Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyaz melek sen alırsın canım baksana cicileri bile doldurdun eşimde 6.ayımıza girelim ne olur ne olmaz o zaman alışverişi yaparız diyor içim içime sığmıyor alışveriş yapmak istiyorum
kızlarımada isim olarak nilsu ve bensu koymayı planlıyoruz şu anda sizlerden isim tavsiyesi istiyorum ark. malum ikiz olunca iki uyumlu isim olsun istiyoruz
teşekür ederim canımcomebaby canım bulduğunuz isimler çok güzell bi arkadaşımın ikizleri vardı isimleri aymila ve aybüke idi ikiz kızım olsaydı bunu düşünüyordum :)))
çok güzel isimler canım anlamlarına göre de düşünmek gerek bebişlerin karakterlerini etkiliyormuş isim çünki...
berra ve serra isimlerine de bayılıyoruım bennnn:1hug:
ama nilsu ve bensu da çok güzellera.s.
sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah:Saruboceq:
babaylon çok geçmiş olsun cnm..
demet bunlar çok güzelll ayy insanın kafası karışıyor walla ne güzell şeyler var..
ben bunu almayı düşünüyorum kızlar
![]()
ben oda yapmayı düşünmüyorum ilk aylarda zaten bebeğin yanında yatmamız gerekiyo bakıncada odalara içim gitmiyo değil ama mantıklı değil
ben bunu almayı düşünüyorum kızlar
![]()
KIZLAR BENCE BÖYLE BİRŞEY DÜŞÜNÜN SALLANABİLİYOR KUZENİM YENİ DOĞUM YAPTI BEBEK ODASI ALDI KAYINPEDERİ BEBEK YATMADI EŞİ PARK YATAK ALDI BEBEK YATMADI AMA BUNDA HAFİF SALLAYINCA MIŞIL MIŞIL UYUYORMUŞ BANA O TAVSİYE ETMİŞTİ ÇOKTA KULLANIŞLI DEDİ ARABAYLA HERYERE GÖTÜRÜYORLAR![]()
eger kararım degısmesse bunu alıcam
![]()