ayy ne güzel melek ya bende çok merak ediyorum yüzlerini
seninki kadar net göremedim bi türlü haftaya renkli usg ye girecem belki görürüm ordahihoyyyt
benimkide göstermedi yüzünü çok uğraştık ama hep arkasını döndü durdu.bizimkiler öykü gibi fotojenik değil maleseffff.
cihazında etkisi var sanırım net göremiyorum yüzünü dönse bile bişey anlamıyorum zaten artık bütünde gözükmüyorya doktor oynatırken bi bakıyorum kafadan hop bacağa geçmiş ben ne olduğunu anlıyana kadar başka bi yerini inceliyo o şekilde bişey anlamak mümkün mü adam da haklı birine bakıyo sonra diğerine 1 saat geçiyo
evet canım cihazda çok farkediyor.benim dr.ultrasonu iyi ama benimki kıpırdak tam dr.ayarlıyor 3 boyutluya geçiyor hop benimki ters dönüyor yada yüzünü kapatıyor.olsun tatlım göstermesinler nasılsa 2-2.5 ay sonra göreceğiz inşallah yavrularımızı
ayy inşallah çok heyecanlanıyorum onları ilk göreceğim anı hayal ettikçe
gecmıs olsun canım..dün doktora gittik...
yaklaşık 1 haftadır hafif kasılmalarım oluyordu...........akşam yolda çok kötü kasılmam başladı doktora giderken..
doktorum hemen baktı bebek doğum pozisyonunu almış...çatım dar olduğu için baskı yapmaya başlamış alt bölgeye..vajinal baktı şimdilik bi problem yok ama erken doğum riskine karşı tedbirimizi alalım dedi...
hemen acilden yatışım yapıldı serıum taktılar..
iğne falan yaptılar...
birde fitil verdi 1 hafta kullancam...kıızım çok iyiydi ama
halen arada hafif kasılmalarım oluyor..doktorum normal kolay şeyler değil dedi...
bu gün daha iyiym...
masallah bebeşine kuzeydenızcım.herkese merhabalar.şimdi dr.geldim geçmişe bakmadan hemen yazmak istedim.bugün 50 lik şeker yüklemem yapıldı 183 çıktı biraz yüksekmiş yarında 100 lük yapılacak.canım sıkıldı bunun zararı varmıdır.bebeğimide gördüm gelişimi önden gidiyormuş 1600 kg.39 cm.olmuş yavrucuğum benim.:ecrin_bebek:
iyi aksamlar canım.kendıne ve bebısıne ıyı bak.:1hug:iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorum...
herkese merhabalar.şimdi dr.geldim geçmişe bakmadan hemen yazmak istedim.bugün 50 lik şeker yüklemem yapıldı 183 çıktı biraz yüksekmiş yarında 100 lük yapılacak.canım sıkıldı bunun zararı varmıdır.bebeğimide gördüm gelişimi önden gidiyormuş 1600 kg.39 cm.olmuş yavrucuğum benim.:ecrin_bebek:
kızlar dun ızne ayrıldım bakalım ewde nasıl gecırcem gerı kalan zamanı?
dun dr. da gıttım bebeğimin bası yukardaymıs ama doner daha vaktı var dedı.1300gr.mış sızınkılernasıl?
slm arkadaşlar uzun süredir giremiyorum nete eşim laptopu şehir dışına götürmüştü
hoş burada olsada pek girmem imkansız sürekli istirahat halindeyiz erken doğum olma ihtimaline karşı
gebelik şekerimde oldukca yüksek çıktı ama sanırım gecen hafta çok tatlı yemiştim ondan kaynaklandığı düşünülüyor diyete başladım ve günde 7 kez kanıma bakıp doktora bilgi vericeğim düşmezse bir hafta sonra hemen insülüne başlanması gerekiyormuş inş. gerek kalmıyacak ve düşecek şekerim
hepinizi çok merak ediyorum inş. hepinizde haberler güzeldir hepinizi öpüyorum benden havadisler şimdilik bu kadar erkendoğumu önlemek için endol fitil verdi doktor fakat piyasada bulamıyorum ona moralim bozuldu bu sıralar kontrollerimde artık haftada bire düştü
dün doktora gittik...
yaklaşık 1 haftadır hafif kasılmalarım oluyordu...........akşam yolda çok kötü kasılmam başladı doktora giderken..
doktorum hemen baktı bebek doğum pozisyonunu almış...çatım dar olduğu için baskı yapmaya başlamış alt bölgeye..vajinal baktı şimdilik bi problem yok ama erken doğum riskine karşı tedbirimizi alalım dedi...
hemen acilden yatışım yapıldı serıum taktılar..
iğne falan yaptılar...
birde fitil verdi 1 hafta kullancam...kıızım çok iyiydi ama
halen arada hafif kasılmalarım oluyor..doktorum normal kolay şeyler değil dedi...
bu gün daha iyiym...
kızım çok tatlıydı.......
1109 gram olmuş maşallah............
bende 59 kiloyum............
toplamda 6 kilo almış bulunuyorum 27+4 te...............
herkese merhabalar.şimdi dr.geldim geçmişe bakmadan hemen yazmak istedim.bugün 50 lik şeker yüklemem yapıldı 183 çıktı biraz yüksekmiş yarında 100 lük yapılacak.canım sıkıldı bunun zararı varmıdır.bebeğimide gördüm gelişimi önden gidiyormuş 1600 kg.39 cm.olmuş yavrucuğum benim.:ecrin_bebek:
herkese günaydın kızlarrr:1hug:
Günaydınnn diloşummmm bende bugünnn lalalala diye geldim işe malumm cuma günü yarın yine tatil diye, forumu okudum çöktüm resmennn :1no2: Sen nasılsın bitanemmm, bende çarşamba öglen acaip bi yogunluga girdim gülü gülü bilem diyemedim sizeeee...
Günaydınnn fıstıkk temmuz anneleriiiiii kaydirigubbakcemile3
hoş geldin şekericimmm iyiyim tatlım bizde merak ettik çarşamba günü bi anda yok oldun ortalıktan şükür iyisin vallahi yokluğun belli oluyoŞeniz yaa benim sağ kalça son 3 4 gündür acayip ağrıyo yaa ne yapcam bilemiyorum( 1no2:
Sağ kalça derken cnm nası bi agrı yayılıyomu tek bi noktada mı bende uzun süre bacak uyuşması ve agrısı cektim biliyosunn CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?