• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

arkadaşlar bende bugün doktora gittim ve bebeklerimi bol bol izledim maşallah onlara gayet sağlıklılarmış hiç bir problemimiz yokmuş ve sağlıklılarmış bir tanesi 154gr diğeride 140 gr olmuş canlarım benim cinsiyetleride kesin leşti kesin kız
kalçamdaki kramp girmesini sordum bundan sonra olabilir dedi kalsiyum eksikliğinden kaynaklandığını söyledi ve bir ilaç verdi çok mutluyum çünkü olumsuz haber almadık hatta amiyosenteze gerek olmadığınıda söyledi buna daha bi mutlu olduk çünkü korkuyordum açıkcası

arkadaşlar bende bugün doktora gittim ve bebeklerimi bol bol izledim maşallah onlara gayet sağlıklılarmış hiç bir problemimiz yokmuş ve sağlıklılarmış bir tanesi 154gr diğeride 140 gr olmuş canlarım benim cinsiyetleride kesin leşti kesin kız
kalçamdaki kramp girmesini sordum bundan sonra olabilir dedi kalsiyum eksikliğinden kaynaklandığını söyledi ve bir ilaç verdi çok mutluyum çünkü olumsuz haber almadık hatta amiyosenteze gerek olmadığınıda söyledi buna daha bi mutlu olduk çünkü korkuyordum açıkcası

çooooook sevindim canımmmmmm , maşallah kızlarına :nazar: :nazar:
bi şey sormak istiyorum canım , 1 ay kadar önceki kontrole geldiğimde Levent beye yakında 4 boyutlu usg cihazı gelecek demişti , geldi mi merak ettim de :uhm: ctesi inşallah benim de kontrolüm var Levent beyle , 15+6 olucaz o gün ve cinsiyetimiz kesinleşir artık bizim de heralde hihoyyyt

Son düzenleme:
ben geldimmmmmm kızlar bugün çok ağladımsenağlama koca şehir tepeme yıkıldı zannettim sokaklarda ağladım durdum labaratuardaki dr sonuç sınıra yakın dedi bende aldım sonuçları baktım incelemeye halbuki anlamıyorum:uhm: ama 1 saat boyunca ortalığı ayağa kaldırdım hihoyyyt ve sonuçta drum yaşdan dolayı rakamların yüksek çıktığını bu arada yaşım 34 korkulacak bişeyin olmadığını biz bu gibi durumlarda amniyosentez yada ayrıntılı ultrason öneriyoruz dedi bende ayrıntılı zaten yaptıracaktım dedim ve 15 gün sonra izmire gidip ayrıntılı ultrason çektireceğim korkmuyorda değilim yine içimde azda olsa korku var ama biliyorumki bebeğim çok sağlıklı ve annesini hiç bırakmıyacak ben çocuğumu aldıramam diye ağladım hep canım bebeğim inşallah herşey çok güzel gitti şimdiye kadar inş bundan sonrada böyle gidecek:lepi:

canım kendini hiiç üzme sakın..
ikli test sonucunda bi hormonum yüksek olduğundan dr.um amniyosentez istedi direk olarak.
ama ben başka dr.a gittim ve bebeği detaylı baktı.ve bi sorun görünmüyor dedi.ama kuyuya bi taş atılmış dedi ve bu konuda uzman bi dr.a detaylı ultrasyona yönlendirdi.
cuma günü detaylıya girdim ve bebeğimin gelişimi çook iyi dedi.ve bütün organlarını,kemiklerini herbişeyini ölçtü.bi sorun görünmüyor dedi.
ve 23 haftada tekrar detaylıya gidecez.çünkü bebeğin organları o haftada tam olarak gelişiyormuş..

canımm bebeğin gelişiminde bi sorun yoksa hiiç üzülme canım.
gerçekten zor bi süreç oluyor ama sadece bebğini üzmekle kalıyorsun..

Rabbime bol bol dua et..
ama kesinlikle olumsuz düşünme ..
inş güzel haberle gelirsin canımm :1hug:

Son düzenleme:
kısırcılaaaaaaaaar naaapiiim sizi bennnn kaydirigubbakcemile
eşim çıkmış iş yerinden bakmış , kipada, yok :sm_confused:
carrefouru kaçırmış , şimdi migros yada mezeci vs. bulursa bakacak , halen gelemedi eve 1 saattir , yiyemedik yemeğimiziii :1no2:
ay bi daha yazmayalım buraya canımızın çektiğini yaaa :utangac:kafamçokkarıştı

edit : adamcaaaz bulamamış hiç biyerde , şimdi kısırlık malzemelerle dönüyor eve , benim ilk kısır deneyimim olacak sayenizde , hadi bakalım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
derincimmmmmmmmmmm
canım yaaa yaş faktöründendir demiş zaten arkadaşlar , ama biliyorsun bu test bilgisayarın istatiskiti verilere ve senden gelen sonuçlara göre hesaplanıp ortaya çıkan sayının yorumlanması .. en önemli bulgular detaylı usg bulguları ve gerekli görülürse amniyoysentez sonucu .. o yüzden telaşlanmak ve üzülmek için çok erken ve İzmire gelip de bebişini detaylı detaylı görünce boşuna üzüldüğünü anlıycaksın canım .. tabi bizim için bunları söylemek , evet , kolay belki , ateş düştüğü yeri yakar , ben de en az senin kadar paniklerdim sanırım , ama inan bunun ne sana ne de bebeğine bir yararı var .. eltim ilk çocuğunu 32 yaşında , 2. çocuğunu 34 yaşında doğurdu ..görümcem ilk kızını 30 yaşında , ikinci kızını 35 yaşında doğurdu .. ikisinin de çocukları sapa sağlam :nazar::nazar:
bizim okula gelen bir prof. vardı , kadın çok geç evlenmişti , belki tüp bebekle ancak olur benim çocuğum diye düşünürken 39unda hamile kalıp 40ında sağlıklı bir erkek evlat dünyaya getirdi :nazar:
eminim onlara da demişlerdir test sonuçlarına göre rsik durumunu ve bunun ileri yaş gebeliğinden kaynaklandığını da .. ama Allaha şükür hepsinin çocukları da çok sağlıklı ..
ben , Allahın izniyle , senin ve sweethomecuuumun da bebeklerinizin sağlıkla dünyaya geleceğine inanıyorum ve dua ediyorum :Saruboceq:

star dust canımmmmmmmmmmmm çok sağol bitanem yaaa inanki sizlerene kadar teşekkür etsem azdır canlarım okadar moral verdinizki evet canım ilk başta galiba dünyanın sonu geldi dedim aşllahım ne büyük bir acı ben nerelerden buldum bu yavrumu diye çok ağladım ama mantıklı düşüncek olursak öle bir durıumda hem o bebeğe yazık hem bize ama insan mantıklı katiyyen düşünemiyor evet canım bizim buradada risk var dendi ve sonrada çok sağlıklı bebekler dünyaya geldi gerçi kendi drumda bişli yok yaştan dolayı dedi ama ben detaylı usgye girmeden tam olarak rahatlayamıyacağım allaha emanet yavrularımız canım hepside sağlıklı dünyaya gelirler inşallahŞeniz

arkadaşlar merhaba çok acil xevaba ihtiyacım var nolur cvp yazın benım ikili tarama testinde riskim 1/27000 cıktı ben cok mutluydum fakat free bhcg hormonum( 117,3 3.24 mom )yüksek cıkmıs doktorum daha bugun soyledi çok korkuyorum bu riskden daha mı önemli acaba
canım benimde hcg hormonum 2,92 olduğundan dolayı amniyosentez istedi..detaylı ultrasyon sonucuna göre değerlendir canım..bebeğin gelişiminde bi sorun yoksa riskli durumuna düşmüyormuş canım..detaylıya girmeden kesinlikle amniyosentez yaptırmayı düşünme canım..kafana takılan bişey olursa özelden msj atabilirsin canım.:1hug:
gözün aydın canımm a.s.
maşallah bebişlerine :emir_bebek::emir_bebek::asigim:

comebaby sağol canım gerçekten desteklerinizden dolayı inşallah iyi çıkacak detaylı ultrasondada herşey olumlu düşünmeye çalışıyorum ç gülistan canım biliyorum canım senin yaşadıklarınıda inşallah bebeklerimiz sapasağlamdır canım sürekli dua ediyorum zaten bebeğimin gelişimide şu anda iyi gidiyor

star dust canımmmmmmmmmmmm çok sağol bitanem yaaa inanki sizlerene kadar teşekkür etsem azdır canlarım okadar moral verdinizki evet canım ilk başta galiba dünyanın sonu geldi dedim aşllahım ne büyük bir acı ben nerelerden buldum bu yavrumu diye çok ağladım ama mantıklı düşüncek olursak öle bir durıumda hem o bebeğe yazık hem bize ama insan mantıklı katiyyen düşünemiyor evet canım bizim buradada risk var dendi ve sonrada çok sağlıklı bebekler dünyaya geldi gerçi kendi drumda bişli yok yaştan dolayı dedi ama ben detaylı usgye girmeden tam olarak rahatlayamıyacağım allaha emanet yavrularımız canım hepside sağlıklı dünyaya gelirler inşallahŞeniz

canımcım , izmir bize uğurlu geldi , eminim size de uğurlu gelecek kaydirigubbakcemile5 ve hayırlısıyla sağlıklı haberlerle döneceksin memleketine .. o zamana kadar duaya devam , bizlerde edicez .. ben hep dua ediyorum hepiniz için , tabi isimlerinizi bilmediğim için aklıma gelenlerinizden buradaki nicklerinizle dua ediyorum , komik oluyor bazen kaydirigubbakcemile3 ama olsun niyet önemli , buluyordur yerini yerimseniben
yüreğini ferah tutmaya çalış elinden geldiğince , çok klasik oldu bu söz ama hakikaten hakkını veriyor " iyi düşün iyi olsun " canımmmm Şeniz

canım benimde hcg hormonum 2,92 olduğundan dolayı amniyosentez istedi..detaylı ultrasyon sonucuna göre değerlendir canım..bebeğin gelişiminde bi sorun yoksa riskli durumuna düşmüyormuş canım..detaylıya girmeden kesinlikle amniyosentez yaptırmayı düşünme canım..kafana takılan bişey olursa özelden msj atabilirsin canım.:1hug:

gözün aydın canımm a.s.
maşallah bebişlerine :emir_bebek::emir_bebek::asigim:

canım saol cevabın için sen amniyosentez yaptırdınmı detaylı utrosonra herşey cok guzel çıktı benim senin riskin kaç çıkmıştı?

comebaby sağol canım gerçekten desteklerinizden dolayı inşallah iyi çıkacak detaylı ultrasondada herşey olumlu düşünmeye çalışıyorum ç gülistan canım biliyorum canım senin yaşadıklarınıda inşallah bebeklerimiz sapasağlamdır canım sürekli dua ediyorum zaten bebeğimin gelişimide şu anda iyi gidiyor

bebeğin gelişimi iyiymiş bak maşallah..inş detaylıdan da güzel haberler alırsın canım..20 haftadan sonrada detaylıya gitmeyi ihmal etme.ve bu konuda gerçekten uzman bi dr. git. canım.
güzel haberlerini bekliyoruz inş :1hug::1hug:

canım saol cevabın için sen amniyosentez yaptırdınmı detaylı utrosonra herşey cok guzel çıktı benim senin riskin kaç çıkmıştı?

amniyosentez yaptırmadım canım..amniyosentez konusunda uzman bi dra gittim ben.detaylı ultrasyon sonucu güzel gelince gerek görmedi..benim riskim 1/8600 dü canım..seninkinden daha düşük canım.o yüzden çok üzme kendini..

canımcım , izmir bize uğurlu geldi , eminim size de uğurlu gelecek kaydirigubbakcemile5 ve hayırlısıyla sağlıklı haberlerle döneceksin memleketine .. o zamana kadar duaya devam , bizlerde edicez .. ben hep dua ediyorum hepiniz için , tabi isimlerinizi bilmediğim için aklıma gelenlerinizden buradaki nicklerinizle dua ediyorum , komik oluyor bazen kaydirigubbakcemile3 ama olsun niyet önemli , buluyordur yerini yerimseniben
yüreğini ferah tutmaya çalış elinden geldiğince , çok klasik oldu bu söz ama hakikaten hakkını veriyor " iyi düşün iyi olsun " canımmmm Şeniz

benimde doğum yerim izmir canım inş doğduğum şehirden mutlu dönerim kaydirigubbakcemile3 allaha emanet canım allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:bende i,nanki hep dua ediyorum sizlere canım bende öle düşünmeye çalışıyorum iyi düşüneyim iyi olsun diyorum:sm_cool::dance::içelim:

bebeğin gelişimi iyiymiş bak maşallah..inş detaylıdan da güzel haberler alırsın canım..20 haftadan sonrada detaylıya gitmeyi ihmal etme.ve bu konuda gerçekten uzman bi dr. git. canım.
güzel haberlerini bekliyoruz inş :1hug::1hug:

canım zaten drum şubat sonu mart başı gitmen gerekiyor dedi ben mart başını baklemeyeceğim bile şubatın son haftası gideceğim drum zaten kendi hocasına gönderdibeni izmir alsancakta gelişim ege spect a.s.

amniyosentez yaptırmadım canım..amniyosentez konusunda uzman bi dra gittim ben.detaylı ultrasyon sonucu güzel gelince gerek görmedi..benim riskim 1/8600 dü canım..seninkinden daha düşük canım.o yüzden çok üzme kendini..

canım peki sen üçlü test yaptırdınmı o nasıl çıktı

aramıza hoş geldin sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah ben vitamin olarak elevit ve demir hapıda gynoferon kullanıyorum hayırdır hapların rahatsızmı ediyo dokunuyosa doktoruna haber ver canım belki değiştirir..yerimseniben[/QUOTE]

canım sanırım b12 den olsa gerek yüzümde sivilcelenme ve pullanmalar oldu şimdi biraz daha az ama bi ara hem stres hemde kullandığım ilaçlar bunu tetikledi.normalde hiç ilaç kullanmasını sevmezdim ama bebişim için katlanıyorum.doktorumla görüşeceğim test sonucu alınca gideceğim yanına amniyosentez yapılmıştı onun açıklanmasını bekliyorum.şuanda sanırım 19 haftanın içine girdik bu ilaçları ne zamana kadar kullanacağız biliyomusunuz aramızda doğum yapan arkadaşlar var mı onların tecrübesi ne bu konuda?

bizim kısır biraz farklıdır o yzüden ben hiç bahsetmemeyim.
nar ekşisi yada somak ekşisi de ekleriz.
sarmısak ,soğan ,karbiber ,pul biber ,kekik,nane, kimyon olur.salça tab ki.
zeytinyağı , işte dediğim ekşilerden bir tanesi.
içine de en son ,salata tercihe bağlı oalrak tabi ,karıştırılırç
biz biraz baharatlı yaparız canım.
ay kızalr çok mu ayrıntılı yazıdm yoksa.
tadını bilmeyince canınız istemez diye düşündüm de.

bizde sizin gibi yaparız üstelik bulgur haşlanmaz
illaki adananın bulguru olcak esmer
yoğrularak yapılır
canımı istedin kalkıp yaptım valla

demett cim çok sağol düşündüğün için:1hug:

derin canım üzülmane gerek yok bence ben bu testlere çok karşıyım zaten üçlü testide yaptırmadım sadece riski söylüyolar oda genelde doğru çıkmıyor
hiç kendini ve bebişini üzme canım

iyi akşamlar kızlarrr.... hep kısırdan bahsedilmiş walla stardust kıyamam yaa inşallah yapabilmişsindir :))) ben kısırı sevmem bulguru sevmem aslında ama güsell yaparım....:))) ayaklarımdaki uyuşmalar beni çok rahatsız etmeye başladı. magnezyum içiyorum ama inşallah faydasını görürüm...

stardust canım daha önce yapmadınmı kısır bu bebeğin için olacak bence ilk kez yapıcaksın ama
süper olacak ve afiyetle yiyeceksin..

Back
X