• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

melekcim evde durun istersen sonuçta biliyorlar zararı olduğunu
olmadı eşingider ablasıyla hoş beş edip senin yanına geri çıkar .
anlayışla karşılar görümcende inş

Ben hiç bi rhazırlık yapmıyorum.sizi okuyunca aklıma geliyor ben ne alsam ne yapsam diye .:))))))))
güzel fikirler veriyorusnuz.
Ben bebek arabası almayacağım çünkü gçrümcemin 3 yaşındaki kızının arabsı v ar. Bizi bekliyor verecekler.almazsam olmaz zaten yeni gibi.
Yiğenimin taşıma koltuğu var.oda çok yeni .oda bizi bekliyor:)))))))
iş beşiğe kalıyor.oda annemler alacaklar onu da bende masraf olmasın diye park yatak alın sorna odasına taşırken oda döşerim deidm.
Kimseyi zorlamak istemiyorum.
Ufak tefek kıyafet içinde cinsiyetini bekliyorum.
Inşallah rızkı bol olur bebeğimin.:)

kızlar yoldayken doktorum aradı randevum iptal oldu yarın sabah gidicem ameliyatı çıkmış acilmiş içim burkuldu valla üzüldüm o kadar bekledim bi gün daha beklerim napim

canım ben traveller sistem almayı düşünüyorum.ama sadece ana kucağı takılabilecek.şasesine.görmüşsündür. O modelleri.bebek doğduğunda ona yatabilir.yaz olduğu içinde dışarı çıkarıp hava aldırmak açısından çok kullanışlı bence

evet canım bende ondan alıcam zaten chıcco nun travel sıstem bebek arabasından ama cıft yonlu ıstıyorum onu arastırıyorum sımdı

BEN BUNDAN İSTİYORUM.YAZIN BOL BOL GEZDİRİRİM BEBİŞİMİ.KISMET TABİ.ALLAH İNŞALLAH O GÜNLERİ BİZE GÖSTERİR

finaltrioloolairongrey2ld3.jpg

dün modercare gittik ınanılmaz güzel bebek odaları vardı
ayrıca oyun parkı dusunenler ıcın uygun fıyata oyun parklarıda var
gıyım olarak suan ındırımde bır kaç parca bırsey aldım eymen bara'ya %70 ındırım var suan özellıkle yazlık kıyafetlerde bızım bebıslerde yazın dogucak zaten.
:Saruboceq::nazar:

kızlar görümcem evli..........
Eşim ona durumu söyledi o da kızacak bişey yok durum ortada dedi anlayışla karşıladı...kimse bişey demiyor aslında hiç gelmedi tedaviye başladığından beri...
Kayınpederim yurtdışında çalışıyor o geldi onu ziyarete gelecekmiş ee haklı tabi........
Kimsenin bişey dediği yokta benim canım sıkılıyor işte kendimi ondan kaçıyprmuş gibi tuhaf hissediyorum..çok şükür 15 gün sonra bitecek tedavisi allahın izniyle...
Neyse sizinde canınızı sıkmıyayım bu konuyla

kızlar görümcem evli..........
Eşim ona durumu söyledi o da kızacak bişey yok durum ortada dedi anlayışla karşıladı...kimse bişey demiyor aslında hiç gelmedi tedaviye başladığından beri...
Kayınpederim yurtdışında çalışıyor o geldi onu ziyarete gelecekmiş ee haklı tabi........
Kimsenin bişey dediği yokta benim canım sıkılıyor işte kendimi ondan kaçıyprmuş gibi tuhaf hissediyorum..çok şükür 15 gün sonra bitecek tedavisi allahın izniyle...
Neyse sizinde canınızı sıkmıyayım bu konuyla

bence canım hiç canını sıkma.görümcen anlayışla karşılamış zaten.kendine boşuna üzüntü yapıp öykü bebeğide üzme olur mu annesi

Back
X