• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Nilaycığım aynı sıskalıktaymışız demekki :utangac:

Manken gibiymişsin sen de maşallah..Annelik sana çok yakışacak..:nazar::asigim:a.s.

ya nilaycım sende çok zayıfsın ve uzun boylusun ben iyice şişkoyum diye dşünmeye başladım sen kilo alsanda verirsin hemen.

ay maşallah nilaycım taş gibi hatunsun yani,kilo alcam diye kasma kendini vücudun hemen fazlalıkları verecek tipten yav ne şanslısınız,benim hamile kalmadan önceki halim senin doğuma giderkenki halin kadar tahmini :)))))))9

çook teşekkür ederim kızlar utandırdınız beni:utangac:
bu kilolar bebişlerimiz için sonra hepimiz taş gibi olucaz yine:)))
hepinizi çok öpüyorum iyi geceler kızlar tatlı uykular...kaydirigubbakcemile4

aaa evet güzel gerçekten asansör dediğin yattığı yerin yukarı aşağı alınma özelliği değil mi
evet canım asansörlü..ben illa ilerde büyüyüp kullanılan karyolalardan olsun demiyorum ama hiç olmazsa 4-5 yaşına dek kullanabilsin..Zaten sonra erkek çocuklar araba şeklinde karyola sevdasına düşüyorlar kaydirigubbakcemile3

Bunların da daha sonra kenarlıkları kaldırılıyormuş zaten...

çook teşekkür ederim kızlar utandırdınız beni:utangac:
bu kilolar bebişlerimiz için sonra hepimiz taş gibi olucaz yine:)))
hepinizi çok öpüyorum iyi geceler kızlar tatlı uykular...kaydirigubbakcemile4

tatlı rüyalar bitanem Şeniz

çin takvimi bir kez daha yanıldı kızlar.ben de erkek görünüyordu ama kızımmm olacakmışhihoyyyt
ve toplamda sadece 1kilo almışımmirmirmirmir

Allahaşkına biri bana şu hamilelik günümü gösteren şeyden yapmayı öğretsin sitelere girip hazırlıyorum ama buraya kaydedemiyorum.

çin takvimi bir kez daha yanıldı kızlar.ben de erkek görünüyordu ama kızımmm olacakmışhihoyyyt
ve toplamda sadece 1kilo almışımmirmirmirmir

canim tebrikler. Cin takvimi bazen tutuyor bazen de tutmuyor. simdi su da olabilir. tutsa bile hasaplamayi dogru yapamiyor da olabiliriz. yani gectigimiz yas mi olacak, icinde bulundurugumuz mu? gerci benim ikisi de ayni cikiyor.

bu cinsiyet konusunda oyle heyecanliyim ki, 5 mart olan ultrason tarihimi, 26 subat'a aldirdim. 5 gun 5 gundur. zaten 18. hafta bittikten sonra yaplimasi gerek. benim de tam bitiyor yapacaklar.

kaldi 20 gun...

Allahaşkına biri bana şu hamilelik günümü gösteren şeyden yapmayı öğretsin sitelere girip hazırlıyorum ama buraya kaydedemiyorum.

canim simdi yapiyorsun ya

mesela babypagadan yaptin diyelim, tumunu alip kopyalamiyorsun. http ile baslayip .png ile biten aradaki kismi alip koyaliyorsun.

az kalmış canım,biraz daha sabır annecik..Şeniz
canim tebrikler. Cin takvimi bazen tutuyor bazen de tutmuyor. simdi su da olabilir. tutsa bile hasaplamayi dogru yapamiyor da olabiliriz. yani gectigimiz yas mi olacak, icinde bulundurugumuz mu? gerci benim ikisi de ayni cikiyor.

bu cinsiyet konusunda oyle heyecanliyim ki, 5 mart olan ultrason tarihimi, 26 subat'a aldirdim. 5 gun 5 gundur. zaten 18. hafta bittikten sonra yaplimasi gerek. benim de tam bitiyor yapacaklar.

kaldi 20 gun...

canım o adresi bu yukardaki Img yazan yerin arasına koyup ta dene bakalım olucak mı

ben denedim oldu....
eLcip2.png

canım kontrol panelinden profil düzenle seçeneğini tıkla..en alttaki kilo doğum takip yazan yere kopyala..

kaldi 20 gun...
çok teşekkür ederim canım benimde her iki yaşta da aynı çıkıyordu.
normalde 11 şubattı kontrolümüz ama dayanamadım 1 hafta önceye aldırdım.açıkçası beklemiyordum kız olmasını.içime hep erkek doğuyordu ama duyduğumda çok sevindim.Rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin

bademcim iki gözüm dünya ahiret bacımsın:))) valla sen bana şunu yaptırdın ya Allah razı olsun ne diyim,ay çoook mutlu oldum ben yaaaaaaa

Back
X