• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

iyi akşamlar kızlarrr:kahve:

ağzımın içinde yaralar çıktı ya mahfetti beniiiiiiii:bbo:

hiçbişey yiyemiyorum çok acıyor-tatlicadiarzu-

eşim de nöbetçi canım sıkılıyoooooo:mymeka:

demetcim geçmiş olsun canım neden yaralar çıktı gripmisin yoksa bişeydenmi korktun canımŞeniz

teşekkür ederim canım yaa yok hasta falan değilim şükür ama sanırım vitaminlerimi almadığım için oldu:sm_confused:
Doktorum elevit verdi bana ama yutamıyorum ne yapayım-tatlicadiarzu-ikiye böl yut diyo değiştirmiyoda en iyisi bu bunu kullan diyor ama ikiye bölünce bile yutamıyorum:1no2:
Dilim parça parça valla ya inan suyu bile zor içiyorumsenağlama

sen nasılsın canım, ne zaman gidiyordun sonuçlarını almayaşutarafagitti

ayyy demetcim işin zor yani ilaç içemiyosun yani bende elevit içiyorum hakikatten çok büyük bide coraspin alıyorum onlarda sorun yokda ferlos diye çiğneme hapı verdi dr demir ilacı o berbat kahverengi tatlı bişey emerek gebelikten dolayı tatlıyı sevmiyorum zaten o işkence gelio bana ama sende bebeğini düşün canım ikiye bölerek iki seferde yut canım

ayyy demetcim işin zor yani ilaç içemiyosun yani bende elevit içiyorum hakikatten çok büyük bide coraspin alıyorum onlarda sorun yokda ferlos diye çiğneme hapı verdi dr demir ilacı o berbat kahverengi tatlı bişey emerek gebelikten dolayı tatlıyı sevmiyorum zaten o işkence gelio bana ama sende bebeğini düşün canım ikiye bölerek iki seferde yut canım

hii seninki daha da betermişşş:1shok: ben ferrum içiyorum bembe küçük o kolay yutuluyo:dance: birde gece yatarken içiyorum yan etkilerini de hissetmiyorum:lepi:
napiim canım yaa elimnde değil ki ağzıma alınca çıkartıyorum :utangac::1no2: doğal vitaminler almaya çalışıyorum öyle idare ediyorum işte -tatlicadiarzu-

ben yarın gidiyorum demetcim sabah 7 .30 gibi yola çıkacağım hastanede tiroit hormonlarıma baktıracağım drum başka testler daha istemiş ama anlamıyorum hepsini yaptıracağım kanımı verdikten sonra 3 lü test sonuçlarımı almaya gideceğim :Saruboceq:inşallah iyidir sonuçlarımsonra diğer testlerin sonuçlarınıda bekleyeceğim onlarıda göstereceğim yani yarın işim çok zor:oklava:oradan oraya koşturup duracağım akşam 4 veya 5 i bulur gelmem birde havada çok berbattı bugün inş yarın düzelir:1hug:

hii seninki daha da betermişşş:1shok: ben ferrum içiyorum bembe küçük o kolay yutuluyo:dance: birde gece yatarken içiyorum yan etkilerini de hissetmiyorum:lepi:
napiim canım yaa elimnde değil ki ağzıma alınca çıkartıyorum :utangac::1no2: doğal vitaminler almaya çalışıyorum öyle idare ediyorum işte -tatlicadiarzu-

yaaa evet ama mecburum şu an ağzımda hatta yoksa sabahları alıyordum şimdi biraz sonra biraz sonra diye diye bu saati buluyorum-tatlicadiarzu-haklısın canım bazı arkadaşlarım var onlarda içemezler:1no2:

ben yarın gidiyorum demetcim sabah 7 .30 gibi yola çıkacağım hastanede tiroit hormonlarıma baktıracağım drum başka testler daha istemiş ama anlamıyorum hepsini yaptıracağım kanımı verdikten sonra 3 lü test sonuçlarımı almaya gideceğim :Saruboceq:inşallah iyidir sonuçlarımsonra diğer testlerin sonuçlarınıda bekleyeceğim onlarıda göstereceğim yani yarın işim çok zor:oklava:oradan oraya koşturup duracağım akşam 4 veya 5 i bulur gelmem birde havada çok berbattı bugün inş yarın düzelir:1hug:

inşallah hepsi de iyi çıkar canım:Saruboceq:

işin baya uzunmuş dikkat et kendine çok yorulma, gelir gelmezde bize yaz merak etmeyelim:oklava: İnşallah güzel olur hava rahat rahat gider gelirsiniz:1hug:

bende salı yada çarşamba gidicem 3 lü test için bakalım:sm_confused:fisfisfis

inşallah hepsi de iyi çıkar canım:Saruboceq:

işin baya uzunmuş dikkat et kendine çok yorulma, gelir gelmezde bize yaz merak etmeyelim:oklava: İnşallah güzel olur hava rahat rahat gider gelirsiniz:1hug:

bende salı yada çarşamba gidicem 3 lü test için bakalım:sm_confused:fisfisfis

evet baya uzun biraz yorucu oluyor git gel 2 saat yol orda koşturmaca artık sonuçlarım güzel çıkarda sevinerek :dance: gelirimde yorgunluğumu unuturum işin kötü yanı eşimde çalışıyorsenağlama kayınvalidemle gidiyorum artık gelince tabii hemen yazarım seninde inş temiz çıkar sonuçların:Saruboceq:

iyi akşamlar arkadaşlar bende temmuz annesiyim 6 temmuz doktorumun dediğine göre doğum tarihi.
hamilelik süresince hangi ilaçları kullandınız şu anda ne kullanıyosunuz.
bana doktorum balık yağı(seven seas pulse) ile gyno ferro sanol (demir folik asit b12) önerdi onları kullanıyorum şuan 19 haktalık olduk sizler ne kullanıyosunuz merak etttim.

evet baya uzun biraz yorucu oluyor git gel 2 saat yol orda koşturmaca artık sonuçlarım güzel çıkarda sevinerek :dance: gelirimde yorgunluğumu unuturum işin kötü yanı eşimde çalışıyorsenağlama kayınvalidemle gidiyorum artık gelince tabii hemen yazarım seninde inş temiz çıkar sonuçların:Saruboceq:

güzel haberlerini bekliyorum derincim ben yaptırdım temiz çıktı ama doktorum %50 doğru sonuç çıkıyor dedi biz yine tedbirli olarak istiyoruz deyince yaptırdım bende şuan bi sorun yok dedi bana o yüzden kafanı yorma iyidir herşey bebişin seninle artık yolu yarıladın nerdeyse:1hug:

iyi akşamlar arkadaşlar bende temmuz annesiyim 6 temmuz doktorumun dediğine göre doğum tarihi.
bana doktorum balık yağı(seven seas pulse) ile gyno ferro sanol (demir folik asit b12) önerdi onları kullanıyorum şuan 19 haktalık olduk sizler ne kullanıyosunuz merak etttim.

aramıza hoş geldin sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah ben vitamin olarak elevit ve demir hapıda gynoferon kullanıyorum hayırdır hapların rahatsızmı ediyo dokunuyosa doktoruna haber ver canım belki değiştirir..yerimseniben

Son düzenleme:

inşallah canımmmŞeniz

hoşgeldin elamtrak, valla ben şu an sadece demir hapı kullanıyorum:sm_confused:

herkese iyi geceler yarın görürşüz kızlar dün geceden uykusuzum inşallah uyuyabilirim-tatlicadiarzu-

iyi geceler dilaracım inşallah güzel bir uyku çekersinşutarafagitti inşallah bendeeeeeeeekaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım ben şu anda vitamin olarak elevit demir hapı olarakdaferlos alıyorum birde coraspin kullanıyorum

iyi geceler kızlar, yarın okullar başlıyor erken kalkıcazbenneyaptımki

hiçde uykum yok -tatlicadiarzu-

tv karşısına bi geçeyim belki gelirmirmirmirmir

Allah a emanet olun .....

Back
X