- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yoldayken doktorum aradı randevum iptal oldu yarın sabah gidicem ameliyatı çıkmış acilmiş içim burkuldu valla üzüldüm o kadar bekledim bi gün daha beklerim napim
canım ben traveller sistem almayı düşünüyorum.ama sadece ana kucağı takılabilecek.şasesine.görmüşsündür. O modelleri.bebek doğduğunda ona yatabilir.yaz olduğu içinde dışarı çıkarıp hava aldırmak açısından çok kullanışlı bence
canım bende test sonucumu ogrenıcektım ama doktorum cıkmıs benımkıde yarına kaldı malesef
evet canım bende ondan alıcam zaten chıcco nun travel sıstem bebek arabasından ama cıft yonlu ıstıyorum onu arastırıyorum sımdı
kızlar görümcem evli..........
Eşim ona durumu söyledi o da kızacak bişey yok durum ortada dedi anlayışla karşıladı...kimse bişey demiyor aslında hiç gelmedi tedaviye başladığından beri...
Kayınpederim yurtdışında çalışıyor o geldi onu ziyarete gelecekmiş ee haklı tabi........
Kimsenin bişey dediği yokta benim canım sıkılıyor işte kendimi ondan kaçıyprmuş gibi tuhaf hissediyorum..çok şükür 15 gün sonra bitecek tedavisi allahın izniyle...
Neyse sizinde canınızı sıkmıyayım bu konuyla
Arkadaşlar.şu hazır meyve çayları zararlımı biliyormusunuz.mesela kuşburnu filan