bu da benim yakışılı oğluşum
hihoyyythihoyyythihoyyyt
![]()
![]()
![]()
hihoyyythihoyyythihoyyyt
masallah oglusuna canim yaa.. cok tatlii. allahim bana da hayirla saglikla cinsiyetini ogrenmeyi nasip etsin en kisa zamanda merak ediyorum artik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hihoyyythihoyyythihoyyyt
![]()
![]()
![]()
hihoyyythihoyyythihoyyyt
çin takvimi bir kez daha yanıldı kızlar.ben de erkek görünüyordu ama kızımmm olacakmışhihoyyyt
ve toplamda sadece 1kilo almışımmirmirmirmir
bir oğlum olacak.bir hafta önde gidiyor bebeğim.18+2 olmuş ve tam tamına 273 gr olmuş.
günaydınnn,
dün aksam baya kaynatmışsınız kızlar oku oku bitmedi .
Badem seni bi ben göremedim sanirim :))) Merak ediyorum.
Selsincim tebrikler tatlım bir oğlun olacakmış öğrendin sonunda ciciler alabilirsin
herkeze iyi hafta sonları :teytey::teytey:
dün geç geldiğimizden giremedim inş herkez iyidir :1hug:
dun dr.dan çook güzel haberlele geldikkkkkkkkkk hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bebişim çook şükür çok sağlıklıymış ve korkulacak bişey olmadığını söyledi :Saruboceq::Saruboceq:
her yerini ayrı ayrı inceledi bi sorun yokmuş :dance:
Rabbime şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq:
veeee bebişim kesin erkek delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Doktordan geldim. Bebeğimi gördüm. Az hareketli sayılırdı en son gördüğüm haline göre ama kocaman olmuş maşallah. 299 gr. kilosu, boyu da 22 cm. Uzun bacaklı, yuvarlak kafalı, tombik yanaklı, uzun ve tombik parmaklı. Yani biraz benden biraz babasından almış. Kimseye iltimas yapmamış yavrum. Şimdi sıkı durun bombayı patlatıyorum...... Kızım oluyorrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Önce erkek demişti dr'um. Başka dr da kız olabilir demişti. 2 hafta sonrasında yine bakmış erkek demiş çıkmıştı işin içinden. Bugün kendi dr'uma gittim yine. Ben hiç cinsiyetini sormadım. Erkek olacağına emindim. Sanki kıza benziyor diyince bir öncekinde %60 erkek demiştin, hem sen bugüne kadar hiç yanılmamışsın dedim. O zaman 14 haftalıktı. Bazen kordonla karışabiliyor dedi. 5 dk kadar baktı. İkisi de yok önemli değil kız erkek dedim. Prensesim bacaklarını açtı. Yok bu %100 kız dedi. Ağlamaya başladım. Çok mu istiyordun kız olmasını dedi ama cevap veremedim. Herkesi aramaya başladık. Kimse inanmadı önce. Yalancı çobana döndüm. Ailede kız hasreti vardı şimdi herkes çığlık çığlığa bayram havasında. Kızımı çok şımartacaklar çoookkkk.
ben de neden bu kadar kanım kaynadı sana diyorum , kısss benim en iyi anlaştığım burçtur aslan , tabiii elle tutulur en iyi burç olan kovadan sonra gelir laelaelaelaelae
olsun , o da olur .. ne olursan ol yine gel ipek kızım benimmmmmmmmmm delikafadulden kaydirigubbakcemile3
durdur durdu bugünü buldu derler , al sana fiyakalı bi dedikodu malzemesi tüm akraba çevresi için , bi sene götürür onları bu :roflol:
Cinsiyetler belli olmuş,herkesi çok tebrik ediyorumbadem nasilsin canim?? bebisler nasil?? nasipse ne zaman gidiceksin doktora ?
selam kızlar guzel haberlerle donen annelerımızı tebrık ederıma.s.
cok sukur sonuclarımız temız cıkmıs:Saruboceq:
acıl hasta oldugu ıcın ılgılenememısler oyuzden bugun ıcın gelın demısler bıraz olsun rahatladım:mymeka:
sımdı cıkıyorum esımın teyzesıne gıdıcez öpüyorum hepınızıŞeniz
merak ettim eymen bera ismini nereden buldunuz ama benim ogluşumun adı olcaktı olamaz yaaaaa..ben isim olarak bi kaç yerde önermiştim uffff..
merak ettim eymen bera ismini nereden buldunuz ama benim ogluşumun adı olcaktı olamaz yaaaaa..ben isim olarak bi kaç yerde önermiştim uffff..
Aynı ismin olmasında ne sakınca var ki canım?:sm_confused:
ne bileyim ya üzüldüm eymen bera ben bulmuştum 5 yıl önce şimdi eymen moda oldu ufff:)))
ne ilginç dertlerimiz oldu biz zamane kadınlarının yahu :bbo:
eskiden neredeyse her doğan kız çocuğunun adı Ayşe-Fatma-Emine , erkek olursa Ali-Ahmet-Mehmet -Hüseyin felandı .. kimseye de bi şey olmazdı .. şimdi bi isim düşünüyoruz bebeğimize , way onu akrabalardan bilmem kim koymuş torununa diye isim ekarte ediliyor yada ne biliim internetten tanıştığımız ve belki yüzünü bile görme şansımızın olmadığı birisi koydu diye ismi hayıflanıyoruz :bbo:
Allah başka dert vermesin , ne diyeyim ..
hihoyyythihoyyythihoyyyt
![]()
![]()
![]()
hihoyyythihoyyythihoyyyt
selam herkese bende temmuzda anne olcam Allah kısmet ederse.minişimin hareketlerini yeni hissediyorum.süpermiş.yasamak isteyen herkese ALLAH nasip etsin.temmuz gelmez artık bana:)çok merak ediyorum..:CüvCüv:
Doktordan geldim. Bebeğimi gördüm. Az hareketli sayılırdı en son gördüğüm haline göre ama kocaman olmuş maşallah. 299 gr. kilosu, boyu da 22 cm. Uzun bacaklı, yuvarlak kafalı, tombik yanaklı, uzun ve tombik parmaklı. Yani biraz benden biraz babasından almış. Kimseye iltimas yapmamış yavrum. Şimdi sıkı durun bombayı patlatıyorum...... Kızım oluyorrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Önce erkek demişti dr'um. Başka dr da kız olabilir demişti. 2 hafta sonrasında yine bakmış erkek demiş çıkmıştı işin içinden. Bugün kendi dr'uma gittim yine. Ben hiç cinsiyetini sormadım. Erkek olacağına emindim. Sanki kıza benziyor diyince bir öncekinde %60 erkek demiştin, hem sen bugüne kadar hiç yanılmamışsın dedim. O zaman 14 haftalıktı. Bazen kordonla karışabiliyor dedi. 5 dk kadar baktı. İkisi de yok önemli değil kız erkek dedim. Prensesim bacaklarını açtı. Yok bu %100 kız dedi. Ağlamaya başladım. Çok mu istiyordun kız olmasını dedi ama cevap veremedim. Herkesi aramaya başladık. Kimse inanmadı önce. Yalancı çobana döndüm. Ailede kız hasreti vardı şimdi herkes çığlık çığlığa bayram havasında. Kızımı çok şımartacaklar çoookkkk.
acıl hasta oldugu ıcın ılgılenememısler oyuzden bugun ıcın gelın demısler bıraz olsun rahatladım:mymeka:
günaydın kızlar ben dün gittim doktora 4 test sonuçlarım çok güzel oğlumuda gördümkıpır kıpır.nasıl mutlu oldum anlatamamhihoyyyt
ben bu ay yemeyi biraz abarttım 63 kiloyum doktor normal dedi ama 15 günde 1 kilo hiç normal değil bence abur cubur çok yedim akşamları onları kessem yeter sanırım.:CüvCüv:
yaa kızlar takvimimi beğenmediniz mi yoksa ..................
sebze yemegini havuclu pirasa yap.limonluca yersiniz. ay ne zamandir canim istiyor. pirasa bulamadim. buldum ici gecmisti.
doktora sorduk cinsiyetini.tuttu ultrosona hüsamettin yazdı.ben gördüm zaten onun erkek olduğunu.eşim hüsamettin olduğunu görünce sevinçten havalara uçtu.çok istiyordu erkek olsun.
bir oğlum olacak.bir hafta önde gidiyor bebeğim.18+2 olmuş ve tam tamına 273 gr olmuş.
Ayvalıkta akrabalarım var hayatım...Bilirim ayvalığı da..
ben, demek istediğimi anlatamadım ama neyse...:çok üzgünüm:
benimde tüp bebek..seneler geçmedi belki ama senelere bedel ameliyatlar,badireler atlattım ben de....yani farklı değiliz sadece senin geçen senelerin haricinde...hele tüp bebek daha kıymetli bebek...
kendisi burada ,ben hüzün yılından çok etkilendiğim için erken sevinci erken tebriği doğru bulmuyorum..7 ay sonra bebeğini kaybetmiş...başka bir arkadaşım 8 aylıkken kaybetmiş hamileyken..Teyzem ilk bebeğini doğum sırasında kordon dolanmasından kaybetmişti...daha bebek doğmadan tebriğe gelenler böyle bir şey olursa ki Allah korusun,şom ağızlılık etmiş olmak istemem ama bu kez de baş sağlığına mı gelicekler?:sm_confused:
Sadece temkinli bir yapım olduğu için bu kadar açık anlattım,kusura bakmayın anneler...
Riskli bir hamilelik yaşadığım için yorulmamam lazım..evde yemekleri bile eşim yapıyor çoğunlukla..evi bile pek toparlayamıyorum..Bunu diyorum misafirlik söz konusu olmadan..herkes anlayışlı çok şükür...
günaydın kızlar ben dün gittim doktora 4 test sonuçlarım çok güzel oğlumuda gördümkıpır kıpır.nasıl mutlu oldum anlatamamhihoyyyt
ben bu ay yemeyi biraz abarttım 63 kiloyum doktor normal dedi ama 15 günde 1 kilo hiç normal değil bence abur cubur çok yedim akşamları onları kessem yeter sanırım.:CüvCüv:
herkeze iyi hafta sonları :teytey::teytey:
dün geç geldiğimizden giremedim inş herkez iyidir :1hug:
dun dr.dan çook güzel haberlele geldikkkkkkkkkk
bebişim çook şükür çok sağlıklıymış ve korkulacak bişey olmadığını söyledi :Saruboceq:
her yerini ayrı ayrı inceledi bi sorun yokmuş :dance:
Rabbime şükürler olsun :Saruboceq:
veeee bebişim kesin erkek delikafadulden
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy kızım benim kocaman olmuş kızlar maşallah çok tatlıydı tan 40 dk sürdü muaynemiz...ellerine midesine böbreklerine suyuna beyin içi ve gelişimine ayaklarına omurgasına ayrıntılı bi şekilde baktı çoooook süper maşallahı var öykü hanımın manken olacak galiba dedi.............,
3 lü teste gerek görmedi ,,,
20-22 haftada istersen ayrıntılı usg ye girersin başka merkeze yollucam dedi..gerçi doktorumunda 4 d de baktı zaten her hafta 3 ve 4 boyutluda bakıyo bebek odasına falan baktık çıkışta geciktim o yüzden........
ayyy çok heycanlıyım yaa
143 g olmuş miniğim pamuğum....
bu arada 53 le başlamıştım bu gün 54 çıktım doktorum süpersinnn dedi...
şimdi kızımın resimlerini ekliyeyim
dayanamadımyine bebişkoma eşya ve battaniye aldımama onları başka zaman eklerim biz şimdi dışarı çıkacağız yine üzerimi değiştirmeye geldim çıkçaz şimdi:lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyyt
![]()
![]()
![]()
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Hepinizi seviyorum .!.:[/FONT][/B]