Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görebiliyomusunuz kıslar bugün çekildim![]()
Kıslar tşkler göbişim için yorumlarınıza
Badem, stardust,Confüse gelmedi bugün hiç yoksa benmi kaçırdım görmedim onları
CANIM BENİM EVİM 4+1 O YÜZDEN ODANIN BİRİNİ FEDA EDECEĞİM NAPALIM...
DEĞER MİNİĞİME BENDE ODADAKİ KÖŞE TAKIMI NE YAPACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM...ÇÜNKÜ DAHA YEPYENİ
EV KÜÇÜK OLSAYDI VE KİRA OLSAYDI BENDE ODA YAPMAZDIM HERALDE PARK YATAKLA İDARE EDERDİK...
HAYIRLISI İNŞALALH:Saruboceq:
Gaydin58, canım çok güzel görünüyor göbişin...Maaşallah...Büyütmüşsün sen baya...![]()
gaydıncım albümdeki senin kızınmı maşallah çok tatlıymış
benim evimde kira 185 metrekare büyük ama 3+1
bende bebişim için çalışma odasını atacam
mecburen fedakarlık yapacağız en çokta kitaplarımı ne yapacağım diye düşünüyorum
şimdiki aklım olsa salon ayrı oturma odası ayrı yapmazdım
gaydincim maşallah , çok şirin bir hamile olmuşsun arkadaşım.sanki sadece göbek monte gibi..çok kilo almış gözükmüosun.benim göbiş de seninki gibi.:teytey:
Yok hayatım benim ilk çocuğum olucak kısmetse görümcemin kızı tam bir cadı ama acaip sevdiriyo eşimde bende bayılıyoruz ona mina...hihoyyyt
Saol canım büyüyo her geçen gün artık her hafta resmimi çekicem her hafta daha büyüyo diyo arkadaşlar bakıcam sende ekle lütfennnnkaydirigubbakcemile
Çok teşekkür ederim arkadaşlar...:1hug:a.s.
Evet ben de bir kova burcuyum..Güzelliğimi,zekamı ve özgüvenimi burcuma borçluyum..-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana burnum akıyor,yutkunurken zorlanıyorum.Eşim arada bir nane limon tarçın karışımı yapıp veriyor..İnşallah çabuk toparlanırım...Sevmiyorum hasta olmayı...:1no2: