Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar doktordan geliyorum bebişimi gördüm yavrum kıpır kıpır doktor hanım 15 haftalık dedi ama bizimkisi göstermedi cinsiyetin artık 20 gün sabredeceğiz
Ne güzel canım..Aminnn inşallah.tadını çıkart Şenizkızlar artık ben oğluşumu net hissediyorumhihoyyyt
biraz geç oldu ama olsun 20 haftadayım tembel oğlum benim
ve çok uzun sürüyor gece bile uyandırıyor
görmeyeli bayağı büyümüş heraldedelikafadulden
dün resmen göbeğimi hpolatıyordu
allah herkese kısa zamanda yaşatsın inşallah
o kıpırdadıkça deli gibi gülüyorum
paylaşmak istedim zaten annelerin çoğu hissediyor şimdi sizi çok ii anlıyorum:dance::dance:
bazen kesesi önde bebiş iç kesimde kalıyormuş o zaman net hissedilmiyor.. ben dün gittim doktora yine gerideydi o yüzden hissetmiyosun dedi.. ama geçen hafta annemler geldi bursa dan o gece kımıl kımıl kımıldandı aynen bende deli gbi güldüm anneannesini hissettide öne geldi herhalde.. bu arada bebişimin cinsiyeti dün belli oldu bir KIZIM olucak![]()
sağol bademcim evet yaa sonunda 12. haftada erkeğe benziyor demişti ondan sonra 2 defa gittim belli etmedi kendini göremedik dün sonunda gördük kız deyince dr ağladım orada tutamadım gözyaşlarımı.. meğer çok istyormuşum kızım olsun :)
oh oh ne güzel.sağlıklı ya bebeğin önemli olan o.
ahududu canım teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim..
beyaz melekçim ne güzel kızlar çoğunlukta galiba kız senesi olabilir hani derler yaa bir sene kızlar daha çok doğarmış bir sene erkekler :)) elleri ayakları düzgün olsun sağlıklı olsunda çok önemli değil cinsiyet ama benim bir oğlum var 5 yaşında kız olsun çok istiyorduk Rabbime çok şükür..
selsin canım ben geçen hafta bir gün çok hissettim sonra bir haftadır hiç hissetmiyorum dr kese önde çocuk geride dei problem yok yani ultrasonda gördüğümde zıp zıp zıplıyordu ama ona rağmen hissetmiyorum.. öne geçince hissedersin..
Tebrik ederim serap. Oglun 5 yasına gelmıs masallah. bır cogumuzun ılk bebeklerı. nasıl zor mu buyutmek. bebegım olcagına her ne kadar sevınsem de sankı hayatım yasantım kısıtlanacak hıc bır sey yapamıcakmısım falan gıbı gelıyor. oyle mı oluyor??
canım masallah oglusuna.kızlar artık ben oğluşumu net hissediyorumhihoyyyt
biraz geç oldu ama olsun 20 haftadayım tembel oğlum benim
ve çok uzun sürüyor gece bile uyandırıyor
görmeyeli bayağı büyümüş heraldedelikafadulden
dün resmen göbeğimi hpolatıyordu
allah herkese kısa zamanda yaşatsın inşallah
o kıpırdadıkça deli gibi gülüyorum
paylaşmak istedim zaten annelerin çoğu hissediyor şimdi sizi çok ii anlıyorum:dance::dance:
canım masallah bebegıne.yaa bende birkaç gündür hissediyorum harika bir duygu bu yaaa:asigim:özellikle de sol tarafa yatınca daha çok kıpırdanıyor :sm_cool:
benımde gogus uclarım agrıyor canım.hayırlı cumalar anneler
mutlu bir gün geçirin
benim göğüslerimin uçları felaket ağrıyor ne yapacağımıda bilimiyorum
böyle sorunu olan varmı
ıns benım kızım uslu olur hıc uzmez benı.
Ya bende öğrenseydim bi kızım yada oğlum demeyi istiyorum artıkkkk