• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Göbişim kıslar
my.php

Gaydin tatlım merhaba..nasılsın görüşmeyeli, göbişin büyüdü mü bakalım:=)

İyiyim canım saol görüşemedik gerçekten eklemeye çalışıyorum göbişimi bakalım başarabilecekmiyim bugün 8 aylık olan arkadaşıma attım büyümüş çok benimki bu ayda daha küçüktü dedi ama bide siz bakın bakalımdelikafaduldensırnaşık şey

Son düzenleme:
eevet canım görülüyor çok abartılı da büyük değil bence normal
belin baya kalınlasmış ama:)

gaydın canım maaşallah göbüşüne kızlar sepetlerde bir harika bende ilk etapta o sepetlerden istiyorum bekarlığımdan beri büyük özencim var o sepatlerde

benim de evim 2+1 ve küçük, salonda oturuyoruz zaten, diğer odada bir bilgisayar masası 2 kitaplık ve bir kanepe var, ve başka hiç yer yok, yatak odasına beşik koyarız diye düşündük ama çok sıkış tıkış olacak, oda ancak bize yetiyor şu durumda,,,, napıcaz bilmiyorum, bir çare düşünmek gerek :uhm:

Bizim oturma odamız çok sade iki kanepe var bide sehpa belki kanepenin birini kaldırabiliriz,yada hepsi birarada olur ama bunlarıda şimdiden düşünmek lazım ya.Bilmiyorum napıcaz

Bizim oturma odamız çok sade iki kanepe var bide sehpa belki kanepenin birini kaldırabiliriz,yada hepsi birarada olur ama bunlarıda şimdiden düşünmek lazım ya.Bilmiyorum napıcaz

CANIM BENİM EVİM 4+1 O YÜZDEN ODANIN BİRİNİ FEDA EDECEĞİM NAPALIM...
DEĞER MİNİĞİME BENDE ODADAKİ KÖŞE TAKIMI NE YAPACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM...ÇÜNKÜ DAHA YEPYENİ
EV KÜÇÜK OLSAYDI VE KİRA OLSAYDI BENDE ODA YAPMAZDIM HERALDE PARK YATAKLA İDARE EDERDİK...
HAYIRLISI İNŞALALH:Saruboceq:

Back
X