- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
lülülülülülü
benımde ole ya sağolsun gamzeye 5yıl baktı bana bı zararı yok kadıncagızın kayınpederım ondanda ıyı adam varya demeden dedırtmeden yapar herseyi ole hesaplamaz elı cok acıktır yemeyı yedırmeyı gezmeyı cok sever hele torunları bıde bızım bu dagacak olan ılk erkek torunu olcak Allah ın ıznıyle bı doğsa.......
nasıl agrın sızın varmı?sanırım bız pıt dıye cıkarcaz agrısız sızısız hafıf hafıf benım devam edıor ama duzensız
nurcum takma kafana sen daha cok mınık o coooookkk değısıcek daha baakrsın gecelerı uyumaz gunduzlerı bakarsın ne gece ne gunduz bakarsın ooohhh masallah gece uyur gunduz kararında bırakır yanı değısır cok daha sen uzme kendını
o uyurken sen napıyosun nur ?
valla canım günlük işlerimi anca yetiştiriyorum dinlenmeye vaktim kalmıyor
epıdural normal doğum nasıl sızce bıraz arastırdı da herkes cok memnun 21temmuza ole bısey dusunuyorum
slm kızlar geçmişi okuyamadım...ben 15 temmuz çarşamba günü epidural normal doğum yaptım..kızım 3.610 kg boyu da 47 cm doğdu..dün çıktık hastanaden her şey yolunda çok şükür....
slm kızlar geçmişi okuyamadım...ben 15 temmuz çarşamba günü epidural normal doğum yaptım..kızım 3.610 kg boyu da 47 cm doğdu..dün çıktık hastanaden her şey yolunda çok şükür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?