• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hayır arkadaşım ben birinci gebeliğimde vuruldum ne ağrı nede şişme oluyor hiç birşey anlamıyorsun benide şimdi 20 haftanın sonunda çağırdılar

yagmursel netten okumustum kk dan.
bende korkmustum agrı,sıskınlık felan yazılınca.delikafadulden
bu habere cok sevındım.:teytey:

yok ben test falan yaptırmadım netten kuşlar zararsız diye okuyunca içim rahat etti nedense zaten artık kuşlarla eşim ilgileniyor yerimseniben

selam herkese kızım olacagı kesınlestı : )) bu arada bebek sag tarafdaymıs

tebirkler canım gözün aydın maşallah kızına ne güzel bugün doktora giden annişlerimiz rahat rahat uyurlar mirmirmirmir

2 gündür gündüz uykum geliyo hiç böyle olmamıştım acaba yüküm artıkça yorgunluk çabukmu çöküyo uykum geliyo ama uyuyamıyorum ay ben ne acayip bi insan oldum şaştım kendime paronoyak biri oldumdelikafaduldendelikafadulden

belki vuran kişiden kaynaklanmışdır korkucak bişey yok zaten ufacık bir iğne şimdi daha yenide arkadaşım vuruldu ondada hiçbir ağrı sızı olmadı bazılarıda biraz abartıyor

yok ben test falan yaptırmadım netten kuşlar zararsız diye okuyunca içim rahat etti nedense zaten artık kuşlarla eşim ilgileniyor yerimseniben
bende netten okudum canım.zararsız yazınca ıcım rahat etmıstı ama bu aralar hamılelıgın etkısındenmıdır nedr herseyden etkılenıyorm.:çok üzgünüm:

belki vuran kişiden kaynaklanmışdır korkucak bişey yok zaten ufacık bir iğne şimdi daha yenide arkadaşım vuruldu ondada hiçbir ağrı sızı olmadı bazılarıda biraz abartıyor

olabılır belkıde vuran kısıden kaynaklanıyordur.
dedıgın gıbı ufacık bır ıgne.kaydirigubbakcemile3
ıgneden korkarsak dogumu nasıl yapıcaz degılmı?delikafadulden

Derincim selam,

Bak benim yasim kucuk ama etrafimda o kadar hamile kalan arkadasim oldu ve onlara o kadar cok laf yetistiren cokbilmisler oldu ki, problem yokken problem yarattilar.

benim de hic problemim yokken neden doktor bunu yapmadi, boyle yapmasi gerekirsi, bu kadar ara ile randevu vermesi gerekirsi. 9 yerine 6 tup kan almasi gerekirsi. neden senden sadece 2 tup kan aldilar bu sefer? soyle boyle.
ben artik ogrendim ve sadece evet evet deyip gecistiriyorum.

Sen kendine doktoruna ne kadar guvenirsen onlar da o kadar cenelerini kapatirlar.

Bak doktorunu aramissin. ya demez mi sana Derincim iste boyle boyle bir problem var gorunuyor. testi tekrarlayalim veya ultrasonla bakalim, en uzagi amniyosentez yapalim. bebegin soyu sopu 7 sulalesini ogrenirsiniz bunlarla.

Sen neden agliyorsun? Bak bir sey daha soyleyeyim, sen ne kadar huzursuz bir hamilelik gecirirsen bebek o kadar huysuz ve asabi oluyor.

Ortada bir sey olsa biz de seninle uzulecez ama yok ki, bebis saglam. yerinde. doktor da bir sey yok demis. olmasa da olduracan tovbeeee.

Simdi sakinles. hava guzeldir. Cik bir dolas. deniz kenarina git. kizina (bak nedense hep kizin diyorum) denizi martilari anlat. gelince berebar gecireceginiz guzel gunleri anlat. anilarini anlat. cocuklugunda bebegine dair kurdugun planlari herseyi anlat. guzelce konus onunla. bebegine temiz hava ver.

merak etme. en 5 ay sonra tanisacagiz onlarla. ve sen emin ol 1 hafta sonra ay ben ne kadar yanlis yapmisim, bosu bosuna helak etmisim kendimi, olan bana ve cocuguma oldu diyeceksin.
canım kibelem yaaaaaaaaaaa ne güzelde moral vermişsin kızzzyerimseni ben vallaŞeniz uyuyakalmışım akşam üstü yemekten sonra şimdi kalktım senin yazını okudum güldürdün beni mutlu ettin canım canım benim drun ultrasonu eski bugün gelen misafir ense kalınlığı kaç dedi bende bilmiyorum dedim oda olurmu onda belli oluyor dedi sakat olup olmadığı işte senin dr hakkında kötü şeyler duydum dedi değiştir drunu geçen gün doğumda bebeğin kolunu kırmış onu işten atacaklarmış dedi ama ben gittiğim zaman görüyorumki aşırı derecede hastası var op dr kendisi ben çokda memnununm memnun olmadığım tek şey usgsi eskilerden oda sağlıklı olsunda önemli değil dedim her zaman şimdi 15 gün sonra ayrıntılı usgye gireceğim onu bekliyorum heyecan ve korkuyla bu arada acaba burda rekli usgsi olan bir dramı gitsem diyorum birde oda kafamı karıştırırmı diyorum kafam iyice karıştı yani ama neyse ben birazcık bebeğimi seveyim canım sözünü dinleyip:icecream::1hug:

nur ben birinci gebeliğimde gebeliğimde vuruldum bebeğim sağlıklı doğdu yani 2000 yılında vuruldum 2 doz halinde vuruyorlar bunu devlet yaptırıyor 1 ay aralıklı vuruyorlar 20 haftanın sonunda ilk aşını vuruyorlar doğum yada sezaryan sırasında metal aletler kullanıldığı için herhangi bi sorunla karşılaşılmasın diye vurduruyorlar aşıyı bulunduğun yerin sağlık ocağına git orda vuruyorlar ücretsiz

canım sorma ne yemediğim yoğurt nede ayran kaldı 2 akşamdırda rezene çayı içiyorum çok zor uykuya dalar oldum neden böyleyim anlamıyorum ilaçlarımıda ihmal etmiyorum ama neyse inşallah doğumdan sonra geçer hepsiCADIARZU

belkide sevinçden uyuyamıyorsundur birde kitap okumayı dene ben her akşam 10 sayfa indiriyorum o zaman çok uykum geliyor doğuma kalmaz o bir süre sonra geçer bence

belkide sevinçden uyuyamıyorsundur birde kitap okumayı dene ben her akşam 10 sayfa indiriyorum o zaman çok uykum geliyor doğuma kalmaz o bir süre sonra geçer bence

denedim güzelim kitapta okuyorum böyle akşama kadar kendimi biraz yoruyorum o gün fazla oturmuyorum dışardada bir saatlik yürüyüş yaparsam gece uyuyorum o zaman kendimi bile bile yoruyorum-tatlicadiarzu- eşime diyorumki ben yatakta değil ayakta uyur gezer oldum oda gülüyo halimea.s

nur ben birinci gebeliğimde gebeliğimde vuruldum bebeğim sağlıklı doğdu yani 2000 yılında vuruldum 2 doz halinde vuruyorlar bunu devlet yaptırıyor 1 ay aralıklı vuruyorlar 20 haftanın sonunda ilk aşını vuruyorlar doğum yada sezaryan sırasında metal aletler kullanıldığı için herhangi bi sorunla karşılaşılmasın diye vurduruyorlar aşıyı bulunduğun yerin sağlık ocağına git orda vuruyorlar ücretsiz

teşekkür ederim canım pazartesi kontrolüm var druma bi danışıp yaptırırım

kızlar şubart annelerinin topiğine baktım şimdi hergün sırayla doğuran doğurana :) kimi beklediği anda kimi hiç beklemediği anda vallah duygulandım şimdibenneyaptımkibenneyaptımki

Dilara80;
canım sanada geçmiş olsun su içmemek gerçekten kötü benimde tam tersi su içmekten yemek yiyemiyorum karnım şıpır şıpır su sesi geliyo önceden beri suyu çok içerim şimdi daha fazla rahat günde 3 litre içerim her yemekten öncede alışkanlık yaptı yemeğe başlamadan su içerim bence sende dene hem fazla yeme isteğini kaldırıyo ortadan gecede bi kere kalkarım hemen mutfağa 2 bardak su içerim yatarım sabah gözümü açarım su:) bence gayret et canım su sağlık hem senin hem bebişin şimdi hava normal ama baharda ve yaza doğru nem kaybedeceksin bebişinde suya çok ihtiyacı var bebişini düşün:((( çok çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın :teselli:[/QUOTE]

Çok teşekkürler canım...Suyun önemini biliyorum ama tuvalete çok çıkarıyor beni.Özellikle aç karna içtiğimde ard arda 4-5 defa tuvalete gidiyorum.Sanırım bundan dolayı bilinç altımda hep su içmekten kaçındım.Doktora da gitmiştim,bir çözüm olmadı maalesef.Bu yüzden çok zor durumlarda kaldım.Üniversitedeyken sınavlardan erken çıktığım bile oldu.Özellikle dışarı çıkıcaksam öncesinde sıvı almamaya dikkat ediyorum.Çünkü tam bir kabus oluyor benim için.Hemen tuvalet bulamazsam feci...Tabii az su içtiğim için sürekli idrar yollarıyla ilgili problemlerim oluyor.İdrara çıktığımda çok kötü yanma oluyor.Acillik bile oldum bundan bir kaç ay önce....Bu konuda sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa ve çözüm bulduysanız lütfen paylaşın.Teşekkürler...

Son düzenleme:
Back
X