Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese günaydınnnn... Bugun son sohbet günüm sonra 5-6 gün ortalarda olmıcam. İzmir'e gidiyorum iş seyahati için. İlk kezde hamileyken uçağa binicem bilas heyecan yaptım. Çok sükür İstanbul İzmir arası kısa bi mesafe :bbo:
Amatistcim test sonucuna inanılmaz sevindim darısı başıma normalde 6 şubatta yaptırcaktım ama baktım yetişemicem 9 şubata aldırdım. Tam 17+5 oluyorum o tarihte gerçi komacan bi bebiş karşılıcak beni insallah :Saruboceq:
Hüzün yılı senin adınada cok sevindim. Saglıkla bir an once kucagına almanı dilerim güzel oğluşunu...
Beyaz Melek bebek odana da bayıldımmmm. Bende gelip orda yatmak istedim bian lülülülülülü Ben bebek odası hazırlasam dahi kendim içinde ufak belki açılır kapanır bi yatak düşünüyorum. Bebek odasıyla kendi odam arasındaki yolda heba olmıyım diye, ay boyle solemesi bilem heyecanlı :teytey::teytey::teytey:
herkeze kocamannnnn günaydın
nasılsınız güzel anneler....
Akşamları saat 9 da yatıp uyuyorum ..........
Iyi mi kötü mü bilmem ama....
kızlar çarşamba günü tam 14 haftalık oluyorum dr gitsem gösterirmi kendini
canım , güle güle git gel , aslında gel git demeliyim sanırım kaydirigubbakcemile3 İzmirdeyim ya ..
şanslısın havalar ısınmaya başladı yeniden burada , bahar havası gibi .. biraz önce aşağı indim ekmek ve biraz hava alayım diye ..
üzerime sadece şalımı aldım ve hiç üşümedim , o şekilde saatlerce gezebilirdim ..
ben de şimdilik yatak odasına koyabileceğim küçük 3-5 ay idare edecek sallanan beşiklerden almayı düşünüyorum , mothercare de görmüştüm , üstelik fiyatı 129 ytl felan dı :1shok: resmini eklemeye çalışıcam
![]()
doğumdan 3-5 ay sonra rahat rahat bakarım bebek odası için bir şeyler diye düşünüyorum yerimseniben
kızlar günaydın nasılsınız... bebek hareketlerinden konuşmuşunuz ben 4-5 gündür çok hafif hissediyordum bu gece ytınca dönüşünü hissettim kuzumun allahım ne güzel bişey
bu beşik 129 liramı hemen alalım çok sağlam duruyor canım delikafadulden
Nur 84 canım karıştıryo olabilirim kpss ye senmi hazırlanıyodun sınav tarihini biliyomusun canım ?
günmaydın öksürmekten mahvoldum artık ödüm kopuyor bişi olacak diye birde baş ağrısı çatlıyor başım yatıyorum sürekli arada kalkıp okuyorum yazdıklarınızı insanın aklı burda oluyor
kızlar benim ellerim çok uyuşuyor neden acaba..arasıra resmen hissetmiyorum hele avç içlerim daha çok uyuşuyor
günaydın kızlar bende dün kızıma mothercare ' den tulumlar aldım çok güzel şeyler vardı bu arada bazı ürünler indirimde haberiniz olsun.
kızlar günaydın nasılsınız... bebek hareketlerinden konuşmuşunuz ben 4-5 gündür çok hafif hissediyordum bu gece ytınca dönüşünü hissettim kuzumun allahım ne güzel bişey
evet canım 27-28 haziran başvuru tarihlerinide istiyor musun
günaydın arkadaşlar 10 gündür yoktum.
geldim ,çok şükür iyiyiz .
vakit bulduğumda geçmişi de okuyacağım.
hepinize öpücükler gönderiyoruz