• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ben öğünleri düzenli yemediğim ve çoğunlukla öğün atladığım ve çok az yediğim için hiç bahsetmeyeyim..Kötü örnek olmayayım kimseye....:utangac:

Düzenli olarak yediğim sadece eşimle akşam yemeği..Diğer öğünlerim değişken...Zaten bu aralar hiç yemek falan da yapmıyorum...Eşim bişeyler hazırlıyor ya da dışardan getirtiyoruz...Balığı hep eşim yapar evde zaten.Bu konuda oldukça başarılıdır...:lepi:

Neyseki bebek için ve kendim için gerekli vitaminleri ihmal etmiyorum.....Önümüzdeki günlerde iştahım açılır umarım...:1rolleyes::utangac:

kızlar günde kaç öğün yemek yiyorsunuz.........
ve 1 günde neler yiyorsunuz paylaşalım mı...........

canım ben yazayımda ama ben sanki biraz çok yiyorum kendime engel olamıyorum helede şu 16 haftalığı geçtikten sonra doymamaya başladımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sabahları ilk işim kalkkar kalmaz 2 bardak su ve ilacımı alıyorum yarım saat sonrada kahvaltıya geçiyorum 2 dilim tost ekmeği 1 domates 1 salatalık peyniri çok severim baya yerim :) zeytinide çok severim rahat 7 8 adet zeytinimi yerim ve çok az reçel yada ekemğime tereyağ sürmeye bayılırım bi parçacıkta ondan :) yumurta yiyemiyorum sevmiyorum oda eksik kalsın:D kahvaltı bitti genelde saat 10 kahvaltı saatim saat 12 gibi elma yada bi portakal saat 2 yada 3 gibi çorba yada sebze yemeğim varsa yemek akşamda yaptığım bi tabak yemekten ve yoğurt salata yiyorum ama ekmeğim kepek ekmeği normal beyaz ekmek kullanmıyorum hiç akşamlarıda yemeğin yanında 1 dilim ekmek oluyo yine akşam yemeğide en geç 7 gibi yerim sonrasındada tv karşısında mısır yada meyva yerim yatarkende çok erken yediysem yemeğimi mısır gevreği sütle karıştırıp içinede badem yada ceviz kırıyorum yatarkende onu yiyorum ama her akşam değil bi akşam süt içiyorum bi akşam onu yiyorum genellikle aboooo bayada yiyomuşum:roflol::roflol::roflol:

meraba.... iyi günler anneler

sabah 10 gibi kalkıyorum...
sabah
biraz peynir , organik 2 domates , maydonoz(çok severim) 3 tane zeytin genelde
bazende kendimi şımartıp azıcık patates kızartması yiyorum
çay kahve içmiyorum
hazır meyve suyu içiyorum(bununda zararlı olup olmadığına emin değilim)
3 dilim ekmek

öğle14 -15 gibi
1 meyve

akşam 18 de
sebze yemeği bol salata yoğurt 3 dilim ekmek

19 da 1bardak çay bisküvi yiyorum

21gibi 3 4 prsiyon meyve

not
her hafta mutlaka balık derin deniz baliğı
2 haftada bir kuru baklagil
3 güne bir pilav bulgur yada pirinç
hergün süt
2 haftada bir sütlü tatlı
her hün 2 ceviz

beyaz melek eminim düzensiz beslenmek kilo aldırır yani hep öyle bilirz...
ben de düzensiz besleniyorum sabahları iyi yiyorum bende kahvaltıyı ihmal etmiyorum ondan sonrasına dikkat edemiyıorum pek. ama gün içinde yarım litre light süt içiyorum. akşamlartı sadece çorba ve salata yemeği tercih ediyorum...

tek sorunum balık yiyemiyorum tiksinti geldi haftaya gittiğimde doktora söylücem ben balığın içine düşerken şimdi tiksiniyorum önceden haftanın 2 günü yerdim:(((

bu arada hepınıze gunaydın hanımlar.
bırseyı merak edıyorum umarım kımseye sacma gelmez.kaydirigubbakcemile

acaba doktorlarınıza nasıl hitap edıyorsunuz?
ben doktor hanım dıyorum.ama sankı bıraz resmı gıbı gelıyor.
merak ettım sızler neler soyluyorsunuz.

herkese kocaman gunaydınŞeniz
canım benım doktorum bana sedacım diyo bende ona reşat bey diye hıtap edıyorum
öyle güler yüzlü ve pozıtıfkı acayıp bır elektırıgı var odasına gırer gırmez nasılız bakalım güzel annecik diyo bana hep:utangac:kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar...

bugün burada hava süper mis gibi.. yarın bebeğimi görmeye gidicem o kadar heyecanlıyım ki bugün de sağlık ocağına gidicem karalıyım....

günaydın canım bugun burdada hava super keyfım yerınde:1rolleyes:
ınsallah aşı operasyonun basarıyla gecer canım oğlusunuda saglıkla gorursunŞeniz:nazar:

Günaydın arkadaşlar,yarın benimde kontrolüm var cinsiyetini öğreneceğiz inşşallah.Çok merak ediyorum.Ayrıca 3 lü test yapılacak.Bu arada 2 haftadır acayip nezle grip oldum.Sürekli burun akıntısı hapşırık beni mahvetti.hapşurmaya başladımmı arka arkaya 4-5 defa hapşuruyorum buda ben, endişelendiriyor.Nezleyi geçirmek için ne yapmalıyım?Bu ara c vitaminide alamadım çok fazla.Birde 3 günlüğüne antalyaya tatile gittik orada hava çok güzeldi pek dikkat etmedim kendime şimdi iyice arttı..

canım allah gonlune gore versın :1hug:
bende bugun 3'lü test sonucumu ögrenıcem ınsallah hersey yolundadır
:Saruboceq::nazar:

günaydın canım bugun burdada hava super keyfım yerınde:1rolleyes:
ınsallah aşı operasyonun basarıyla gecer canım oğlusunuda saglıkla gorursunŞeniz:nazar:

cnm benim sağoll.. öğleden sonra gidicem bakalım nasıl geçecek mutlaka yazarım yarında oğluşumla randevum var. herşey çok güzell olacak ben inanıyorum.. hepimiz için tabii ki :Saruboceq:

canım allah gonlune gore versın :1hug:
bende bugun 3'lü test sonucumu ögrenıcem ınsallah hersey yolundadır
:Saruboceq::nazar:

benim üçlü testimde yarın yapılacak sonuçlar ne kadar zamanda çıkıyor cnm.. umarım güzel haberler alırsın tatlım.:Saruboceq:

ya acaba düzenli beslenmek mi daha az kilo aldırır düzensiz beslen mek mi.............

Düzensiz beslenmek kilo aldırır derler...Ama ben cidden iştahsızım..Zaten hiç bişeye aşermedim..Hep eşim aşerdi..kaydirigubbakcemile3

Çabuk doyuyorum..kaydirigubbakcemile3

Abur cuburla hiç aram yok....

Mesela hiç ekmek yemiyorum...

günaydın güzel anneler 2 saat sonra yavrumu göreceğimhihoyyytakşam rüyamda çok kötü şeyler gördüm çok korkuyorum inşallah bebişim çok çok iyidir birde 3 lü test yaptıracağız bugün allahtan herşeyin hayırlısı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımmm ınsallah hayırlı haberlerle donersın:Saruboceq:
sakın rüyalara kafanı takma içinden cıkamyosun cunku
:delphin:

tek sorunum balık yiyemiyorum tiksinti geldi haftaya gittiğimde doktora söylücem ben balığın içine düşerken şimdi tiksiniyorum önceden haftanın 2 günü yerdim:(((

ben hayatım boyunca balıktan nefret ettim
eşim zorla:jeyyar: yediriyor
yerken resmen ağlıyorum
9 ay yiyeceğimi düşümdükçe :1no2::1no2: aman allahım

Balık önce una sonra yumurta sarısına sonra galeta ununa bulanarak kızartılır ve böylece kokusu olmaz ve daha az yağ çeker..Anneler de afiyetle yiyebilir...:lepi:

Ben en son 10 gün önce gittim doktora...
Hamile kaldığım kilodan 1 kilo almışım.........
Doktorum süper dedi gayet iyi ilerliyo kilon dedi...
Bakalım cumartesi günü kaç kilo olmuşum merak ediyorum ve evde tartılmak istemiyorum artık çünkü korkuyorum.........
Sadece doktorda tartılacağım bakalım

Back
X