Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım üzerinde çilek resmi olan bebiş kıyafeti gördüğümde aklıma sen geliyorsun hemen...
demetcim ben oğluşuma o kadar çok şey aldım ve ördümki annemle nasıl fotoğraflarını çekip koyayım buraya valla ölüm gibi bana çok üşengecim bu konuda zaten beceremiyorumda resim koymayı eşim yardım ediyor...
değerli arkadaşlar.hepinize hepinize merhabalar.bende kısmetse temmuz annesi olacağım.bebişim bugün 15 haftalık oldu.hepinize sağlıklı bebişler diliyorum.burada duygularınızı paylaşmanız çok güzel. bu arada badem arkadaşımızıda tebrik ederim.rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.doğmuş vede doğacak tüm bebeklerimiz vede sizler ALLAH â emanet olun.herkeze sevgiler saygılar.byyy
Günaydın hanımlar dün bi tartılayım dedim hala şoktayım 9 kilo almışım ya 53 le hamile kaldım şimdi 62 olmuşum önemli olan görüntü değilde çok kilo alanlar zor doğurur derler ya onun korkusu düştü içime
Günaydın hanımlar dün bi tartılayım dedim hala şoktayım 9 kilo almışım ya 53 le hamile kaldım şimdi 62 olmuşum önemli olan görüntü değilde çok kilo alanlar zor doğurur derler ya onun korkusu düştü içime
kızlar günaydın,ben bugün bebişim gösterirse cinsiyetini öğrenicem çok heyecanlıyım.
son 2 haftadır hele hele son 1 haftadır karnım çok büyüdü,önceden belli değildi pek,bide yeni hamile kıyafetleri aldım onlarıda giyince baya baya hamileyiz yaaa,çok güzeeelllllll.yalnız göbüşümün çevresi kaşınmaya başladı çatlama belirtisimidir bilen var mı yoksa çatlama için erkenmi?