kendiliğinden kaybolurmuş,arkadaşımdada hamileliğinde olmuş kist.bi çok kadında olabilirmiş ama çoğu kadın farketmezmiş bile.inşallah seninde hormon değişikliğinden kaynaklı kisttir.benim kistler yaklaşık 3 hafta içinde kendiliğinden kayboldu,geçmiş olsun canım
ınsallah hıc buyumezler kuculurler.:Saruboceq:
tesekkurler canım maalesef bıraz strese gırdım dun.Selsin başın sağolsun. Allah mekanını cennet etsin. Rosem sana da büyük geçmiş olsun. Valla çok stres altına girmişsin. Ama çoğu kadında vardır bu kistlerden içini ferah tut.
Bir yansan üzülüyor bir yandan seviniyoruz ne garip Sizler böyle haberler alırken Sibel de bebeğinin kız olduğunu öğrenmiş. Ne güzel. Güzel annelerin güzel kızları olacak bu sene.
ama bugun daha ıyıyım cok sukur.hihoyyyt
buarada AKDASCIM lıste cok guzel olmus ellerıne saglık.a.s.
ben henuz bebegımın ısmı konusunda bıraz kararsızım.aklımda bırkac ısım var ama henuz hıcbırıne karar vermıs degılız.:ecrin_bebek: kesınlesınce soylerım canım.
normal dogum yapmak ıstıyorum eger yapabılırsem,sartlar uygun olursa.delikafadulden
61 kıloyla hamıle kaldım suan 63 kıloyum.
Son düzenleme: