• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

annecik akşam yemekliydi bugünde haberli yine ikram hazırla temizlik yap belim ağrıdı valla 5. ayıma girdim hala tebriğe geliyorlar gerçi gelsinler misafiri severim ama hamile olunca birde istirahat halindeyim sürekli zor oluyor

Derin 5 aydır geliyolarsa ne kaldıki şurda 4 ay sonra yine gelcekler :))).Bu sefer bebişi görmeden gitmezler ama Allah o günleri göstersinde hepimize olsun.O zamanda sen yatarsın tadını çıkarırsın bi güzel yerimseniben

kızlar az once doktorumu aradım 3'lu test sonucumuz ıcın ama bılgı vermedıler
yarın vereceklermıs acaba bı sorunmu cıktı nıye sonucu soylemedılerkı
senağlama

iyi akşamlarr...
bebeğimi gördüm geldimm.. herşey çok güzel bebeğim çok hareketliydi. 176 gr olmuş bebeğim:nazar: ayağımdaki uyuşmayı söyledim magnezyum verdi bana. kan ve idrar testi yapılacak. üçlü ye gerekyok 20. haftada ayrıntılı ultrason da bakarız dedi :))))

bebeğim çok iyiymiş korkulacak bişey yok içiniz rahat olsun dedi çok şükür :Saruboceq:
herşeyin yolunda gittiğini bilmek çok güzell :dance: bir de demir hapına başlıyorum içebilirsen aç karnına iç dedii. deneyelim bakalım :)) umarrım herkes iyidir. geçmişe bakmadan yazdım. bugün dr a giden arkadaşlarım da umarım güzel haberlerle dönmüşlerdir....

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım :nazar: Şeniz
annecik akşam yemekliydi bugünde haberli yine ikram hazırla temizlik yap belim ağrıdı valla 5. ayıma girdim hala tebriğe geliyorlar gerçi gelsinler misafiri severim ama hamile olunca birde istirahat halindeyim sürekli zor oluyor

CADIARZUcanım tebrik için çok erken değil mi?
yani daha sadece hamilesin..bir bebek doğsun bakalım demi ??

iyi akşamlarr...
bebeğimi gördüm geldimm.. herşey çok güzel bebeğim çok hareketliydi. 176 gr olmuş bebeğim:nazar: ayağımdaki uyuşmayı söyledim magnezyum verdi bana. kan ve idrar testi yapılacak. üçlü ye gerekyok 20. haftada ayrıntılı ultrason da bakarız dedi :))))

bebeğim çok iyiymiş korkulacak bişey yok içiniz rahat olsun dedi çok şükür :Saruboceq:
herşeyin yolunda gittiğini bilmek çok güzell :dance: bir de demir hapına başlıyorum içebilirsen aç karnına iç dedii. deneyelim bakalım :)) umarrım herkes iyidir. geçmişe bakmadan yazdım. bugün dr a giden arkadaşlarım da umarım güzel haberlerle dönmüşlerdir....

Eyetkiner hoşgeldin canım, maşallah bebişine :nazar:

Derin 5 aydır geliyolarsa ne kaldıki şurda 4 ay sonra yine gelcekler :))).Bu sefer bebişi görmeden gitmezler ama Allah o günleri göstersinde hepimize olsun.O zamanda sen yatarsın tadını çıkarırsın bi güzel yerimseniben

evet canım sağolsunlar gece gündüz tebriğe geliyorlar evet doğru inşallah 4.5 ay sonra tekrardan neyse bebeğimi sağa salim kucağıma alayımda ağırlarım şimdi kendimi korduğum için yorulmak istemiyoruım a.s.

kızlar az once doktorumu aradım 3'lu test sonucumuz ıcın ama bılgı vermedıler
yarın vereceklermıs acaba bı sorunmu cıktı nıye sonucu soylemedılerkı
senağlama

Canım çıkmamıştır daha hemen telaş yapma,bende ikili sonucu için 3 gün beklemiştim.Relaks biraz böyle yaparsan bebişinde üzülür

Canım çıkmamıştır daha hemen telaş yapma,bende ikili sonucu için 3 gün beklemiştim.Relaks biraz böyle yaparsan bebişinde üzülür

sonuclarım cıkmıs ama doktorum yarın gelın ayrıntılı bılgı verıcem dedı kotu bırseymı var dedım hayır dedıler
ama neden telefonda soylemedılersenağlama

canım onu dr yorumlayacağı için öyle demişlerdir .

evet ama doktorum persembe arayın telefonla bıldırelım demıstı
sımdı aradım hostesıyle konustum doktorunuz hasta bakıyor yarın gelın bılgı verıcek dedı
bı srounmu var dedım hayır sorun yok dedı off cok gerıldım ınsallah kotu bısey cıkmaz:Saruboceq:
senağlama

badem canım olmadığı için çocuğumuz tebriğe geliyorlar hamileyim diye

Bitanem bunu anladım da daha hamilesin..hala çocuk doğmuş değil..benim bildiğim bebek doğar öyle tebriğe gelinir,altın falan takılır...

Hele bir doğsun..hepimiz aynı durumdayız..nazar değdirmeyin manolyanıza..daha 5. aydasın...Daha 6 ayı var,7 ayı,8 ayı,9 . ayı...hamile kalmak çocuk doğdu anlamına gelmiyor ki hemen...yanlış anlaşılcak diye de korkuyorum ama çok acele etmişler tebrik için...ben olsam doğmadan tebrik misafirliği kabul etmem..hadi akrabalara falan söylenir ama neden düşünmüyorlar..bu kadın yıllar sonra hamile..yormayalım dinlensin biraz evinde diye..senin kimseye hizmet edicek durumun mu var..dinlen..yorgunum de yavrum biraz yaaa...

aman kızdım bak yine elaleme..kaydirigubbakcemile3

badem canım olmadığı için çocuğumuz tebriğe geliyorlar hamileyim diye

yogunluğunu anlıyorum cnm ama düşünülmek çok güzell. eminim gelenler sana çok uzak insanlar değildirler.. her kontrolümde annemi ablamı kayınvalidemi arıyorum. herkesin bebeğimi ve beni sorması ve tebrik etmesi hoşuma gidiyor açıkçası.
bebeğim doğsun da tekrar aynı yollardan yürürmüyüm allah bilir...

Back
X