• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ayy bu odalarr çok şeker demetçimm...
Ben oda yapmayı planlıyorum tam takım...
şimdiden planlıyor ve araştırıyorum bakalım nasıl bişeyler çıkartacağız meydana...
Birde odasından hariç bir bambu sepet almayı düşünüyorum bakalım..
Gerçi bebeğin odasıyla yatak odamız arasında biraz uzak ama bebek telsizi düşünüyorum onun için de...

Bizde oda yapmayı düşünüyoruz ortak bir renk krem beya beyaz düşünüyoruz bakalım bambu sepet bende baktım yatak odama alıcam 4-5 ay olana kadar bizimle kalsın istiyo eşim sonrasında odasına kısmetse beğendiğim beşiğide göstermek istiyorum size ama nasıl kopyalıcam anlatırmısınız bana :utangac:

Hüzün yılı bu çok güzel görünüyor,bende böyle bişey yapmayı düşünüyorum.Oda yapmak için erken belki ama bebişlerin kıyafetlerini napıcaz,yani nereye koyucaz ?

canım sanırım bız oda yapamıcaz bebıse cunku yerımız yok ve evımız cok kucuk bende dusunuyorum kıyafetlerını nereye koyacagımı
belkı doguma kadar tasınabılırız ama kesın degıl fisfisfis

BENDE MİNİK ÖYKÜME BUNU ALMAYI PLANLIYORUM ŞİMDİLİKK
TABİ DAHA GÜZELİNİ GÖRÜRSEM FİKRİM DEĞİŞEBİLİR NASIL SİZCE

picturefirstkb1ws0.jpg

w400.png

canım sanırım bız oda yapamıcaz bebıse cunku yerımız yok ve evımız cok kucuk bende dusunuyorum kıyafetlerını nereye koyacagımı

şifonyer alırsın canım biz mecburi hizmet teyken arkadaşımında oda yapma imkanı yoktu
sifonyer ve beşik aldı bayağı eşyasını topluyordu
şifonyerler çok yer kaplamıyor

ODA OLARAK TA ŞİMDİLİK BUNU BEĞENDİM AMA TAM KARAR VEREMEDİM...
AMA TAM TAKIM GÜZEL Bİ BEBEK ODASI ALMAK İSTİYORUM PRENSESİME..
BU NASIL..ŞİMDİLİK EN ÇOK BUNU BEĞENDİMA AMA DAHA ÇOK ARAŞTIRCAM

picturefirstkb1mj1.jpg

w400.png

Aslına bakarsan bizimde öyle 2+1 evimiz ama oturma odasını bozarız diye düşündük.Nasıl olacak bilmiyorum.Annem bakacak bebişimede ona yakın taşınsak diye düşündük ev bulabilirsek tabi.Şöyle 3+1 olsaydı evimiz ya evimide çok seviyorum,çok şirin kutu gibi

picturefirstkb1mj1.jpg

w400.png

Güsel ama bence gardrobunu biraz daha büyük düşün kızlara kıyafet çok bol biliyosun görümcemin kızı 3 yaşında gardrobu 4 kapılı full dolu inan bende büyük alıcam büyük düşün bence canım

Bende aşağıdakilerden birini düşünüyorum ama kesinlikle krem rengi süsleticem :teytey:

Eklentiler

• $besik_tekerlekli.webp
    $besik_tekerlekli.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $sepet_beyaz.webp
    $sepet_beyaz.webp
    7 KB · Görüntüleme: 23

picturefirstkb1mj1.jpg

w400.png

Melekcim odaya bayıldım özellikle dolabına perdeleri falan müthiş.Oda yapabilirsem eğer böyle bişey isterdim.Sen bunu halısı perdesi odanın boyasıylada kombine edince çok güzel olur

Güsel ama bence gardrobunu biraz daha büyük düşün kızlara kıyafet çok bol biliyosun görümcemin kızı 3 yaşında gardrobu 4 kapılı full dolu inan bende büyük alıcam büyük düşün bence canım

Bende aşağıdakilerden birini düşünüyorum ama kesinlikle krem rengi süsleticem :teytey:

ÇOK GÜZEL CANIM....
SAĞLIKLA YATSIN MELEKLERİMİZZ AYY HEYCANLANDIMMM ŞİMDİ ÇOK....
:sm_cool:

Melekcim odaya bayıldım özellikle dolabına perdeleri falan müthiş.Oda yapabilirsem eğer böyle bişey isterdim.Sen bunu halısı perdesi odanın boyasıylada kombine edince çok güzel olur

TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM ALLAHHERKEZE NASİP ETSİNN TÜM MELEKLER BÖYLE GÜZEL ODALARDA BÜĞÜSÜN İNŞALLAH:nazar::nazar:

Gaydin ilkini çokkkk beğendim ben çok tatlı.İkincisi daha sade geldi

böyle odaları görünce heyecanlanmaya basladım kızlar .cabuk geçse zamanda faaliyete geçsek artık :)

Kızlar selam..bende oda yapmayı düşünmüyorum ilk etapta kraft ın oyun parkı olan beşikleri var.ilerde oda yapıcim tabiki serrama ..oda takımlarıda harika bu arada ne yalan söliim:=))

benim de evim 2+1 ve küçük, salonda oturuyoruz zaten, diğer odada bir bilgisayar masası 2 kitaplık ve bir kanepe var, ve başka hiç yer yok, yatak odasına beşik koyarız diye düşündük ama çok sıkış tıkış olacak, oda ancak bize yetiyor şu durumda,,,, napıcaz bilmiyorum, bir çare düşünmek gerek :uhm:

Bakalım bide gidip yerinde görücez hangisi hoşumuza giderse tekerlekli olması çok büyük avantaj istediğin odaya çekebiliyomuşsun çok rahat kullanılıyormuş

Back
X