• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

melekcim normal ultrasyonla o kemikler görünüyor dimi
bakalım yarın benim dr da bukadar ayrıntıya inecek mi

melekcim normal ultrasyonla o kemikler görünüyor dimi
bakalım yarın benim dr da bukadar ayrıntıya inecek mi

onu bilemiyorum ki canım ama görünür diye tahmin ediyorum...hihoyyytinşallah sana da gösterir insan çok mutlu oluyor...
tüm el ayak omurga kemiklerine baktı hepsi olması kadarmış...sositososito

böyle güzle haberler duyunca bende hemen gitmek istiyorum artıkkk
buarada sana vitamin demir hapı verdi mi

artık heryerkleri çok belli bebişlerimizin maşallah...şimdi geliştiler..artık büyüyüp uzama zamanları...sağlıkla gelsinler inşallah..........
ne olursa olsun ne kadar usg de görsekte kucağımıza alıp kendi gözlerimizle görmeden içimiz rahat etmeyecek bence.......
anne yüreği işte

böyle güzle haberler duyunca bende hemen gitmek istiyorum artıkkk
buarada sana vitamin demir hapı verdi mi

evet tatlım verdi...............
kalsiyum magnezyum ve vitamn
birde balık yağı hapıhihoyyyt

ama ben henüz başlamadım..............:jeyyar:
korkuyorum içmeye.kilo alırsam çok diye:sm_confused:

günaydın kızlar nasılsınız bende 16 hafta 5 günlük hamileyim nasıl gidiyor gebelikler size birşey sormak istiyorum tetanoz aşısını vuruldunuzmu kaçıncı haftada vuruldunuz

tetenoz için ben geçen hafta gittim 20.haftanı bitir öyle gel dediler sağlık ocağından

evet tatlım verdi...............
kalsiyum magnezyum ve vitamn
birde balık yağı hapıhihoyyyt

ama ben henüz başlamadım..............:jeyyar:
korkuyorum içmeye.kilo alırsam çok diye:sm_confused:

Herkese merhabalar.
Kafama takılan birşey var. Aranızda vitamin ilacının yanında balıkyağı tableti kullanan varmı acaba?

Doktorum ikisini bir arada almamı tavsiye etti ama balık yağlarıın içinde fazla a vitamini olduğundan vitamin hapı ile birlikte almaya tam cesaret edemiyorum. İnternette fazla a vitaminin bebeğin gelişimine zararlı olabileceğini okumuştum fisfisfis

Beyaz melek sana doktorun ne oranda önerdi balıkyağını almanı, yanında multivitamin de kullanıyomusun? Hangi markayı tavsiye etti balık yağında?

Bende sordum doktoruma tetanoz aşısını.eğer sağlık ocağına yaptırabiliyorsan yaptır dedi.illa muhakkak yaptırman gerekli demedi.ama ben karar veremedim.

Back
X