• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günmaydın öksürmekten mahvoldum artık ödüm kopuyor bişi olacak diye birde baş ağrısı çatlıyor başım yatıyorum sürekli arada kalkıp okuyorum yazdıklarınızı insanın aklı burda oluyor

Geçmiş olsun Derincim... Bol bol dinlenmenin yanısıra bal ve limonda cok ii geliyo bole durumlara... Bende zatürre başlangıcı var bilirim öksürüğün ne fena bişi oldugunu allahtan henüz başlangıç... Cok dinlen, çabuk iyileş... Nazar değdi kızlar bile teker teker dökülüyorus. Aman dikkat edin kendinize, bende öksürenden aksırandan koşa koşa uzaklaşıyorum cok fena salgın var bu aralar.

tatlım pardon geçmişi okuyamadım, teşekkürler iyi dileklerin için.

kendine iyi bak, rennie için mide yanmasına iyi geliyo diyolar ama doğal olan salatalık yiyerek mide yanmasını kesmek..küçük b tavsiye tatlım dikkat et yagızımıza annesi:=)

günaydın gaydin hanım..hani göbiş..dün akşam ben ekledim ama sen yoktun tatlım:=) hadi göbiş bekliorum:=)

Karencim günaydın canım ya dün aklımdaydı ama öyle bir mide yanması yaşadımki yemekten kalktım uyudum inan geçsin diye hiç bişey geçirmedi ya ama öğlen çekilicem koyarım öğleden sonra seninkide çok tatlı maşallah canım ya
Ama Albüm hala yapmamışsın hadi yaw bizden başkası görmüyo zaten izin verdiklerin görüyo eşin rahat olsun hihoyyyt:CüvCüv:

Topraaakk..

Canim herkes Kuzey koyuyor bu ara ne is anlamadim...bir suru kuzey bebek oldu..

alpar'i ise hic duymadim. anlami ne acaba ? alparslanin alpar'i olmasin??? bir oglun olursa arslan koyarsin alparslan olurlar. ayy igrenc bir saka... kizma.

isim işide çok zor yaww kıza isim bulmak daha kolay kız olsaydı birsürü favori ismim vardı ama erkek ismi bulmak daha zor galiba CADIARZU

isim işide çok zor yaww kıza isim bulmak daha kolay kız olsaydı birsürü favori ismim vardı ama erkek ismi bulmak daha zor galiba CADIARZU

BENDE KIZIMA İSİM BULAMADIM HENÜZ MENEKŞECİM İNSAN EVLADI OLUNCA ÇOK DÜŞÜNÜYOR KOLAY KARAR VEREMİYOR KIZ ERKEK FARK ETMİYOR yerimseniben KARARSIZ OLMAKTA HAKLISIN YANİ

BENDE KIZIMA İSİM BULAMADIM HENÜZ MENEKŞECİM İNSAN EVLADI OLUNCA ÇOK DÜŞÜNÜYOR KOLAY KARAR VEREMİYOR KIZ ERKEK FARK ETMİYOR yerimseniben KARARSIZ OLMAKTA HAKLISIN YANİ

haklısın tatlımda ne biliym ben kızlar için sanki daha güzel isimler var. Sana fikir olsun cnm benim favori isimlerim; Duru, Mina, Defne

benim kızımın adııı hamile kalmadan belliydi...
ama beeğendiğim ddiğer kız isimlerini yazayım belki fikir olur size...

SİMAY
NİSAN
SİMGE
İNCİ
EYLÜL
ELA
NAZ
IRMAK
DURU
MİNA

kızlar benim ellerim çok uyuşuyor neden acaba..arasıra resmen hissetmiyorum hele avç içlerim daha çok uyuşuyor

Canım benim ellerimde değilde bir ara dudaklarımda oluyodu bir an uyuşuyodu sonra normale dönüyodu bu ara kesildi ama arkadaşlarım dudakların şişmiş diyolar belki ondan olabilir
bence seninki demir eksikliğinden canımcım senin ısınma sorununda vardı yanılmıyosam CADIARZU

günaydın arkadaşlar 10 gündür yoktum.
geldim ,çok şükür iyiyiz .
vakit bulduğumda geçmişi de okuyacağım.
hepinize öpücükler gönderiyoruz

benim kızımın adııı hamile kalmadan belliydi...
ama beeğendiğim ddiğer kız isimlerini yazayım belki fikir olur size...

SİMAY
NİSAN
SİMGE
İNCİ
EYLÜL
ELA
NAZ
IRMAK
DURU
MİNA

Bende İnci ve Minayı çok seviyorum melekcim,nisan da güzel ama eşim inciyi istemiyo eğer kızımız olursa bunlar arasında gidip gelebilirim bakalım.

Evet irde çok üşüyorum.......
Ama doktorumuz bunun için kan testi yaptı...
Kansızlık çıkmadı hatta kan değirim süper çıktı..üşümem yapıyla alakalı..hamilelikten önce de çok üşürdüm...

Tamam bu uyuşma sorununu doktoruma söyleyeceğim zaten cumartesi kontrolüm var....

çiçekçim inci çok değerli ve nadir bir isim bence güzel..
Duru da güzel...

Adım diye değil ama
melek te güzel isim bence

canım bu annelerımızın bagladıklarının gelısmıs versıyonu kaydirigubbakcemile3
benım cok hosuma gıdıyo ıllakı bırtane alıcam heves ıste:utangac:
canım emnıyetsız oldugunu sanmıyorum cunku halkalardan sıkıca gecırıyosun gerekırse dugumde atılabılırkaydirigubbakcemile5
ayrıca eminim diger tasıma askılarından daha emnıyetlıdır cunku onların kılıtlerı plastık zamanla asınıyo ve sıkı tutmuyo
Şeniz

kıs alıcan tabi hoşuna gideni Şeniz
inşallah oğluşun mışıl mışıl uyur onun içinde sen alışveriş felan yaparken :asigim:

Back
X