Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hepinize merhaba.
sizlere bişi danışmak istiyorum..ben 18.haftama girdim.ama malesef ki 3 gündür çok kusuyorum.su bile durmuyor midemde.az önce kahvaltı yaptım daha 5 dk geçmeden hepsini çıkardım.hiçbişi durmuyor midemde..ve halsizlik oluyor çok.3gündür kafamı kaldıramıyorum.sizce nedendir bu.evet bulantılarım oldu ama geçmişti.arada çok nadir oluyordu.ama 3 gündür çok kötüyüm.ve bu sabahda tartıldım..en son 1 ay önce tartılmıştım ve sabah tartıldığımda 3 kilo verdiğimi gördüm.canım çok sıkıldı.bebeğim gelişiyor mudur acaba.napıcam ben.c.tesi günü kontrolüm var.bakalım c.tesiye kadar dayanabilecek miyim..sizce bu yaşadıklarım normal mi?kafamçokkarıştı
kızlar bugün yukarıdaki mesajımı yazmıştım.ama anlaşılan o ki kimse beni dikkate almadı.bir kişi bile cevap yazmadı.anlamıyorum neden böyle yapıldığını.ben size yaşadığım birşeyi danışmak istemiştim sadece.fikir alıcaktım.ama dedim ya dikkate alınmadım her nedense.ben sık sık yazamasamda forumda sizi yakından takip ediyorum.
gerçekten çok üzüldüm bu davranışınıza..artık bişi yazmak gelmiyor içimden...
kimseye kızmıyorum ama sadece alındım...:uhm:
siz neler koyuyorsunuz kısıra.........
zevke göre değişir gerçi de.......
ben küp küp domates
salatalık
havuç
mor lahana
ve baharat olarak tuz ve karabiber koyuyorum.....
öncesin de de bulgurun üzerine sıcak su döküp 2 dk demlendirip salçayla yoğuruyorum.....
siz nasıl yapıyorsunuz..........
aslında marul ve soğan da koyulu ama ben yemediğim için koymuyorum
kızlar bugün yukarıdaki mesajımı yazmıştım.ama anlaşılan o ki kimse beni dikkate almadı.bir kişi bile cevap yazmadı.anlamıyorum neden böyle yapıldığını.ben size yaşadığım birşeyi danışmak istemiştim sadece.fikir alıcaktım.ama dedim ya dikkate alınmadım her nedense.ben sık sık yazamasamda forumda sizi yakından takip ediyorum.
gerçekten çok üzüldüm bu davranışınıza..artık bişi yazmak gelmiyor içimden...
kimseye kızmıyorum ama sadece alındım...:uhm:
Şenizah bitanem yaa üzülme sakın..ağlama üzme o pırıl pırıl evladını canım...
sağlık olsun bitanem cinsiyet hiç önemli değil....
ayrıntılıda kesin öğrenirsin hemde en garantisi olur....hihoyyyt
sağlıklı haberlerini bekliyoruz...
15 gün ayrıntılıya kadar sürekli pozitif ol ve pozitif düşün aklına acaba............fikrini sakın AKLINA SOKMA.........
gideceksin ve kendi gözlerinle nasıl harika bi yavrun olduğunu nasıl sağlıklı olduğunuı kendi gözlerinle göreceksin:sm_cool:
siz neler koyuyorsunuz kısıra.........
zevke göre değişir gerçi de.......
ben küp küp domates
salatalık
havuç
mor lahana
ve baharat olarak tuz ve karabiber koyuyorum.....
öncesin de de bulgurun üzerine sıcak su döküp 2 dk demlendirip salçayla yoğuruyorum.....
siz nasıl yapıyorsunuz..........
aslında marul ve soğan da koyulu ama ben yemediğim için koymuyorum
Star dustcüm sanada çok geçmiş olsun
Merhaba arkadaşlar bende temmuz anne adayıyım aranıza yeni katıldım.
kızlar ya ben gece uyumakta zorlanıyorum rinitimden dolayı burumdaki bez yapıları hamilelik nedeylede çok şişiyomuş doktor söyledi onun için daralma felan oluyo bunu böyle çekicem malesef ve kafaya takıyorum kendimi nefes alamıyoş gibi hissetiğimden acaba diyorum akşamları yatmadan yarım saat önce bi rezene çayı içsem gevşesem bişey olurmu denesemmi bi akıl verin
canım yaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm:teselli:
benim arada bi gıcık öksürüğüm oluyor onda bile ne kadar rahatsız oluyorum benneyaptımki
İnşallah biran önce iyileşirsin
kızlarr hangisi daha güzel görüntü olarak sizceee
![]()
BEN ÇOCUĞUMUN BANA VEYA BABASINA BENZEMESİNİ İSTERİM..............
BAŞKA KİMSEYE BENZEMESİN.........HERKEZİN ÇOCUĞU KENDİNE BENZESİN BENCE....kaydirigubbakcemile5
tamam sılacım , teşekkürler canım :1hug:
hani şu dışı siyah içi beyaz olan turp dimi :uhm:
evet canim kocaman kocaman oluyolar genelde.. rabbim acil sifa versin ins..:Saruboceq:
evet canim kocaman kocaman oluyolar genelde.. rabbim acil sifa versin ins..:Saruboceq:
arkadaşlar merhaba çok acil xevaba ihtiyacım var nolur cvp yazın benım ikili tarama testinde riskim 1/27000 cıktı ben cok mutluydum fakat free bhcg hormonum( 117,3 3.24 mom )yüksek cıkmıs doktorum daha bugun soyledi çok korkuyorum bu riskden daha mı önemli acaba
ben geldimmmmmm kızlar bugün çok ağladımsenağlama koca şehir tepeme yıkıldı zannettim sokaklarda ağladım durdum labaratuardaki dr sonuç sınıra yakın dedi bende aldım sonuçları baktım incelemeye halbuki anlamıyorum:uhm: ama 1 saat boyunca ortalığı ayağa kaldırdım hihoyyyt ve sonuçta drum yaşdan dolayı rakamların yüksek çıktığını bu arada yaşım 34 korkulacak bişeyin olmadığını biz bu gibi durumlarda amniyosentez yada ayrıntılı ultrason öneriyoruz dedi bende ayrıntılı zaten yaptıracaktım dedim ve 15 gün sonra izmire gidip ayrıntılı ultrason çektireceğim korkmuyorda değilim yine içimde azda olsa korku var ama biliyorumki bebeğim çok sağlıklı ve annesini hiç bırakmıyacak ben çocuğumu aldıramam diye ağladım hep canım bebeğim inşallah herşey çok güzel gitti şimdiye kadar inş bundan sonrada böyle gidecek:lepi: