• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kızlar doktora gitmememe 3 gün kaldı.çok heyecanlıyım.inşallah bebeğimi sağlıklı bir şekilde görürüm.vede cinsiyetini öğrenirim.bana erkek gibi geliyor.doğru tahmin edebildim mi bakalım.

Bende duymak istiyorum artık bebeğimin harektlerini bugün tam tamına 17 haftalık olduk

canım inşallah herşleyi güzel çıkar güzel haberlerini alırız artık hissedersin bebişini...:1hug:

Arkadaşlar merhaba ,çok kötü grip oldumsenağlama

Sadece bir merhaba diyeyim dedim.Başım çatlıcak gibi ağrıyor.Geçmişi falan okuyamadım..Şimdi tekrar yatıcam.Kendinize iyi bakın...:a015:

canım çok geçmiş olsun ya nerden kaptın bu şifayı hay allah doktora felan gittinmi hiç :çok üzgünüm: bende daha 2 aylıkken olmuştum grip hiç gitmedi 15 gün mecbur doktora gitmiştim antibiyotik vermişti mecbur içtim tabiki kutuyu tamamen bitirmedim içinden 5 6 tanesini içtim kendimi iyi hissedince hemn kesmiştim çok fazla gripli gezmek bebekleride etkiliyo :teselli: dinlen canım inşallah atlatacaksın :teselli:

Sadece bir merhaba diyeyim dedim.Başım çatlıcak gibi ağrıyor.Geçmişi falan okuyamadım..Şimdi tekrar yatıcam.Kendinize iyi bakın...:a015:

GEÇMİŞ OLSUN CANIM KENDİNE DİKKAT ET...
YAT BOL BOL DİNLEN BAKALIM
:1hug:a.s.a.s.:nazar:

bende hissetmiyorum henüz bebiş hareketi.....
Ama bebeğimi hissediyorum sol tarafımda bi ağırlık ve çokkk ince bi sızı var...

kızlar bende 1 haftadır karnımın küçüldüğünü hissediyorum çok endişeliyim açıkcası .haftaya salı kontrolum var umarım herşey yolundadır.

canım genelde düz yatınca hissedemezsin ben bile hissedemiyorum ama sol yada sağ tarafına yatarsan daha iyi olur birde bebiş şuan hep uyku halidne çok az uyanık kalıyolar oda yer değiştirmek için yani yarım saati bulabilir o yüzden telaş yapma:)

Bilmiyorumki dilaracım onu da biri önermişti bana. Yoksa ilk bebegim olcaı için ben inanılmaz cahilim bu konuda ne dense kanıyorum, cokta heycanlıyım. Bakalım bi de senin dedigin gibi denicem valla 1,5-2 saate dahi razıyım cok merak ediyorum cok delikafadulden

Cok geçmiş olsun Badem'cim dikkat et kendine... Sen bi bucuk diil iki tam kişisin artık...Umarım cabucak iyileşirsin. :1hug:

ya kızlar ilki çok uzaktan oldu galiba..bu daha iyi sanırım, yalnız eşimide çıldırttım dogru duzgun b poziçin:=)

gobis2ps2.th.jpg

Karennn çok tatlı göbeğin ya maşallah üzerindekinin bol olmasına rağmen belli oluyor bayağı çok tatlı canımcım serroşun maşallah kızımıza ve anneciğinin güsel göbüşüne
Dün mide yanmasından 8 de yattım çok kötüydüm hiç bişey fayda etmedi giremedim nete yoksa aklımdaydı canım ya senağlama mide yanması çok korkutuyo beni çok fena bir durum :çok üzgünüm:

kızlar bende 1 haftadır karnımın küçüldüğünü hissediyorum çok endişeliyim açıkcası .haftaya salı kontrolum var umarım herşey yolundadır.

ya bende öyle hissediyorum biliyormusun.sanki başlarda karnım daha büyüktü.şimdi büyümesi gerekirken küçüldü.bende cumaya gidicem doktora inşallah birşey olmamıştır.sadece bizim kuruntularımızdır bunlar

İlsucum bende haftasonu bi an oyle hissetmistim ama ciddi bi kabızlık problemi yasadım problemimi atlatınca bu duyguya kapıldım. Seninde benzer birşeyin varsa belki ondan olabilir. Hersey yolunda stres yapma ki minik bebişinde strese girmesin a.s.

Hüzün yılı tebrikler canım paşalar bayağı çoğaldı ordu oldu :) haplarını aksatma canım demir hapların çok önemli doktorum doğuma kadar devam edicez ilaçlara birde balık yağı eklicez 6. ayda dedi sende aksatmadan iç canımcım 1-2 gün atlatırsan sorun olmuyomuş takviye amaçlı oldukları için ama uzun aralar lütfen verme canımcım geçmiş olsun tekrar

kızlar benim demir hapım yani kan hapım beni rahatlatıyo :) kabızlık problemimi ortadan kaybetti hergün düzenli çıkıyorum ben bile şaşırdım inşallah böyle devam eder..:)

günmaydın öksürmekten mahvoldum artık ödüm kopuyor bişi olacak diye birde baş ağrısı çatlıyor başım yatıyorum sürekli arada kalkıp okuyorum yazdıklarınızı insanın aklı burda oluyor

geçmiş olsun derin canım inşallah atlatırsın bol bol dinlen sıcak çok fazla iyi gelmiyo öksürüğe pekmezli ılık su iyi gelmişti bir kaç damlada limon içine bide öyle dene istersen..:teselli:

günmaydın öksürmekten mahvoldum artık ödüm kopuyor bişi olacak diye birde baş ağrısı çatlıyor başım yatıyorum sürekli arada kalkıp okuyorum yazdıklarınızı insanın aklı burda oluyor

geçmiş olsun derincim .senin hamilelik malesef hep hastalıkla geçiyor kışa denk gelmesi kötü oldu umarım en kısa zamanda iyileşirsin.

sonunda geldık kızlar:CüvCüv:
veeeeeeee %100 oğluşum oluyorrrrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmdelikafadulden
bıze el salladı oğlusum cok sakın ve uysal bır bebek olucak fazla hareketlı degıl cunku annesını üzmicek:emir_bebek::nazar:
3'lü test için kan verdım sonucları perşembe gunu alıcaz ınsallah guzel cıkar:Saruboceq:
kan verırken malesef ufak bır aksılık yasadık ve ben fenalastım 1 saat kadar müşade altında tutuldum sımdı ıyıyım cok sukur:çok üzgünüm:
1 kılo almısım 1 ayda super dedı doktorumsositososito
1,5 ay sonraya renkli ultrason ıcın cagırdı ama eger sabredemezsen ıstedıgın zaman gelırsın bebegını gormeye dedı:asigim:
çarpıntım ıcın kalp cerrahına yolladı eko yapılsın dedı ama ben korktugum ıcın kabul etmedım demır ılacımı bıraz kullanayım eger gecmezse gıderım dedım kaydirigubbakcemile
sımdılık bu kadar cok yorgunum gercekten gecmısı okumaya halım yok kan alındıktan sonra cok kotu oldum cunku:çok üzgünüm:
hepınızı öpuyoruz
Şeniz

Çok sevindim ya,tebrik ederim canım bi paşa daha geliyo desene.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. :nazar:

Derin çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine öksürük için doğal ne olabilir bilmiyorum ama ballı süt içsen belki yumuşatır öksürük gerçekten korkutuyor insanı doğal yolla kaybetmeye çalış canım ya terleme aman dikkat et

KIZLAR ŞAKA MAKA YOLU YARILIYORUZ ARTIK Bİ BU KADAR DAHA BEKLEYİNCE KAVUŞUCAZ İNŞALLAH KUZULARIMIZA :asigim: DAHA DÜN GİBİ BU SAYFANIN AÇILIŞI AMA Bİ KAÇ GÜN SONRA 20.HAFTADAYIZ 40.HAFTAYI BULMADAN ÇOĞUMUZ DOĞURUR delikafadulden

Haklısın hürrem yolu yarıladık resmen son aşamalar daha hızlı geçiyo sanki ve daha dolu dolu hissedeceğiz tam olarak kendimizi tam hamile olarak görmeye başlayacağız kocaman göbişlerle ah bide bahar gelse accık ince giyinebilsek ne güsel olucak babetler taytlar uzun tşörtler giyip çıkarız ne güsel olur :)

Back
X