Derincim selam,
Bak benim yasim kucuk ama etrafimda o kadar hamile kalan arkadasim oldu ve onlara o kadar cok laf yetistiren cokbilmisler oldu ki, problem yokken problem yarattilar.
benim de hic problemim yokken neden doktor bunu yapmadi, boyle yapmasi gerekirsi, bu kadar ara ile randevu vermesi gerekirsi. 9 yerine 6 tup kan almasi gerekirsi. neden senden sadece 2 tup kan aldilar bu sefer? soyle boyle.
ben artik ogrendim ve sadece evet evet deyip gecistiriyorum.
Sen kendine doktoruna ne kadar guvenirsen onlar da o kadar cenelerini kapatirlar.
Bak doktorunu aramissin. ya demez mi sana Derincim iste boyle boyle bir problem var gorunuyor. testi tekrarlayalim veya ultrasonla bakalim, en uzagi amniyosentez yapalim. bebegin soyu sopu 7 sulalesini ogrenirsiniz bunlarla.
Sen neden agliyorsun? Bak bir sey daha soyleyeyim, sen ne kadar huzursuz bir hamilelik gecirirsen bebek o kadar huysuz ve asabi oluyor.
Ortada bir sey olsa biz de seninle uzulecez ama yok ki, bebis saglam. yerinde. doktor da bir sey yok demis. olmasa da olduracan tovbeeee.
Simdi sakinles. hava guzeldir. Cik bir dolas. deniz kenarina git. kizina (bak nedense hep kizin diyorum) denizi martilari anlat. gelince berebar gecireceginiz guzel gunleri anlat. anilarini anlat. cocuklugunda bebegine dair kurdugun planlari herseyi anlat. guzelce konus onunla. bebegine temiz hava ver.
merak etme. en 5 ay sonra tanisacagiz onlarla. ve sen emin ol 1 hafta sonra ay ben ne kadar yanlis yapmisim, bosu bosuna helak etmisim kendimi, olan bana ve cocuguma oldu diyeceksin.