Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demetcim geçmiş olsun canım neden yaralar çıktı gripmisin yoksa bişeydenmi korktun canımŞeniz
ayyy demetcim işin zor yani ilaç içemiyosun yani bende elevit içiyorum hakikatten çok büyük bide coraspin alıyorum onlarda sorun yokda ferlos diye çiğneme hapı verdi dr demir ilacı o berbat kahverengi tatlı bişey emerek gebelikten dolayı tatlıyı sevmiyorum zaten o işkence gelio bana ama sende bebeğini düşün canım ikiye bölerek iki seferde yut canım
hii seninki daha da betermişşş:1shok: ben ferrum içiyorum bembe küçük o kolay yutuluyo:dance: birde gece yatarken içiyorum yan etkilerini de hissetmiyorum:lepi:
napiim canım yaa elimnde değil ki ağzıma alınca çıkartıyorum:1no2: doğal vitaminler almaya çalışıyorum öyle idare ediyorum işte -tatlicadiarzu-
ben yarın gidiyorum demetcim sabah 7 .30 gibi yola çıkacağım hastanede tiroit hormonlarıma baktıracağım drum başka testler daha istemiş ama anlamıyorum hepsini yaptıracağım kanımı verdikten sonra 3 lü test sonuçlarımı almaya gideceğim :Saruboceq:inşallah iyidir sonuçlarımsonra diğer testlerin sonuçlarınıda bekleyeceğim onlarıda göstereceğim yani yarın işim çok zorklava
radan oraya koşturup duracağım akşam 4 veya 5 i bulur gelmem birde havada çok berbattı bugün inş yarın düzelir:1hug:
kızlar buda benim göbişim
inşallah hepsi de iyi çıkar canım:Saruboceq:
işin baya uzunmuş dikkat et kendine çok yorulma, gelir gelmezde bize yaz merak etmeyelimklava: İnşallah güzel olur hava rahat rahat gider gelirsiniz:1hug:
bende salı yada çarşamba gidicem 3 lü test için bakalım:sm_confused:fisfisfis
evet baya uzun biraz yorucu oluyor git gel 2 saat yol orda koşturmaca artık sonuçlarım güzel çıkarda sevinerek :dance: gelirimde yorgunluğumu unuturum işin kötü yanı eşimde çalışıyorsenağlama kayınvalidemle gidiyorum artık gelince tabii hemen yazarım seninde inş temiz çıkar sonuçların:Saruboceq:
iyi akşamlar arkadaşlar bende temmuz annesiyim 6 temmuz doktorumun dediğine göre doğum tarihi.
hamilelik süresince hangi ilaçları kullandınız şu anda ne kullanıyosunuz.
bana doktorum balık yağı(seven seas pulse) ile gyno ferro sanol (demir folik asit b12) önerdi onları kullanıyorum şuan 19 haktalık olduk sizler ne kullanıyosunuz merak etttim.
evet baya uzun biraz yorucu oluyor git gel 2 saat yol orda koşturmaca artık sonuçlarım güzel çıkarda sevinerek :dance: gelirimde yorgunluğumu unuturum işin kötü yanı eşimde çalışıyorsenağlama kayınvalidemle gidiyorum artık gelince tabii hemen yazarım seninde inş temiz çıkar sonuçların:Saruboceq:
iyi akşamlar arkadaşlar bende temmuz annesiyim 6 temmuz doktorumun dediğine göre doğum tarihi.
bana doktorum balık yağı(seven seas pulse) ile gyno ferro sanol (demir folik asit b12) önerdi onları kullanıyorum şuan 19 haktalık olduk sizler ne kullanıyosunuz merak etttim.
herkese iyi geceler yarın görürşüz kızlar dün geceden uykusuzum inşallah uyuyabilirim-tatlicadiarzu-