• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gunaydin kislaar
bu gece degisik bi ruya gordum, kizim dogmus ve ben onu emzirmeye calisiyorum ama hic sutum gelmiyo, allahim cok uzuluyorum bi careler aramaya basliyorum gogsumu sikiyorum felan ama hic faydasi yok, buarada kizimi annem emziriyo ve ben cok kiskaniyorum, kizim annemin kokusuna alisicak, birdaha bana gelmicek diye cok uzuluyordum.......

off ya gercekten ruyam gerceklesirde hic sutum gelmezse :çok üzgünüm:

günaydın guzel hamişler lütfen bana moral verin ve dua edin dün öğlenden sonradan buyana karnım çok ağrıyor kanamam filan hiç birşeyim yok sizce nedendir sanki üşütmüşüm gibime geldi ama yinede çok korkuyorum akşam doktora gidicem kızlar allah göstermesin bebek anne karnında ölürse belirtisi nelerdir inşallah öyle birşey yoktur akşamı nasıl edicem allahım sen meleğimi koru 14 haftalık olduk

canım her ağrıda hepimizin aklına gelen ne yazıkki bu oluyor ama annelik psikolojisi eminim yoktur birşeyin kuzunu boşuna huzursuz etme hepimizin ağrıları var olacak o kadar annesi

tam destekli derken telli mi yani bunların telsiz olanı yok mu acaba valla bende arada kaldım şimdi.bu da doktora sorulmazki :)

günaydın guzel hamişler lütfen bana moral verin ve dua edin dün öğlenden sonradan buyana karnım çok ağrıyor kanamam filan hiç birşeyim yok sizce nedendir sanki üşütmüşüm gibime geldi ama yinede çok korkuyorum akşam doktora gidicem kızlar allah göstermesin bebek anne karnında ölürse belirtisi nelerdir inşallah öyle birşey yoktur akşamı nasıl edicem allahım sen meleğimi koru 14 haftalık olduk

canım hemen öyle kötü şeyler düşünme ..Allah korusun canım..yediğin bişey dokunmuştur,üşütmüşsündür..akşamada inş güzel şeyler duyarsın,çok fazla üzme kendini ki bebeğede bişeycikler olmasın..a.s.a.s.

AĞZINDAN BAL DAMLIYOR VALLAHİ GAYDİNCİM kaydirigubbakcemile3 53 KİLOYLA HAMİLE KALDIM BOYUMDA 1.65 BOY KİLO ORANINA BAKINCA 56 KİLO FALAN OLMAM GEREKİYOR BOYA GÖRE DEDİĞİN GİBİDİR DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM :utangac:

Bak şimdi 56 kilo olduğunu düşünsek fazladan 6 kilo almış olucaksın oda normal bence ama tabi genede dikkat et yediklerine faydalı ama az kalorili olsun bende öyl eyapmaya çalışıyorum canımcım
cokacimcoook

KIZLARR ŞU ÇORAP BİLE BANA NASIL MASUM NASILLL ŞEKER GELİYO Bİ BAKIN YAAA

resim012jk8.jpg

w640.png

sanırım aynı aşinacım.gaydincim penye dediklerim uç belli eder diye bende almadım dediğin gibi ince penyesi falan.ama benim aldığımın önü sünger uç belli etmiyo normal sütyenden farkı tel yok,kalın askılı ve emzirme sütyeni olarakta kullanıyorsun.izmirde gebe kıyafetlerince ünlü bir mağaza var,daha iyi hizmet verme amaçlı her türlü konferansa vs.katılıyorlar,ordaki bayan 9 eylül ünv.verilen bir konferans sonucu edindiği bilgleri ve kitapçığını paylaştı,dediğim gibi bu tarz bir sütyen daha zararsızmış canım.

sen nerden aldın canım hangi mağaza?

günaydın bu süt olayını ben hiç bilmiyordum yani doğundan önce geliyomuymuş .neyse yaşayıp görücez bu arada beyaz melek sen 2007
1 eylüldemi evlendin

slm arkadaşlar çok uzun süredir giremedim hiç nete çünkü sürekli yatmak zorunda kaldım kanamam yaklaşık 20 gündür sürekli hep vardı yine olacakmış gibi tedirginim plesenta aşağıda imiş o nedenle normalmiş bu durumum ilk dün girdim nete sayfalar almış başını gitmiş saatlerce okudum gecmişi ne güzel paylaşımlar yaşamışsınız hepiniz birbirinizin resmini görmüşsünüz çok üzüldüm aranızda olamadığıma inş. bundan sonra olacağım benide eklerseniz resimlerinizi görmek isterim kendi resimlerimide yüklemek istiyorum çünkü

bademciğim seni buradanda tebrik etmek istiyorum bir kız bir erkek ikiz süper herşey istediğin gibi gelişti inş. bundan sonrada öyle olur canım

ayrıca doğum gününüde kutluyorum nice senelerinle bebeklerinle birlikte
hala okumam gereken 50 sayfa var onlarıda okuyayım sanırım bir yaramazlık yok formda herkes iyi tabii bebişlerde inş. temmuza kadar hep böyle devam eder ve miniklerimizin resminide koyarız bugün bende göbeğimin resmini çekip koyacağım şimdide kahvaltı edeyim ben hiç bir iş yapmıyorum sağolsun annem antalyadan geldi yemeklerimi pişiriyor önüme koyuyor o gidecek kayınvalidem gelecek allah razı olsun onlardan inş. birdaha kanamam olmaz diye dua ediyorum sürekli normal hayatıma dönmek istiyorum dışarıya çıkıp hamile kıyafetlerimi giyip yürümek istiyorum

günaydın bu süt olayını ben hiç bilmiyordum yani doğundan önce geliyomuymuş .neyse yaşayıp görücez bu arada beyaz melek sen 2007
1 eylüldemi evlendin
EVET TATLIM 1 EYLÜL 2007 DE EVLENDİM
slm arkadaşlar çok uzun süredir giremedim hiç nete çünkü sürekli yatmak zorunda kaldım kanamam yaklaşık 20 gündür sürekli hep vardı yine olacakmış gibi tedirginim plesenta aşağıda imiş o nedenle normalmiş bu durumum ilk dün girdim nete sayfalar almış başını gitmiş saatlerce okudum gecmişi ne güzel paylaşımlar yaşamışsınız hepiniz birbirinizin resmini görmüşsünüz çok üzüldüm aranızda olamadığıma inş. bundan sonra olacağım benide eklerseniz resimlerinizi görmek isterim kendi resimlerimide yüklemek istiyorum çünkü

bademciğim seni buradanda tebrik etmek istiyorum bir kız bir erkek ikiz süper herşey istediğin gibi gelişti inş. bundan sonrada öyle olur canım

ayrıca doğum gününüde kutluyorum nice senelerinle bebeklerinle birlikte
hala okumam gereken 50 sayfa var onlarıda okuyayım sanırım bir yaramazlık yok formda herkes iyi tabii bebişlerde inş. temmuza kadar hep böyle devam eder ve miniklerimizin resminide koyarız bugün bende göbeğimin resmini çekip koyacağım şimdide kahvaltı edeyim ben hiç bir iş yapmıyorum sağolsun annem antalyadan geldi yemeklerimi pişiriyor önüme koyuyor o gidecek kayınvalidem gelecek allah razı olsun onlardan inş. birdaha kanamam olmaz diye dua ediyorum sürekli normal hayatıma dönmek istiyorum dışarıya çıkıp hamile kıyafetlerimi giyip yürümek istiyorum

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
AMA İYİSİN VE BEBEKLERİN DE İYİ YA ÇOK ŞÜKÜR...BEN ARKADAŞ LİSTEME EKLEDİM SENİ RESİMLERİME BAKABİLİRSİN TATLIM...a.s.

gunaydin kislaar
bu gece degisik bi ruya gordum, kizim dogmus ve ben onu emzirmeye calisiyorum ama hic sutum gelmiyo, allahim cok uzuluyorum bi careler aramaya basliyorum gogsumu sikiyorum felan ama hic faydasi yok, buarada kizimi annem emziriyo ve ben cok kiskaniyorum, kizim annemin kokusuna alisicak, birdaha bana gelmicek diye cok uzuluyordum.......

off ya gercekten ruyam gerceklesirde hic sutum gelmezse :çok üzgünüm:

canım bi rüyadan bukadar etkilenme allah korusun herşey normal gidiyoken sıkıntı yapma kendine:CüvCüv:

amatistcim zuhal konfeksiyon dan aldım kemeraltı çok güzel hamile ve bebek kıyafetleri var hiç gittin mi?sen nerde oturuyorsun?

comebaby tek yumurta ikizlerin mi olacak tanrım ne güzel birşey bu,ne şans ama,cinsiyetleri belli mi canım.bu arada geçmiş olsun.

Back
X