• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

slm canım uzun zamandır yoktun umarım sağlığınla ilgili bi problem yoktur... neyse yeniden katılman çok güzel:1hug:

sağol canım zor bir hamilelik geciriyorum ondan giremiyorum ilk 4 ayımız hep kusarak ve yatarak gecti yeni yeni düzeliyorum sağol düşündüğün için senin bebişin cinsiyeti belli mi?

bue benim de son 1-2 haftadır çıkmaya başladı göbişim. yine bu haftalarda kilo aldım. hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum ama sanırım 1-2 haftaya kadar saklayamayacağımdelikafadulden
senin de yakında çıkar önüne geçemezsinhihoyyyt

inş cıkar cok hevesleniyorum hamilelik giyenlere:CüvCüv:

neden kimse cvp vermiyor.15 hafta 1 günlüğüm 1.5 sattlik yola aylık kontrollere gidiyorum.salı günü gitsem 3 lü test için uygun mu sizce.siz hangi haftada yaptırdınız

neden kimse cvp vermiyor.15 hafta 1 günlüğüm 1.5 sattlik yola aylık kontrollere gidiyorum.salı günü gitsem 3 lü test için uygun mu sizce.siz hangi haftada yaptırdınız

16.haftada yaptı doktorumuz. kafa çapını ölçüyor kan veriyorsun iki-üç günde sonucu geliyor ben daha yeni yaptırdım bugün aldım sonucunu umarım seninde iyi olur doktorun en uygun zmanı söyler aslında :dance:

16.haftada yaptı doktorumuz. kafa çapını ölçüyor kan veriyorsun iki-üç günde sonucu geliyor ben daha yeni yaptırdım bugün aldım sonucunu umarım seninde iyi olur doktorun en uygun zmanı söyler aslında :dance:

sonuclarının temiz çıkmasına cok sevindim canım.:1hug:ben doktorumu değiştiriyorum bu ayda o yüzden soramadım kimseye.16 haftanın içinde sayılırım bende salı gitsem herhalde yapar 3 lü testim değil mi?yoksa boşa gitmiş olucam o kadar saat yolu:1no2:

canım ben bu testleri yaptırmadığım için bişey söylememiştim ama şimdi netten baktım 16-20 haftalar arası diyor 3lü test için. istersen dye gitmeden önce telde bi sor bakalım ne diyecek doktorun.

canım ben bu testleri yaptırmadığım için bişey söylememiştim ama şimdi netten baktım 16-20 haftalar arası diyor 3lü test için. istersen dye gitmeden önce telde bi sor bakalım ne diyecek doktorun.

saol canım.ben doktorumu değiştirdim bu doktor yeni olucak hastanede o yüzden soracak kimsem yok bende 15 haftamı bitirdim 16 sından 1 gün aldım ben bugünü pazar sanıyormusum kafa mı kaldı:çok üzgünüm:bu carsamba yani yarından sonra trabzona gideceğim herhalde yapar

sonuclarının temiz çıkmasına cok sevindim canım.:1hug:ben doktorumu değiştiriyorum bu ayda o yüzden soramadım kimseye.16 haftanın içinde sayılırım bende salı gitsem herhalde yapar 3 lü testim değil mi?yoksa boşa gitmiş olucam o kadar saat yolu:1no2:

salı bu salı yoksa öbür salımı? yarın salıya o zaman 16 haftanı doldurmamış oluyıorsun bakmayabilir ama haftaya salı kesin alır bakılır 16-18 hafta arası yapılıyor çünkü eğer amniyosenteze karar verilirse oda 18.haftada alınıyor grafiğine baktımda 15+1 diyorda o yüzden yarın erken olur bence bi sonraki salıyı düşün

gunaydin kislaar
bu gece degisik bi ruya gordum, kizim dogmus ve ben onu emzirmeye calisiyorum ama hic sutum gelmiyo, allahim cok uzuluyorum bi careler aramaya basliyorum gogsumu sikiyorum felan ama hic faydasi yok, buarada kizimi annem emziriyo ve ben cok kiskaniyorum, kizim annemin kokusuna alisicak, birdaha bana gelmicek diye cok uzuluyordum.......

off ya gercekten ruyam gerceklesirde hic sutum gelmezse :çok üzgünüm:

Ebushcum hic sikinti yapma. Bak annenin sutunun gelmemsinin en buyuk sebei stresmis. su stres ne menem bir sey hem hamile kalirken kersimiza cikti hem sonrasinda.

Benim gogus ucum hic yok. cok dert ediyordum. Simdi diyorum. ya gelmezse gelmesin, olmazsa olmasin, inanin sizin beyin sagliginizdan onemli degil. Sakin kendinizi harap etmeyin lohusalikta neden emmiyor, neden sutum yok vs diye. hepsi olur. Olmazsa da hic onemli degil. Gercekten. Evet emzirme tesvik ediliyor, ben de cok emzirmek istiyorum bebegimi.ama etrafimdan gordugum kadari ile emmiyorsa da kendini harap etmek yanlis.

Ben hic sut emmemisim. daha dogrusu annem bu konuda biraz cahilce davranmis. 1 aylikken kesmisler ama inanin cok saglikliyim, sik sik hasta olmam ve cok da zekiyim. derece ile bitirdim buyuk universitelerden birinin buyuk bolumunu.

yani is olacagina variyor. Emmezse mama veririrm benim beyin sagligimdan onemli degil.

Lohusalik coik farkli bir doenmmis. kadinlar en cok intihar egilimini bu donemde gosterirlermis. hatta arkadasimin akrabasi hava alacam diye balkona cikmis atmis kendini. yeni kucuk bebegi var. insana psikoloji boyle seyler yaptiriyor. Soyle dusunmek lazim, hicbirsey benden daha onemli degil. bebegimden de. AMA ben iyi olmaliyim ki bebegim de olsun.

Merhaba kızlar,
Bugün yazdıklarınızı okuyamadım. İnşallah herkesin keyfi yerindedir. Amatist senin mailini gördüm. Gözün aydın. Çok sevindim.

Selam kıslar günaydınnn
Badem, Stardust çok çok tebrikler harika haberler aldık süper sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım.
Akdaş 3lü testin temiz çıkmış çok sevindim canım hayırlı olsun
atladığım kimse varsa cinsiyet öğrenen onlarıda tebrik ediyorum...
Badem Nice güsel yıllara canımcım doğum gününe kırmızı bir burunla girdin ama olsun meleklerinde senle nice güsel yıllara canımcım çabucak iyileş bol vitamin takviyesi ve istirahat canımcım...

teşekkürler canımcımmmm Şeniz

kizlar nasil dogum yapmayi dusunuyorsunuz?
ben ins bi aksilik olmazsa normal dogum istiyorum, epudiral felan vurunmadan ins, benim epudiraldan baya bi gozum korktu, iki sene once bi arkadasim epudiral ile dogum yapti ve felc gecirdi o igne yuzunden, tam 1 sene boyunca yataktan kalkamadi, o yuzden igne migne vurunmadan normal dogum yapmak istiyorum, buarada ben sadece ikili test yaptirdim ve baskada test felan yaptirmicam, birde sadece ayrintili ultrason okadar, cunki testelerin hicbirisi 100% dogru sonuc vermiyo.......

canım , bir de epidural özellikle bel fıtığı olanlara yapılmaması gerekiyormuş . ama inanın bunu Acıbadem hast. bile göz ardı etmiş ve anestezi uzmanı arkadaşımın böyle bir durumunun olup olmadığını sormamış ve arkadaşım da bunun aslında atlanmamsı gereken önemli bir şey olduğunu ve sonrasında çok sancılar çekeceğini bilmiyormuş .. kızcağız çok çekmiş doğum sonrası :kızgın: , zaten mahkemelik durumları felan da oldu galiba bu yüzden , yani epidural öyle masum bir şey değil ..
bence boyun fıtığı olanlar da dikkat etmeli , neticede epidural iğnesi omurgada belli bir yere yapılıyor a.s

kizlar nasil dogum yapmayi dusunuyorsunuz?
ben ins bi aksilik olmazsa normal dogum istiyorum, epudiral felan vurunmadan ins, benim epudiraldan baya bi gozum korktu, iki sene once bi arkadasim epudiral ile dogum yapti ve felc gecirdi o igne yuzunden, tam 1 sene boyunca yataktan kalkamadi, o yuzden igne migne vurunmadan normal dogum yapmak istiyorum, buarada ben sadece ikili test yaptirdim ve baskada test felan yaptirmicam, birde sadece ayrintili ultrason okadar, cunki testelerin hicbirisi 100% dogru sonuc vermiyo.......

Ebushcum arkadasina cok uzuldum. Bu ender rastlanan bir durum ve sanirim anestezi uzmani veuruyor igneyi. ve uzman bir kisinin leinde risksiz olmuyor.

Bence o arkadasinin bulundugu hastanede olma.IOnlar acemilik etmis. gene sen bilirsin ama epidural rahatlik. ve ihtimal cok cok cok dusuk.

Ben de epiduralden çok korkuyorum. Anneme ameliyat sırasında anestezi ile birlikte epidural de vermişlerdi. Ameliyat 11 saat sürünce epidural yüzünden beyin zarı yırtılmıştı. Ama eşime de ameliyat olurken epidural kullandılar. O çok memnun kalmıştı.

ayy kızlar işleri halledeyim diye ayrıldım bu öğlen burdan sayfa açık misafirler sıraya girdi sonuncuyu az önce yolcu ettimmm kaydirigubbakcemile3

sayfada açık kalmış, sizlerde baya muhabbet etmişsiniz ne güzel...

amatis canım gözün aydın bende önümüzdeki hafta yaptırıcam inşallah iyi çıkar:Saruboceq:

şimdi yemek saati kızlar hepinizi öpüyorum iyi akşamlarŞeniz

bimage3zq8.jpg
KIZLAR BENCE BÖYLE BİRŞEY DÜŞÜNÜN SALLANABİLİYOR KUZENİM YENİ DOĞUM YAPTI BEBEK ODASI ALDI KAYINPEDERİ BEBEK YATMADI EŞİ PARK YATAK ALDI BEBEK YATMADI AMA BUNDA HAFİF SALLAYINCA MIŞIL MIŞIL UYUYORMUŞ BANA O TAVSİYE ETMİŞTİ ÇOKTA KULLANIŞLI DEDİ ARABAYLA HERYERE GÖTÜRÜYORLAR

Canim sana katiliyorum. benim arkadasimin bebekleri de park yatakta yatmadilar. sallanan bir sey buldular buna benzer de bebek rahat etti.

Back
X