• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

:) teşekkürler deniz güneş hayırlısıyla inşallah tüm hamilelerle birlikte bizde kavuşalım kuzularımıza

GÜnaydın.
BÜtÜn mınık kuzulara ve gÜzel annelerıne......
Zuuzuzmmm maŞallah kızına.

Hadı bakalım gÖbek shov ıÇın sÖz veren anneler beklıyoruz sızlerı.
Babaylon sende taŞınma ıŞıne dıkakt et bu aylaraa Çok zor olur.senın kuzuna da maŞallah.
BÜtÜn kuzulara maŞalah.
GeÇmıŞı okuyayaım deıdm ama yetıŞemedım.sabaha sbah maŞalalh herkes burada olunca bu sbahaı bıle okuyamadım
atladıĞım anneler kusura bakmayın
hepınıze ÖpÜcÜkler

Günaydın kıslar maşallah herkes çok çok çok iyi süper hep böyle olun dün eşim bana moral verdi sorun değil 100lük yüksek çıkmaz yaptırırız farkı çok az nolucakki diye çok rahat yaklaştı bende sorun etmiyorum artık kitabımı alıcam elime kitap okurum katları gezerim gerçi yürümeyinde diyorlar ama napalım
Rendevumda vardı ctesi erkenden gidicez şeker yüklemesini yaptırıcaz sonrada muayneye giricez inş.
Zuzummmm bana şu organik ürünler aldığın mağazanın adını at şekerim birde tarifini bi zahmet
Fiyatlar nasıldı herşey varmı bakam

Saol bitanem, ortalarda yoksun sende kac zamandır senin yaramaz neler yapıyooo annesi hic haberimiz yokk valla :oklava:

canim ben biraz yogunum bu aralar. istanbuldaki ofisimiz kapaniyor, ofis izmite tasiniyor. onlarla ugrasiyorum. ay sonuna kadar benden pek hayir yok. kuzucum iyi masallah, cumartesi gittik doktora, hersey yolundaydi 800gr olmus bizimki de kaydirigubbakcemile2

Aman dikkat et kendine babayloncum, senin bebişte benimki gibi topik valla kaydirigubbakcemile3

Ay ne güzel heyecanlar yaşıyorsunuz değil mi? 7 sene önce bu zamanlar ben de 5 aylık hamileydim kızlar, ogünler aklıma geldi birden..

hayırlısı ile alın bebişleri inşallah kucağınıza...

Teşekkür ederis deniz güneş, darısı başımıza insallahhhh a.s.

Kız Melekkk senin göbüşşş bi anda büyüdü valla, hayretler içerisindeyimmm delikafaduldendelikafadulden Masallah masallahhhh :nazar:

Herkese selamlar. Son zamanlarda sizi takip ediyorum ve bir selam vermek istedim. Hepinize merhabalar. Bende 22 hafta 2 günlük hamileyim.

GÜnaydın.
BÜtÜn mİnİk kuzulara ve gÜzel annelerİne......
Zuuzuzmmm maŞallah kızına.

Hadİ bakalım gÖbek shov İÇİn sÖz veren anneler beklİyoruz sİzlerİ.
Babaylon sende taŞınma İŞİne dİkakt et bu aylaraa Çok zor olur.senİn kuzuna da maŞallah.
BÜtÜn kuzulara maŞalah.
GeÇmİŞİ okuyayaım deİdm ama yetİŞemedİm.sabaha sbah maŞalalh herkes burada olunca bu sbahaı bİle okuyamadım
atladıĞım anneler kusura bakmayın
hepİnİze ÖpÜcÜkler

Teşekkür ederimmmm Swetcimmmmm :1hug:

Günaydın kıslar maşallah herkes çok çok çok iyi süper hep böyle olun dün eşim bana moral verdi sorun değil 100lük yüksek çıkmaz yaptırırız farkı çok az nolucakki diye çok rahat yaklaştı bende sorun etmiyorum artık kitabımı alıcam elime kitap okurum katları gezerim gerçi yürümeyinde diyorlar ama napalım
Rendevumda vardı ctesi erkenden gidicez şeker yüklemesini yaptırıcaz sonrada muayneye giricez inş.
Zuzummmm bana şu organik ürünler aldığın mağazanın adını at şekerim birde tarifini bi zahmet
Fiyatlar nasıldı herşey varmı bakam

Hayırlısı olsun Gaydıncımmm, yaptır kurtul en iyisi, gazete okursun bol bol, mp3 player götür yanında müzik dinlersinnnn :teselli: Ben sana özelden döktürcem simcikkkk cnmmmm Şeniz

zuzum kızçene maşallah bu arada tombik olcak bence seninkide yaw saniye yerlerinde durmuyolar ama neyseki ette tutuyolar bu kadar hareketliliğe garip ya :ecrin_bebek:

Farklı duruŞlardan ve yakın Çekımlerden aynı gÖbek bazen Çok bÜĞÜk bazen de kÜÇÜk Çıkıyor dımı kızlar...

melekkk son resminde nekadar da büyük diğerlerine göre masallah
düz olarak cekindiğin resimde hamiş gibi görünmüyosun

Melek maşallah kuşum ya kocaman oldu bak göbişin her geçen gün dahada büyüyoo emin ol
Bende yarın çeker koyarım bugün yoğunluk var biraz kalabalık burası yarın hallederiz canımcımhihoyyyt

Kuzu neden hayretler ıÇındesın kuzum..7.aya gırıyor artık kızım benımmmmmmmmm
bÜĞÜcek tabı gÖbÜŞÜmmmmmmmmm

Herkese selamlar. Son zamanlarda sizi takip ediyorum ve bir selam vermek istedim. Hepinize merhabalar. Bende 22 hafta 2 günlük hamileyim.

Merhaba canım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin rahat geçiriyormusun hamileliğini keyfini çıkarmaya bak çok güsel bir dönem canım:1hug:

Beyaz Melek, valla büyümüş iyice göbişşş....:asigim:
Zaten 6,aydan itibaren iyice büyüyor bu göbişler..:ecrin_bebek:

Ay benim ne işim var hamile topiğinde kızlar..-tatlicadiarzu-

iyiyim ama hep evdeyim sırtım otururken bile ağrıyo bebekler sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum sayılı gün geçer nasıl olsa.
işim zor olacak kısa bi süre önce eltim doğum yaptı ve ortağımın eşi onları görünce bunların iki katını aşıycam diyorum içimden ama annem var kayınvalidem var onlar yanımda yalnız olmıycam ilk zamnaları atlatırsak alışırım heralde..

mobilya işinde çok zorlandım pembe alsam olmaz mavi alsam olmaz ayy çok zor verdim kararı büyüyen karyola olacak burda bebk mobilya mağazası yok bakabileceğim bi yer yok dolaşabilseydim ist. a gidip alıcaktım ama oda olmadı ..en iyisi yaptırmam olacak dedğin gibi..

sen nasılsın canım

canımm sağol bende çok iyiyimmm.. annenin ve kayınvalidenin yanında olması çok güzell yoksa düşünemiyorumm bilee delikafadulden tabii sağlıklı olsunlarr da sayılı gün çabuk geçer cnmm...

Geçmişle ilgili yorumlarımı tamamladıgıma göre artık günaydın diyebilirimmmmm kaydirigubbakcemile3 Günaydın Türkiye'm, güzel temmuz anne adayları, onların mini mini güzel kızları vede yakısıklı delikanlıları hihoyyythihoyyyt Güzel bir salı günü, hava ve yollar kapalı olabilir ama her gecen gün bizi bir adım daha mutlu sona yaklaştırıyo... Yattım kalktım ki gercekten 20:30 da uyudugumu düşünürsek agır bi uykuya yattım, kaldı 3 tane yattım kalktımmmm delikafaduldendelikafadulden

Dün akşam bıdık kızımı gördüm, daha dogrusu bacak şovunu, ayak ve ellerini gördüm, kalbini dahi zor dinledim, kaçırıp durdu kendini, yüzünü hele o kadar ugrasmaya ragmen malesef goremedimmm senağlama Haftaya cuma tekrar gidicem umarım bu sefer boy boy resimlerini çekebilirimmmm :dance: 854 gr olmuş kızım, boyu da 32 cm. olmuş komacaaaannn bi kız olmus artıkkkk masallah :nazar:

Dün akşam dogum tarihimde az cok netleşti, kalça yapım ve çatımın dar olmasından kaynaklı sezaryen olcaım kesinleşti, ben epidural istemedigimden full narkoz uyutulucam sanırımmmm :1shok: Tahmini dogum tarihim 15 temmuzdu, 2 hafta oncesinde dogurmus olcam insallah, yani tarihim temmuz basına kaydııı :lepi::lepi::lepi: Geri sayımımı güncellicem simdiii

maşallahh zuzumm kuzuna... :nazar: doğum tarihi de az çok belli artık ne güzell ben daha nerede doğum yapacağımı bilmiyorumm bi dr um bile yokk senağlama
bi de doğum yaklaştıkça korkmaya başladımm acaba sezeryan mı olsamm nee :oklava:

herkese günaydın

benimde dün akşam oğlum çok hareketliydi.hiç durmadı yerim ben onu..bir de biryerlerini şişirip duruyor.sabah saat 6,30 gibide.göbeğimin üzerini şişirdi.neresi acaba tutuyorum orayı.biraz duruyor sonra gidiyor.çok tatlı çok canım benim ya

günaydınn canımm ne güzell bebişler büyüyorrr maşalllah kuzulara :nazar: bu haftalardan sonra acaba ne şekillere girecek karnımızz kaydirigubbakcemile5

günaydın eyetkinercimmm nasılsın tatlım bebişkon nasılll

canımm iyiyimm melekcimm sen nasılsın kuzun nasıll ?

GÜnaydın kızlar
kİbele eksİk kaÇ sabahtır forumda banlanmıŞ sanırım

Eyetkiner, Hüreem, Babaylon günaydınlarr

günaydınlarrr hepinizee a.s.

Back
X