• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

derin canım bebişinin iyi olduğuna sevindim ne mutlu sana allah sahlıkla sıhatle gelsin kuzucuğun meleğin maşallah...:nazar::1hug:a.s.

ahududu canım sende güzel haberlerle gelmişsin ne güzel hep böyle güzel haberlerle gelin inşallah cinsiyetinide öğrenirsiniz tez zamanda maşallah..:nazar:a.s.

gaydın come baby sağolun kızlar banada kız gibi geliyor sağlıklı olsunda önemli değil gerçi comebaby canım sen 6 sene beklemişsin ben 11 senedir bekliyordum ve bu arada sürekli tedavi gördüm bıkmıştım artık çok şükür allahıma

akdaş dilara benim bebiş çok inatçı çıktı evet inatla hiçbir tedavi olmadan engelleri aşarak geliyor inadından cinsiyetinide göstermiyor utangaç bir kız çocuğumu ne geçen seferde yüzüstü yatıyordu be seferde sırtını gösterdi gerçi iyide oldu drumuz omuriliğinede baktı çok güzel dedi

kızlar geldim çok şükür bebeğim çok iyi.hihoyyyt maalesef yine göstermedi kendini ayaklarını bükmüş secdeye uzanmış şekilde duruıyor dedi drum pozisyon olarak bize yine sırtı dönüktü. olsun bebeğimin sağlığı yerinde olsunda eşim kalp atışı nasıl dr bey diyene kadar üç buçuk attım sakın kötü bişey söylemeyin diye neredeyse çığlık atacaktım drum kalbi atıyor bak burada deyince rahatladım çok şükür:dance:

Çok şükür canım,iyi haberlerle dönmüşsün..:nazar:a.s.:asigim:

Beni belli bir saatten sonra uyku bastırıyor.İki bebek daha fazla progesteron salgıladıkları için ve yeni hastalık atlattığım için sanırım vücudumun dinlenmeye ihtiyacı arttı...:1rolleyes:

sağol bademcim evet benide çok uyku bastırıyor drdan geldim tam uyuyayaım dedim görümcemler size geliyoruz yemeğe dediler şimdi gittiler uyuyamadımda bendede sürekli yorgunluk halsizlik aslında yeride duramazdım kıpır kıpırdım

valla bademcim ben naz ada ecrin nehir isimlerini çok beğeniyorum ama daha değişik birşeyler arıyorum birde etfelya yı çok beğeniyorum senin varmı aklında

sağol bademcim evet benide çok uyku bastırıyor drdan geldim tam uyuyayaım dedim görümcemler size geliyoruz yemeğe dediler şimdi gittiler uyuyamadımda bendede sürekli yorgunluk halsizlik aslında yeride duramazdım kıpır kıpırdım

Ya siz emrivaki yapıp size yemeğe geliyoruz deyin bir gün bari..

Hiç sevmem böyle size yemeğe geliyoruz emrivakilerini aslında..Bir de üstelik hamilesin...insanlar daha düşünceli olmalı bence....

valla bademcim ben naz ada ecrin nehir isimlerini çok beğeniyorum ama daha değişik birşeyler arıyorum birde etfelya yı çok beğeniyorum senin varmı aklında

Canım ben senin eğer kızın olursa Naz ismi yakışır diyecektim belki aklında başka isim varsa diye bişey demedim.Sen söyledin şimdi...:1hug:

11 yıl sonra gelen güzel manolyana Naz ismi çok yakışırdı...:asigim: :nazar:

Ben kızıma Ada ismini koyacağım..Oğluma da Ege...:asigim: :asigim: :nazar: :nazar:

evet aslında öyle canım ama birde drdan geldim yorgunum 2 saat yol sürüyor gitgel hergün evde canım sıkılıyor gelmezler böle zamanı buldular tamam kendide getirmiş bişeyler oturmadıda ama

evet aslında öyle canım ama birde drdan geldim yorgunum 2 saat yol sürüyor gitgel hergün evde canım sıkılıyor gelmezler böle zamanı buldular tamam kendide getirmiş bişeyler oturmadıda ama

Canım müsait değiliz ben hastayım,yorgunum deseydin..Ayıp mı olurdu acaba...:utangac:

canım diyemedim işte herzaman gelmiyorlar çünki birde bende getiricem bişey yapma diye söleyince evet canım bende senelerdir naz ismine bayılırım bakalım kısmet yinede

herkeze kocamannn günaydın
nasılsınız gününüz güzel ,cumanız hayırlara vesile olsun inşallah.........
Bu cuma gününde keşke dediğiniz tüm hayalleriniz gerçek olsun bebeklerimiz sağlıkla eli ayağı düz aklı salim olsun inşallah

herkese günaydın....
bugün çok heyecanlıyım bebeğimi görücem bugün :))))
umarım herşey yolundadır dualarını bekliyorum kızlarr....

Hayırlı cumalar kızlar....
Aslınada hergün giriyorum burda yaılanları okumaya çalışıyorum ancak yazamıyorum işte olmam münasebeti ile....

çok güzel şeyler oluyor maşallah . Bebeklerini hisseden anniş lerimiz var... Bende hisseediyorum süper bişey ya...... :)

ben hala cinsiyetini bilmiyorum kızlar.. Haftaya gideceğim dr.a :)

herkesin meleğini rabbim korusun .. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin... Amin

kıslar aranızda evınde evcıl hayvan besleyen varmı?
benım muhabbet kusum var.
acaba gebelık donemınde kusların bebege bır sakıncası olurmu?
kusum cok evcıl konusuyor sureklı dısarı cıkmak ıstıyor.
netten arastırdıgıma gore kedı ve kopeklerın olumsuz etkısı olabılıyormus.kuslarla ılgılı bırsey yazmıyor ama yınede tedırgın oldum.delikafadulden
bu konuda bılgısı olan varmı acaba?

GÜNAYDIN HANIMLAR HAYIRLI CUMALAR ROSEMCİM BENİMDE 2 TANE MUHABBET KUŞUM VAR EVDE BENDE ARŞTIRDIM KUŞLAR TEHLİKESİZ ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNE KADARDA Bİ SIKINTI ÇIKMADI HASTA FALAN OLMADIM AMA TEMİZLERKEN FALAN ÇOK DAHA DİKKATLİYİM TABİ

BİDE KUZUM AKŞAM BABASINA TEKME ATTI KIZLAR O İLK DEFA HİSSETTİ ÇOK ETKİLENDİ EŞİM SABAH BİLE HALA LEYLA GİBİYDİ SÜREKLİ GÜLÜP DURUYOR :asigim:

günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar....

Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucaklayabilmeyi, koklayabilmeyi nasib eder inşallahhhhhhh:Saruboceq:

Rabbim evlat hasretiyle yananlara da sağlıklı yavrular nasib etsin inşallahhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın temmuz anneleri ve tatlı bebişleri hayırlı cumalar niye kimse yok bugün herkes uyuyor galiba EYETKİNER canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Back
X