• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Benim göbeği br görsendelikafaduldenDudağın uçuklar...Bazen öyle büyüyor ki,kendimi 9 aylık sanıyorumkafamçokkarıştıAkşamları özellikle çoook büyüyor...Eşime çektireyim akşam,eklemeye çalışırım canım.Nasıl ekleneceği konusunda bana da yardımcı olmanız lazım.:utangac:Geçmişi okuyamadım,muhakkak vardır orda ama bulması da zor oluyor valla...Eskisi kadar sık giremiyorum kk ya...yeni bir meşgüliyetim var da...Ben yazmayı çok severim,internette yazılarımı ve şiirlerimi yazıyorum.Zamanımı da alıyor baya...Ama yine de takip ediyorum tabi kk yı.Sizden kopamam...Herbirinizin bir sureti var kafamda...Bir sürü arkadaşım var yani...Üstelik beni en iyi anlayacak arkadaşlar...
Bu arada cmst temizlik yaparken ayağım kaydı ve düştüm.Çok korktum...Eşim çıldırdı...Dikkat etmiyorum diye ama o da çok korktu.Popomun tam üstüne düştüm.Birkaç dakika kalkmadım korkumdan.Herhangi bir kanama olacak diye ödüm koptu.Allah tan oılmadı öyle bişey...Bişey olmamıştır dimi???

Çök geçmiş olsun. Ben hıc temızlık yapmıyorum. sen de oyle yap :))

merhaba kızlar,
muhabbet yine güzel gitmiş maşallah.
ben de oda yapamayacak olanlardanım malesef.2-3 ay sonra taşınacağız ve aksine küçük bi eve taşınıyoruz biz.
confuse canım göbekler büyüdükçe ağırlık merkezimiz değiştiğinden düşmeye çok eğilimli oluyormuşuz. fakat popo üzerine düşmek tehlikeli değilmiş merak etme canım. geçmiş olsun.
bu arada cumartesi doktora gittik. fakat cinsiyetini öğrenemedik. bu hafta içi tekrar gitmeyi planlıyorum inş.
sağlığımız yerinde biraz da iri bir bebekmişiz ama cinsiyet heyecanı ve hayal kırıklığından ne boyunu ne kilosunu sormuşum..

Benim göbeği br görsendelikafaduldenDudağın uçuklar...Bazen öyle büyüyor ki,kendimi 9 aylık sanıyorumkafamçokkarıştıAkşamları özellikle çoook büyüyor...Eşime çektireyim akşam,eklemeye çalışırım canım.Nasıl ekleneceği konusunda bana da yardımcı olmanız lazım.:utangac:Geçmişi okuyamadım,muhakkak vardır orda ama bulması da zor oluyor valla...Eskisi kadar sık giremiyorum kk ya...yeni bir meşgüliyetim var da...Ben yazmayı çok severim,internette yazılarımı ve şiirlerimi yazıyorum.Zamanımı da alıyor baya...Ama yine de takip ediyorum tabi kk yı.Sizden kopamam...Herbirinizin bir sureti var kafamda...Bir sürü arkadaşım var yani...Üstelik beni en iyi anlayacak arkadaşlar...
Bu arada cmst temizlik yaparken ayağım kaydı ve düştüm.Çok korktum...Eşim çıldırdı...Dikkat etmiyorum diye ama o da çok korktu.Popomun tam üstüne düştüm.Birkaç dakika kalkmadım korkumdan.Herhangi bir kanama olacak diye ödüm koptu.Allah tan oılmadı öyle bişey...Bişey olmamıştır dimi???

Canım benim aman dikkat et boşver temizliği felan dikkatli olman lazım geçende ist. a kar yağmıştı ya o zaman 5 aylık arkadaşım düşmüş dediğin gibi popo üstüne düşmüş doktoruna sormuş bişiy olmaz ama dikkat et demiş sende aman dikkatli ol lütfen bende inan adım atarken felan dikkat ediyorum normal de paldır küldür yürürdüm ama şimdi yavaş yavaş yürüyorum acelemiz yok öyle değilmi taşıyıcıyız unutma canımcım :hooray: yazı yazman çok güsel ben yeteneksizim o konuda şiir yazmak istiyorum oğluşuma ama henüz ilham gelmedi beklemedeyimsırnaşık şey ekle nolur göbişini ve bi kaç resmini merak ettim arkadaşım seniii

merhaba kızlar,
ben de oda yapamayacak olanlardanım malesef.2-3 ay sonra taşınacağız ve aksine küçük bi eve taşınıyoruz biz.
confuse canım göbekler büyüdükçe ağırlık merkezimiz değiştiğinden düşmeye çok eğilimli oluyormuşuz. fakat popo üzerine düşmek tehlikeli değilmiş merak etme canım. geçmiş olsun.
bu arada cumartesi doktora gittik. fakat cinsiyetini öğrenemedik. bu hafta içi tekrar gitmeyi planlıyorum inş.
sağlığımız yerinde biraz da iri bir bebekmişiz ama cinsiyet heyecanı ve hayal kırıklığından ne boyunu ne kilosunu sormuşum..

ay canım göstermedi mi senin yaramaz .18 haftalıksın halbüki bu hafta bir git bakalım inş görünür:teselli:

stardust canım tebrik ederim maşallah oğluşuna çok tatlı :)

bademcim ilk önce doğum günü kutlu olsun canım yeni yaşına bebeklerinle girmen ne hoş.. kendine dikkat et bu arada çok da geçmiş olsun..

teşekkür ederiz güzel yüzlü teyzemiz :1hug:
hem senin oğluşuna arkadaş geliyor dimi kaydirigubbakcemile5

star dust canım teyzemin torununun ismi derin aşığım ona ellerimde büyüdü hatta şimdi annesiyle görüşmüyorum o yüzden derinide göremiyorum içim sızlıyor çok özledim onu evet canım çok isterim kızım olmasını ama 11 sene bekleyince kız oğlan farketmez diyorum tabiki en önemlisi yavrularımızın sağlığı bende naz ismini çok seviyorum hatta bazen ECRİN NAZ diyorum ama daha çok erken bakalım bi belli olsuna.s.:nazar:

biliyorum canım , okumuş ve çok üzülmüştüm ben de en az senin kadar benneyaptımki
Allah elbette sağlıklısını versin , inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla kızın olur ( Allah biliyor içimi , kızım olmasını çok istiyordum miniğimin cindiyetini öğrenen kadar ) ve Derine olan özlemini ve yılların özlemini giderirsin onunla :Saruboceq:

canım gözünaydın oğluşunun keyfine diyecek maşallah :icecream:

teşekkür ederim canım :1hug:
keyif adamı olacak galiba kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar,

Canımcım tombiği tahmin etmek istiyorum 18 haftalıksın ve hala göstermiyorsa bu gelen bir kızçedir bencee:ecrin_bebek::emir_bebek:

ay canım göstermedi mi senin yaramaz .18 haftalıksın halbüki bu hafta bir git bakalım inş görünür:teselli:

amin inş canım. çook merak ediyorum.
aslında gösterdi mi biilmiyorum çünkü drnin usg cihazı çok iyi değilmiş.
kendime daha doğru düzgün bi doktor bulabilmiş değilim.her ay farklı bi doktora gidiyorum.buraları pek tanımıyorum doğumu da memleketimde düşündüğüm için üzerine düşmüyorum. aslında bu doktor çok ilgiliydi saolsun ama onun da cihazı iyi değil:çok üzgünüm:

temizlik yapılmadan durulur mu Annecik
İnsanın içi rahat etmez .
Bende çok detaya inemyiorum malesef ama evimi temiz tutmaya gayret ediyorum.Bel ve sırt ağrısı yapıyor çünkü çok fazla ayakta durunca.

Canım benim aman dikkat et boşver temizliği felan dikkatli olman lazım geçende ist. a kar yağmıştı ya o zaman 5 aylık arkadaşım düşmüş dediğin gibi popo üstüne düşmüş doktoruna sormuş bişiy olmaz ama dikkat et demiş sende aman dikkatli ol lütfen bende inan adım atarken felan dikkat ediyorum normal de paldır küldür yürürdüm ama şimdi yavaş yavaş yürüyorum acelemiz yok öyle değilmi taşıyıcıyız unutma canımcım :hooray: yazı yazman çok güsel ben yeteneksizim o konuda şiir yazmak istiyorum oğluşuma ama henüz ilham gelmedi beklemedeyimsırnaşık şey ekle nolur göbişini ve bi kaç resmini merak ettim arkadaşım seniii

Canım benim,haklısın...Resim konusuna gelince ekleyecem tamam.a.s.İnsan çok merak ediyor dimi?ben de seni çok merak edyordum mesela...Resimlerini görmek çok güzeldi.Tanışmak tadında...:içelim:

herkese iiakşamlar bende 4 aylık hamileyim ama karnım hiç çıkmadı bu normal mi acaba cok hafif bi ayva göbeğim var:((

herkese slm kızlar size bir sorum olucak.ben gümüşhanede ikamet ediyorum.aylık kontroller için trabzona gidip gelicem.3lü testi ne zaman yaptırdınız.takvimimin altında kaç hafta kaç günlük olduğum yazıyor.bu salı gitsem diyorum.siz ne dersiniz uygun mu 3 lü test içinyoksa haftaya pazartesiyi mi beklesem

merhaba kızlar,
Çok teşekkürler canım...bebeğinin sağlığı iyiymiş canım,inşallah en kısa zamanda cinsiyetini de öğrenirsin...:nazar::nazar::nazar:

Canım benim,haklısın...Resim konusuna gelince ekleyecem tamam.a.s.İnsan çok merak ediyor dimi?ben de seni çok merak edyordum mesela...Resimlerini görmek çok güzeldi.Tanışmak tadında...:içelim:

Evet katılıyorum insan yüzyüze tanışmış gibi oluyo gerçekten inş. bi akşam vey abi haftasonu görüşürüz migrosta felan :) ne güsel olur gerçekten a.s.:1hug:

star_dust canım hayırlı olsun oğluşun sağlıkla al kucağına inşallah...

bademcim ben biliyordum bugün doğum günün olduğunu geçen gün yazmıştın evlilik yıldönümünü ve doğum tarihini ama daha yeni girebildim nete...doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle ve bebişlerinle nice mutlu senelere...

teşekkür ederiz Nilayyy teyzemizzzz Şeniz
yanlış hatırlamıyorsam senin de oğluşun olacak dimi kaydirigubbakcemile5

CANIMMMMMMMMM
TEBRİKLER ÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA GELSİN PAŞAMIZ...
MAŞALLAHHHHHHHHH ÇOK TATLI BİR BEBEK OLACAKL ANNESİ ÇOK...
GÖZÜNÜZ AYDIN TATLIM...
ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VE HAYIRLISINI VERDİ İNŞALLAHHH:lepi:

teşekkür ederim melekcimmmmmmmm Şeniz
benim gönlümden geçen ( Allah biliyor ) hep kızdı , ama ille kız olsun diyemiyordum , sadece kız bebekler bana da eşime de daha sempatik gelmiştir hep . erkek olduğunu öğrenince , ki bu gitmemizde öğrenmeyi beklemiyordum hiç , hazırlıksız yakalandım o yüzden , bi şaşırdım önce , sonra bir alıştım , 2 hafta sonraki kontrolde " yanılmışız , o gördüğümz göbek kordonuymuş , kız derlerse üzülürüm " diye geçti içimden ..
oğlan - kız farketmesin ve Allah hepimize sağlıklısını versin diyerek noktayı koyayım en iyisi yerimseniben

Günaydınnnn tüm annelere... İnanılmaz somurtkan basladıgım gunum haftasonu atılan güzel mesajlarla aydınlandı...sırnaşık şey

Bademcimmmm süper bis yaaaaa. Cok cok cok ama cok sevindim. Benim iki seferde yapmaya calısıcaım seyi sen tek seferde yapıcaksın allahın izniyle :içelim:

Nazlibahar ve stardust sizleri de tebrik ederim. Heyo heyo gelsin erkekler:sm_cool:

Akdascım seninde test sonucun temiz cıkmıs, darısı en kısa surede hatta pazartesi basıma diyorummmm...

Ayyyyyy pazartesi sabahı için ne kadar mutlu ve güzel haberler aldımmmm. Cok neşeliiii:teytey:

zuzuucummm , teşekkür ederim canımmm Şeniz

Back
X