• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

merhaba arkadaşlar..

dr a gidecek olan arkadaşlar umarım hayırlı haberlerle dönerler. cinsiyetini öğrenmemiş herkes umarım öğrenir..
cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımı da tebrik ederim..

göbüşlere baktım ne güzel büyüyo meleklerimiz maşallah...

beyaz melek kızına aldıklarına ayrı bi albüm şeklinde topic açman güzel olmuş.. sen bayağı bişey almışsın.. ben hala biraz erken olduğunu düşünüyorum...

swethome herşeyin iyi olmasına çok sevindim cnm maşallah bebeğine artık tamamen kendini belli etmeye başladı demekki.. ne güzell

Amasya felan oralar biraz soğuk olur ya , o yüzden dedim canımcım:1hug:
yoksa burası bahar gibi , üstüne bir şey almadan çık gez yerimseniben ama o taraflar , ist. felan biraz daha serince a.s
biz 2 hafta önce ist.daydık , toplasan 2 günde 3-5 saat kaldık dışarıda , ama izmire döndüğümüzde benim de eşimin de boğazlarında yanma vardı , 1 gün daha kalsaydık , kapardık şifayı ..
belçikanın ikilimi nasıl buraya göre , açıkçası bilmiyorum , ama amasya tarafları serince olur , dikkat et sen noolur nolmaz yerimseniben Şeniz

tesekkur ederim canim bilgilerin icin, buralar buzgibi bugun kar yagiyo hatta, bende seviniyordum simdi orasi sicaciktir diye, ama nolur nolmaz dedigin gibi dikkat etmek lazima.s.

kızlar günaydın nasılsınız... bebek hareketlerinden konuşmuşunuz ben 4-5 gündür çok hafif hissediyordum bu gece ytınca dönüşünü hissettim kuzumun allahım ne güzel bişey[/QUOT

merhabalar herkese, bende henüz hissedemedim bebeğimin hareketlerini ama sanki sırt üstü yatınca hafiften gıdıklanmalar hissediyorum gibi ama bu bebeğimden mi kaynaklanıyor yoksa psikolojik mi bilmiyorum.:sm_confused:

ebush sağol canım geçmiş olsun dileklerin için COMEBABY evet canım şurubu içince 3 4 saat sonra rahatça wc ye çıkabiliyosun star dust sanada tşk arkadaşım pekmezi bi deniyeceğimayva kabuğu ıhlamur onları içiyorumda

merhabalar herkese, bende henüz hissedemedim bebeğimin hareketlerini ama sanki sırt üstü yatınca hafiften gıdıklanmalar hissediyorum gibi ama bu bebeğimden mi kaynaklanıyor yoksa psikolojik mi bilmiyorum.:sm_confused:[/QUOTE]

merhabalar canim, bende artik hissediyoruml bebisimi, ozellikle yemekten sonra,
bence seninkide psikolojik degil, bebegindir

canım iyi günlerde giydir prensesine Şeniz.. mothercarede kız bebek-çocuklar için çok güzel şeyler var .. cicilerimiz bölümüne eklesene canım ekleyebilirsen cicilerinizi yerimseniben

star dust cnm çok teşekkür ederim, becereblirsem eklemeye çalışırım cnm boş bi anımda.

sonunda geldık kızlar:CüvCüv:
veeeeeeee %100 oğluşum oluyorrrrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmdelikafadulden
bıze el salladı oğlusum cok sakın ve uysal bır bebek olucak fazla hareketlı degıl cunku annesını üzmicek:emir_bebek::nazar:
3'lü test için kan verdım sonucları perşembe gunu alıcaz ınsallah guzel cıkar:Saruboceq:
kan verırken malesef ufak bır aksılık yasadık ve ben fenalastım 1 saat kadar müşade altında tutuldum sımdı ıyıyım cok sukur:çok üzgünüm:
1 kılo almısım 1 ayda super dedı doktorumsositososito
1,5 ay sonraya renkli ultrason ıcın cagırdı ama eger sabredemezsen ıstedıgın zaman gelırsın bebegını gormeye dedı:asigim:
çarpıntım ıcın kalp cerrahına yolladı eko yapılsın dedı ama ben korktugum ıcın kabul etmedım demır ılacımı bıraz kullanayım eger gecmezse gıderım dedım kaydirigubbakcemile
sımdılık bu kadar cok yorgunum gercekten gecmısı okumaya halım yok kan alındıktan sonra cok kotu oldum cunku:çok üzgünüm:
hepınızı öpuyoruz
Şeniz

canım çok tebrik ederim.demiri kullanınca azalıyor sanki canım. bende de aynı sorun var çünkü....

kizlar merhaba. ben bugun de evdeyim :( halsizlik ve basagrim gecmedi :(

derin ve badem sizlere gecmis olsun. huzunyili seni de cok tebrik ederim! gozun aydin canim.

kizlar gecen hafta gobusumu gormeyenler icin birdaha ekliyorum

çok tatlı göbüşün maşallah. yakında bende koyacağım zira bayağı büyüdü.

kızlar günaydın nasılsınız... bebek hareketlerinden konuşmuşunuz ben 4-5 gündür çok hafif hissediyordum bu gece ytınca dönüşünü hissettim kuzumun allahım ne güzel bişey

ne güzel canım ya... geçen ben de bir kıpırtı hissettim ama bilmiyorum....

günmaydın öksürmekten mahvoldum artık ödüm kopuyor bişi olacak diye birde baş ağrısı çatlıyor başım yatıyorum sürekli arada kalkıp okuyorum yazdıklarınızı insanın aklı burda oluyor

canım bende de aynı dert var. ama ıhlamur-bal-ayva karışımı iyi geldi. birde SATRDUST UN dediği dut pekmezi....GEÇMİŞ OLSUN CANIM.

Arkadaşlar merhaba ,çok kötü grip oldumsenağlama

Sadece bir merhaba diyeyim dedim.Başım çatlıcak gibi ağrıyor.Geçmişi falan okuyamadım..Şimdi tekrar yatıcam.Kendinize iyi bakın...:a015:

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. BOL BOL DİNLEN SANIRIM EN İYİ İLAÇ BU...

ya kızlar ilki çok uzaktan oldu galiba..bu daha iyi sanırım, yalnız eşimide çıldırttım dogru duzgun b poziçin:=)

gobis2ps2.th.jpg

CANIM VALLA GÖBÜŞ HARİKA.. insanını hiç göbüşünün bu kadar olacağına sevineceği aklına gelmiyor değil mi?

kızlar bebişimin bebek arabasını ekledim o bölüme dayısı almış hollandadan inşallah kullanışlıdır.şubatın 10 da gelicek.

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım ınsallah hepımız sagsaglık alırız bebıslerımızı kucagımıza :nazar:
darısı ögrenemeyenlerın basına ınsallah
:1hug:

hüzünyılı canım çok sevindim maşallah oğluşuna...

oğluşlarımız çoğalıyo sanırım listemiz nerde? :)))

Babayloncum geçmiş olsun... Bende sozde geçmi mesajları okuyorum bak senin hasta oldugunu kacırmısım... Kendine cok ii bak, dikkat et :nazar:

Ebush göbek cok sirin ya komacan olmus, benimde oyle gerci :CüvCüv: Ama ben saçlara bayıldm Leman Sam saçı cok güselllll....

Beyaz Melekcim sende boyle ciciler koydukca nasıl özeniyorum anlatamam... Bende cok almak istiyorum ama korkuyorum hala. Eşimde henüz erken oldugunu soyluyo cok istiyorum bende almak cook. Almıcaım için vitrin camlarından bakıyorum cok acınacak durumdayım bu konuda senağlama

Back
X