Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tebrıkler.a.s.herkeze iyi hafta sonları :teytey::teytey:
dün geç geldiğimizden giremedim inş herkez iyidir :1hug:
dun dr.dan çook güzel haberlele geldikkkkkkkkkk hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bebişim çook şükür çok sağlıklıymış ve korkulacak bişey olmadığını söyledi :Saruboceq::Saruboceq:
her yerini ayrı ayrı inceledi bi sorun yokmuş :dance:
Rabbime şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq:
veeee bebişim kesin erkek delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bir oğlum olacak.bir hafta önde gidiyor bebeğim.18+2 olmuş ve tam tamına 273 gr olmuş.
cok teşekkürler canımm:1hug:tebrikler gülistan çok sevindimmm
maşallah bebişine
Gözünaydın canımm sağlıkla gelsin paşan![]()
cgülistan tebrikler canım gözünaydın
cgulistan tebrik ederim sağlıkla gelsin oğlun inşallah.
canım tebrıkler.a.s.
masallah oglusuna.
hepinize çoooooook teşekkürlerrrrrrra.s.a.s.
şuan okadar çok mutluyum kiiiii delikafaduldendelikafadulden
EMREHAN:ecrin_bebek::asigim:
bebişimi artık ismiyle sevebilecemm :sm_cool::sm_cool:
inş hepimiz böyle güzel haberlerle geilirizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
herkese selam
bugün doktora gittik kızlar
maşallah kuzucuğum sağlıklı
ama naz yaptı :dilcikar:göstermedi bize cinsiyetini poposunu dönüverdi
pır pır pır çok hareketli bugün yavrum. ilk defa hissediyorum ama çok net hareketlerini anlıyorum. :sm_cool:
hatta eşim de elini koydu hissetti dışardan çok güzeldihihoyyyt
gerçi ya başka bişeyle karıştırıyorsam diye de düşünmüyo değilim.
Ben geldim. İnşallah iyisinizdir. Ahududulu bebişini görmüşsün gözün aydın. Ben de cumartesi gideceğim.
İnşallah iyidir oğlum. Gerçi arada tekmesini savuruyor kerata. Ama benimki öyle dışarıdan anlaşılacak gibi birşey değil. Ben bile
zor anlıyorum.
kıslar aranızda evınde evcıl hayvan besleyen varmı?
benım muhabbet kusum var.
acaba gebelık donemınde kusların bebege bır sakıncası olurmu?
kusum cok evcıl konusuyor sureklı dısarı cıkmak ıstıyor.
netten arastırdıgıma gore kedı ve kopeklerın olumsuz etkısı olabılıyormus.kuslarla ılgılı bırsey yazmıyor ama yınede tedırgın
oldum.
bu konuda bılgısı olan varmı acaba?
Hayırlı cumalar kızlar....
Aslınada hergün giriyorum burda yaılanları okumaya çalışıyorum ancak yazamıyorum işte olmam münasebeti ile....
çok güzel şeyler oluyor maşallah . Bebeklerini hisseden anniş lerimiz var... Bende hisseediyorum süper bişey ya...... :)
ben hala cinsiyetini bilmiyorum kızlar.. Haftaya gideceğim dr.a :)
herkesin meleğini rabbim korusun .. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin... Amin
hoşgeldin canım..
evet bugün gidecektim ama dün gitmek zorunda kaldım ilsucum.
kız teyzesi kesinleşti:asigim:
korku filmi almıştık gelirken birde geldik filme daldık ben hiç girmeye fırsat bulamadım o yüzden
kızlar artık ben oğluşumu net hissediyorum
biraz geç oldu ama olsun 20 haftadayım tembel oğlum benim
ve çok uzun sürüyor gece bile uyandırıyor
görmeyeli bayağı büyümüş heraldedelikafadulden
dün resmen göbeğimi hpolatıyordu
allah herkese kısa zamanda yaşatsın inşallah
o kıpırdadıkça deli gibi gülüyorum
paylaşmak istedim zaten annelerin çoğu hissediyor şimdi sizi çok ii anlıyorum:dance:
kıslar doktordan geliyorum bebişimi gördüm yavrum kıpır kıpır doktor hanım 15 haftalık dedi ama bizimkisi
göstermedi cinsiyetin artık 20 gün sabredeceğiz
dokrıumu aradım
dobelr için en g
zeli 21,ve 22 hafta dedi.
bende o yzüden randevu aldım o kadar bekleyemem dedim.
gelip bakalım dedim.olur gel kontrolda bulunalım konuşalım dedi.
çarşamba ya randevu aldım.iş açısından da o gün uygun bana .inşallah herşye güzel gider.
bebeğim bana belki cinsiyetinide tam olarak gösterir.
:))
iyi akşamlarr...
bebeğimi gördüm geldimm.. herşey çok güzel bebeğim çok hareketliydi. 176 gr olmuş bebeğimayağımdaki uyuşmayı söyledim
magnezyum verdi bana. kan ve idrar testi yapılacak. üçlü ye gerekyok 20. haftada ayrıntılı ultrason da bakarız dedi :))))
bebeğim çok iyiymiş korkulacak bişey yok içiniz rahat olsun dedi çok şükür
herşeyin yolunda gittiğini bilmek çok güzell bir de demir hapına başlıyorum içebilirsen aç karnına iç dedii. deneyelim
bakalım :)) umarrım herkes iyidir. geçmişe bakmadan yazdım. bugün dr a giden arkadaşlarım da umarım güzel haberlerle
dönmüşlerdir....
evet ama doktorum persembe arayın telefonla bıldırelım demıstı
sımdı aradım hostesıyle konustum doktorunuz hasta bakıyor yarın gelın bılgı verıcek dedı
bı srounmu var dedım hayır sorun yok dedı off cok gerıldım ınsallah kotu bısey cıkmaz:Saruboceq:senağlama
ben ayvalıklıyım canım balıkesir değil ama o karakter meselesi ben asla gelmek isteyene gelme diyecek yapıda
bir insan değilim birde zaten normal hamilelikte böle birşey olmuyor tüp bebek ve benim gibi seneler sonra çocuğu olanlar için
oluyor zamanında insanlar benim için çok ağladılar olumsuz her denememde birde onların yönünden düşünsek onlarda haklı beni seven
insanlar en yakın eşim dostum hem beni görmek istiyorlar hemde gözünaydın diyorlar tamam benim için zor oluyor tabii ama yapacak
birşey yok
HERKESE İYİ AKŞAMLAR. BEN GELDİM AMA KİMSE KALMAMIŞ(
kızlar ben geceleri çok rahatsız uyuyorum. sol yanıma yatıyorum ama belim ağrıyor. sağa dönüyorum olmuyor. bacaklarımın arasına
yastık koyuyorum olmuyor. sizde de var mı böyle bir problem? ne yapmalıyım bilmiyorum valla.
Dün akşam rüyamda eve hırsız girmiş. Karşı karşıya geliyoruz. Çok korktum. Uyandığımda kalbim yerinden
çıkacak gibi atıyordu. Sakinleşmeye çalıştım ama bebeğim resmen sağa sola gitti. O da rahatsız oldu kalbimin hızından. Bugün de hiç
hareketini hissetmedim sanki. Yarın dr randevum var Allahtan. Birşey yoktur değil mi?
Ben 62 kg ile hamile kaldım canım.Evde eşofmanlarla ölçüldüğümde 66,5 kilo geliyorum.Boyum 180.kollarım
bacaklarım şiş değil,yüzüm de ince şimdilik..Ama ilerleyen aylarda kilom artacak sanırım..bir de ben tiroid rahatsızlığım olduğu
için her gün sentetik tiroid hormonu alıyorum.3 haftada bir arttırıyoruz.hamileliğimin ilk ayı dengeleyememiştik ve 2 haftada 4
kilo almıştım..Şimdi 2 aydır kilo almadım çok şükür...14 yıl evvel tiroid kanseri teşhisiyle tüm tiroid bezim alındı..tiroidi yavaş
çalışan kişilerin metabolizması da yavaşlıyor ve hızla kilo alnıyor...bu yönden baya zorluklar yaşadım...tüm anne adaylarının
tiroid hormonlarını kontrol ettirmelerini tavsiye ediyorum arkadaşlar...tiroid hormonun yetersizliği bebeklerde zeka gelişimine ve
cüceliğe kadar uzanabiliyor...
çin takvimi bir kez daha yanıldı kızlar.ben de erkek görünüyordu ama kızımmm olacakmışhihoyyyt
ve toplamda sadece 1kilo almışımmirmirmirmir
bir oğlum olacak.bir hafta önde gidiyor bebeğim.18+2 olmuş ve tam tamına 273 gr olmuş.
herkeze iyi hafta sonları :teytey:
dün geç geldiğimizden giremedim inş herkez iyidir
dun dr.dan çook güzel haberlele geldikkkkkkkkkk hihoyyyt
bebişim çook şükür çok sağlıklıymış ve korkulacak bişey olmadığını söyledi :Saruboceq:
her yerini ayrı ayrı inceledi bi sorun yokmuş :dance:
Rabbime şükürler olsun :
veeee bebişim kesin erkek delikafadulden
hihoyyythihoyyyt
Doktordan geldim. Bebeğimi gördüm. Az hareketli sayılırdı en son gördüğüm haline göre ama kocaman olmuş maşallah. 299 gr. kilosu, boyu da 22 cm. Uzun bacaklı, yuvarlak kafalı, tombik yanaklı, uzun ve tombik parmaklı. Yani biraz benden biraz babasından almış. Kimseye iltimas yapmamış yavrum. Şimdi sıkı durun bombayı patlatıyorum...... Kızım oluyorrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Önce erkek demişti dr'um. Başka dr da kız olabilir demişti. 2 hafta sonrasında yine bakmış erkek demiş çıkmıştı işin içinden. Bugün kendi dr'uma gittim yine. Ben hiç cinsiyetini sormadım. Erkek olacağına emindim. Sanki kıza benziyor diyince bir öncekinde %60 erkek demiştin, hem sen bugüne kadar hiç yanılmamışsın dedim. O zaman 14 haftalıktı. Bazen kordonla karışabiliyor dedi. 5 dk kadar baktı. İkisi de yok önemli değil kız erkek dedim. Prensesim bacaklarını açtı. Yok bu %100 kız dedi. Ağlamaya başladım. Çok mu istiyordun kız olmasını dedi ama cevap veremedim. Herkesi aramaya başladık. Kimse inanmadı önce. Yalancı çobana döndüm. Ailede kız hasreti vardı şimdi herkes çığlık çığlığa bayram havasında. Kızımı çok şımartacaklar çoookkkk.
Bu arada 6 kilo almam dr'un hoşuna gitmedi. En son 56'ydım. 1 ay önce bu ay 59 çıktım. Tatlı yemeye başladım diyince aman tatlıdan uzak dur hamilelikte çok tehlikeli dedi. Haftada 1-2 kez sütlü tatlı yiyebilirmişim. Meyve ile tatlı isteğini bastır dedi. Hamurişi yerine kepek,çavdar ekmek ye dedi. Süt bebeği çok beslermiş.Günde yarım kilo süt, 1 kase yoğurt yeterliymiş. Hareketlerini bu haftadan sonra daha net duyacakmışım.
3 hafta sonrasına detaylı ultrason yazdı bir de şeker yüklemesi yaptıracakmışım. Bunlar kısmetse son tetkikler sayılır. Birşeycik çıkmazsa artık doğumu bekleyeceğiz
selam kızlar guzel haberlerle donen annelerımızı tebrık ederıma.s.
cok sukur sonuclarımız temız cıkmıs:Saruboceq:
acıl hasta oldugu ıcın ılgılenememısler oyuzden bugun ıcın gelın demısler bıraz olsun rahatladım:mymeka:
sımdı cıkıyorum esımın teyzesıne gıdıcez öpüyorum hepınızıŞeniz
süper bi haber
sabahtan beridir bakıyorum bizim hatundan bi haber var mı diye
bomba ki ne bomba delikafadulden
çok sevindim dilediğin insiyetten olmasına
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin prensesimizi :))
ehehee bizimki değişmezse dayanırız kapınıza haberiniz olsun :jeyyar:
canımcım , ben de 1-2 hafta önceleri baklavaya dadanmıştım
geçen hafta ablamlar bendeydi ya , o da yapıp gittti bissürü karbonhidrat bombalarını .. naapiiiim bundan sonra dikkat ederim ben de :sm_confused:
şeker yüklemesi rutin bir şeymi hamilelikte , yoksa sen tatlı yediğin için mi yapmak istedi dr.un ?