- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
huriş kız kaynanana gitmedin mi
ay canım bende yalnızım uzandım bu gece uyurum inşşimdi dolanıyorum
eşim gelmeden uyuyamm ki canım..
zaten 11 gibi kalkınca bu saatlerde uykuda tutmaz..
gitmedim gidesim yok boşver hafta sonu eşim evde onunla giderim gitmek istemiyorum.karnım ağrıyor başım ağrıyor ocakta yemeğim var bebeğim ağlıyor v.s. şakkıdısositosositoopuyorumnanaktan
cgülistan ödüm koptu kocamı işten çağardılar demişsin bende çıkardılar sandım ay nasıl oldum buz gibi kestim...ay kocişlerimizin işine bişey olmasııınnnnnn......aman ammiiinnn allahım
gitmedim gidesim yok boşver hafta sonu eşim evde onunla giderim gitmek istemiyorum.karnım ağrıyor başım ağrıyor ocakta yemeğim var bebeğim ağlıyor v.s. şakkıdısositosositoopuyorumnanaktan
cgülistan ödüm koptu kocamı işten çağardılar demişsin bende çıkardılar sandım ay nasıl oldum buz gibi kestim...ay kocişlerimizin işine bişey olmasııınnnnnn......aman ammiiinnn allahım
sen girecek misin canım sınava
canım benide ekleyebilirmisinn :kedi:***************************2009 TEMMUZ ANNELERİ MUHTEMEL DOGUM TARİHLERİ LİSTESİ************************
ANNE ADI--------------------------M.D.TARİHİ-----------CİNSİYET--------------------D.ŞEKLİ--------------- D.TARİHİ-----------DOGUM HAFTASI
adenzar--------------------------*------------------------kız----------------------------normal---------------------13mayıs---------------------29+6 :hooray:
comebaby-----------------------*----------------------ikiz/kız----------------------g.anez.sezeryan-----------2haziran--------------------32+4 :hooray:
amartis74------------------------*-----------------------erkek-------------------------sezeryan------------------14 haziran-----------------35+2 :hooray:
papetlant------------------------*---------------------ikiz/erkek/kız-----------------------*-------------------------17haziran--------------------*-------:hooray:
menekseak-----------------------*-----------------------erkek-----------------------g.anez.sezeryan-----------19 haziran-----------------38+2 :hooray:.
nilayyy----------------------------*-----------------------erkek-----------------------g.anez.sezeryan-----------19haziran------------------37+6 :hooray:
neslivicdan-----------------------*-----------------------erkek---------------------------normal------------------20 haziran-----------------38+4 :hooray:
selsin------------------------------*-----------------------erkek--------------------------sezeryan-----------------21 haziran-----------------37+3 :hooray:
ipegimu---------------------------*-------------------------kız---------------------------epi.normal---------------23haziran------------------38+6:hooray:
hürrem_s-----------------23 haziran-------------------kız----------------------------sezeryan-----------------doğurmuş olması lazım ama hala haber alınamadı
dilara80-----------------------24 haziran---------------kız--------------------------epi.sezeryan-----------------24haziran----------------- 38+5 :hooray:
jasmincin---------------------------*------------------------*------------------------------sezeryan--------------------24haziran------------------35+1 :hooray:
confuse-----------------------------*-------------------------*-------------------------------------*-------------------------------*---------------------------------*
derin--------------------------1 temmuz-------------------kız-----------------------------sezeryan
rosem------------------------1 temmuz------------------erkek----------------------------sezeryan
sibel07-----------------------1 temmuz------------------kız-------------------------------sezeryan
yserez------------------------1 temmuz----------------erkek------------------------------sezeryan
karen81----------------------2 temmuz-------------------kız-------------------------------sezeryan
nurr34-------------------------5 temmuz------------------kız--------------------------------normal
nur84-------------------------6 temmuz-------------------kız-------------------------------normal
nesquk_24-----------------6 temuuz-----------------------*-------------------------------sezeryan
zuzuuum------------------- 8 temmuz-------------------kız----------------------------sezeryan:
hüzün yılı---------------6-7-8 temmuz dan biri---------erkek--------------------------sezeryan
beyazmelek----------------------7 temmuz----------------kız------------------------------sezeryan
nazlıbahar------------------------9 temmuz---------------erkek---------------------------normal
çiceks------------------------------9 temmuz-------------erkek-------------------------sezeryan
demet-----------------------------10 temmuz-----------------kız--------------------------sezeryan
annecik_annecik----------12 temmuz---------------------kız-------------------------sezeryan
cankız__------------------------13 temmuz----------------erkek--------------------------normal
grübchen-----------------------13 temmuz-----------------erkek--------------------------normal
babaylon---------------------------16 temmuz----------------kız---------------------------normal
huri37------------------------------17 temmuz-----------------kız---------------------------normal
blue_-------------------------------17 temmuz----------------erkek------------------------normal
aysenur2009--------------------20 temmuz------------------kız----------------------------normal
kibele-------------------------------22 temmuz------------------kız-----------------------------henüz belli degil
azcık heyecan olsun....:lepi:
çok teşekkür ederim kızlar....
star_dustçum canım hala antibiyotik devam ediyor güzelim doğuma kadar kullanacaksın dedi
o yüzden tekrar ettirmedik tahlili salı günü bitecek bu hafta antibiyotik o bitince tekrar bakacağız bakalım
idrarda proteyin neden olur ki acaba
tansiyonum da çok düşük hadi yüksek olsa endişe duycam ama ne bileyim
1 hafta 3 gün daha yatçaz kalkçaz bebişim doğcak oleyyyyyyyyyyyyyyyy
inş canımm..
ne güzelll yaa gününüz belli..
bizde heran olacakmış gibi bekliyoruz..
hoş benim paşadan daha tık yok..
ne sancı nede başka bişeyy..
benim de dr.um yarın İngiltereden dönsün , ertesi gün konuşucaz doğum ne zaman olur ne zaman gelebilir İzmire diye .. ona göre ben de doğum yapmayı planladığım hastaneyle temasa geçicem ve anestezi uzmanının isteyeceği işlem vb.leri halledicem
bana geçen gün tel.da söylediği " ilaçları kesince artık 36 gibi bekliycez " , yani 36 +6da olursa 11 temmuz ctesi görünüyor bizim de .. tabi bi pazar olsun konuşalım etraflıca , sonra hurişe diycesss " yaz güselim benim muh.doğ.tarihi de bu " hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?