• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canımcım tombiği tahmin etmek istiyorum 18 haftalıksın ve hala göstermiyorsa bu gelen bir kızçedir bencee:ecrin_bebek::emir_bebek:

ay canım hayırlısı. :CüvCüv:
ben bişey düşünemiyorum bazen kız bazen erkek ağır basıyor ama babamız erkek diyor.
ben de sana kız çocuğu daha çok yakışır çok iyi anlaşırsınız diyorum. ikisini gözümde canlandırınca çoook hoşuma gidiyodelikafaduldenhem kız kıyafetlerine falan içim gidiyor. erkekler için o kadar güzel ve çok olmuyor malesef.
ne olursa olsun farketmez. sırf merak ettiğim için öğrenmek istiyorum.
Rabbim hepimizin bebeğin sağlıklı versin de kollarımıza:Saruboceq:

selam kızlar ancak şimdi girebildim yani mesai bitimine yakın çok işim var çok:bbo:
aranıza katılamıyorum maalesef aklım burada kalıyor ama:1no2: neyapalım size iyi akşamlar bol muhabbetler:a015: grş inşallah

blue benim karnımda 1 haftadır belli olmaya başladı yarın 20. haftamıza gireceğiz inşallah
çok küçük ama içim çook kaşınıyor
birden çıkıverecek herhaldekaydirigubbakcemile3

Bugün yeni okulumda ilk günümdü .. yazı-imza vb. prosedürlerinden ötürü biraz aşağı in - yukarı çık ve bir de ( afedersiniz ) alaturka tuvalet yüzünden ihtiyacımı da karşılayamadığım için şişkiniğim had safhdaydı :utangac:
hakkaten nasıl şiştim bu kadar anlamış değilim , ınıl tısıl çıktım indim merdivenleri , beni gören 6-7 aylık hamile zannetmiştir kesin kaydirigubbakcemile3
Nihayet eve geldiğimde binaya girer girmez asansörlerin bozuk olduğunu öğrendim :1shok: ve 9 kat çıktım :kızgın:
sonra bissürü uyudum :1rolleyes:
inşallah bu seneden kalan raporlarımla mart ayı sonuna kadar idare edip , sonra 2 aylık heyet raporu alıp , ondan sonra da kısmetse doğum iznine çıkmayı planlıyorum , bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı :1rolleyes:

herkese iiakşamlar bende 4 aylık hamileyim ama karnım hiç çıkmadı bu normal mi acaba cok hafif bi ayva göbeğim var:((

slm canım uzun zamandır yoktun umarım sağlığınla ilgili bi problem yoktur... neyse yeniden katılman çok güzel:1hug:

herkese iiakşamlar bende 4 aylık hamileyim ama karnım hiç çıkmadı bu normal mi acaba cok hafif bi ayva göbeğim var:((

bue benim de son 1-2 haftadır çıkmaya başladı göbişim. yine bu haftalarda kilo aldım. hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum ama sanırım 1-2 haftaya kadar saklayamayacağımdelikafadulden
senin de yakında çıkar önüne geçemezsinhihoyyyt

herkese iyi akşamlar ;teyzeleri kızımda benimle beraber çok yoruldu artık eve gitme vakti geldi:dance: umarım hepiniz iyisinizdir ve bi problem yoktur kendinize ve bebişlerinize dikkat edin by

Back
X