Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim canımcım tüm sonuçların tertemiz çıksın inş. sağlıcakla yavrukuşunu kucağına al sarıp sarmala inş... sırnaşık şey:teytey:a.s.
slm canım uzun zamandır yoktun umarım sağlığınla ilgili bi problem yoktur... neyse yeniden katılman çok güzel:1hug:
3 lü testimizin sonucu geldi .1:16000 miş doktorum iyi amniyosentez yapmayacağız dedi çok sevinçliyim
bue benim de son 1-2 haftadır çıkmaya başladı göbişim. yine bu haftalarda kilo aldım. hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum ama sanırım 1-2 haftaya kadar saklayamayacağımdelikafadulden
senin de yakında çıkar önüne geçemezsinhihoyyyt
neden kimse cvp vermiyor.15 hafta 1 günlüğüm 1.5 sattlik yola aylık kontrollere gidiyorum.salı günü gitsem 3 lü test için uygun mu sizce.siz hangi haftada yaptırdınız
16.haftada yaptı doktorumuz. kafa çapını ölçüyor kan veriyorsun iki-üç günde sonucu geliyor ben daha yeni yaptırdım bugün aldım sonucunu umarım seninde iyi olur doktorun en uygun zmanı söyler aslında :dance:
neden kimse cvp vermiyor.15 hafta 1 günlüğüm 1.5 sattlik yola aylık kontrollere gidiyorum.salı günü gitsem 3 lü test için uygun mu sizce.siz hangi haftada yaptırdınız
canım ben bu testleri yaptırmadığım için bişey söylememiştim ama şimdi netten baktım 16-20 haftalar arası diyor 3lü test için. istersen dye gitmeden önce telde bi sor bakalım ne diyecek doktorun.
sonuclarının temiz çıkmasına cok sevindim canım.:1hug:ben doktorumu değiştiriyorum bu ayda o yüzden soramadım kimseye.16 haftanın içinde sayılırım bende salı gitsem herhalde yapar 3 lü testim değil mi?yoksa boşa gitmiş olucam o kadar saat yolu:1no2:
gunaydin kislaar
bu gece degisik bi ruya gordum, kizim dogmus ve ben onu emzirmeye calisiyorum ama hic sutum gelmiyo, allahim cok uzuluyorum bi careler aramaya basliyorum gogsumu sikiyorum felan ama hic faydasi yok, buarada kizimi annem emziriyo ve ben cok kiskaniyorum, kizim annemin kokusuna alisicak, birdaha bana gelmicek diye cok uzuluyordum.......
off ya gercekten ruyam gerceklesirde hic sutum gelmezse :çok üzgünüm:
Selam kıslar günaydınnn
Badem, Stardust çok çok tebrikler harika haberler aldık süper sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım.
Akdaş 3lü testin temiz çıkmış çok sevindim canım hayırlı olsun
atladığım kimse varsa cinsiyet öğrenen onlarıda tebrik ediyorum...
Badem Nice güsel yıllara canımcım doğum gününe kırmızı bir burunla girdin ama olsun meleklerinde senle nice güsel yıllara canımcım çabucak iyileş bol vitamin takviyesi ve istirahat canımcım...
kizlar nasil dogum yapmayi dusunuyorsunuz?
ben ins bi aksilik olmazsa normal dogum istiyorum, epudiral felan vurunmadan ins, benim epudiraldan baya bi gozum korktu, iki sene once bi arkadasim epudiral ile dogum yapti ve felc gecirdi o igne yuzunden, tam 1 sene boyunca yataktan kalkamadi, o yuzden igne migne vurunmadan normal dogum yapmak istiyorum, buarada ben sadece ikili test yaptirdim ve baskada test felan yaptirmicam, birde sadece ayrintili ultrason okadar, cunki testelerin hicbirisi 100% dogru sonuc vermiyo.......
kizlar nasil dogum yapmayi dusunuyorsunuz?
ben ins bi aksilik olmazsa normal dogum istiyorum, epudiral felan vurunmadan ins, benim epudiraldan baya bi gozum korktu, iki sene once bi arkadasim epudiral ile dogum yapti ve felc gecirdi o igne yuzunden, tam 1 sene boyunca yataktan kalkamadi, o yuzden igne migne vurunmadan normal dogum yapmak istiyorum, buarada ben sadece ikili test yaptirdim ve baskada test felan yaptirmicam, birde sadece ayrintili ultrason okadar, cunki testelerin hicbirisi 100% dogru sonuc vermiyo.......
KIZLAR BENCE BÖYLE BİRŞEY DÜŞÜNÜN SALLANABİLİYOR KUZENİM YENİ DOĞUM YAPTI BEBEK ODASI ALDI KAYINPEDERİ BEBEK YATMADI EŞİ PARK YATAK ALDI BEBEK YATMADI AMA BUNDA HAFİF SALLAYINCA MIŞIL MIŞIL UYUYORMUŞ BANA O TAVSİYE ETMİŞTİ ÇOKTA KULLANIŞLI DEDİ ARABAYLA HERYERE GÖTÜRÜYORLAR![]()