:1rolleyes: EVETT ıLSU TEYZESııı KIZIM2 KıLO 197 GR OLMUŞ MAŞALLAH DOKTOR TOSUNCUK BU DEDı SANIRIM NORMAL DOĞUM OLMAYACAK ARTIK ıRı Bı BEBEK OLDUĞU ıÇıN SEZERYAN OLACAK GıBıYıZ BEBEĞıM ÇOK ıYıYDı AMA SEZERYANDAN KORKUYORUM BEN KÜÇÜK Bı YER BURASI DEVLET HASTANESıNDE DOĞUM YAPACAKTIM AMA DOKTORUM RıSK ALMAK ıSTEMıYOR BU HAFTA ANKARAYA GıDıCEZ BAKALIM SANIRIM DOĞUMUM ANKARADA OLACAK
gaydin, gamze,rosem ve ecetuba
kızlar hepinizin bebişlerine maşallah
kocaman olmuşlarr
darısı doktora gidecek olanların başına..
benimde bugün saat 2 de randevum var inşallah iyidir prensesim:Saruboceq:
annecik aşağıdaki isimlere bak bakalım
nehir
duru
ırmak
zeynep
busem
naz
bence bunlar güsel canımcım
evet nehır olsun karar verdım. sımdıye kadar en sıcak gelen bu oldu
13 gün var daha benim kontrole yaaa bende heyecanla bekliyorum bebişimi görmeyi
kızımın ısmı ne olsun kızlar bana yardımcı olun kutfen
canım moralini bozma zaten 30 haftalarımızdayız bebeklerimiz neredeyse gelişimini tamamladı
benim bir tanıdığıın 6 ayında suyu geldi bebek susuz kaldı düşün 2 ay 3 lt su içti maşallah bebeği sağlıklı doğdu
moralini yüksek tutdikkat ettikten sonra 6 hafta çabuk geçer canım
SAĞOL CNM İNŞALLAH ÇABUCAK GEÇERDE HEPİMİZ SAĞLIKLA KAVUŞURUZ BEBİŞLERE
Kızlar sezeryandan korkmanıza gerek yokki. Her iki doğum şeklininde kendine göre avantajı ve dezavantajı var. Ben sezeryan oldum ve çok rahat geçirdim çok şükür..
AY BENDE İKİSİNDEN KORKUYORUM AMA BU DURUMDA SEZERYAN OLACAK GALİBA
canım sen normal doğum yapmıştın dimi..ağrısız olunca ıkınılmıyor mu?kafam karıştı.Hayırlısı olsun artık hepimiz için...
allah cezanızı vermeye ağrısız doğum olacak normal olacak ıkınma olmayacak :) ,epidural normal doğum yapan yokmu çevrenizde...yada diş çektiren şöyle düşünün ki dişinize uyuşturucu iğne yapılıyor ,belinize yapıldığı gibi doktor dişinizin etrafını açmaya başlıyor dişinizi çekmeye zorluyor bu arada sizde ağızınızı açarak yardımcı oluyorsunuz ,aynı siz ıkınarak doktora yardımcı oluyorsunuz bebeğin başını çıkışını hissediyorsunuz fakat acı hissetmiyorsunuz...ve diş çekiliyor bebek çıkıyor ama sizde yine bir acı yok ama diş çekilmiş bebek çıkmış oluyor sadece hissettiğiniz bebeğin baskısı tıpkı dişçinin dişinizi çekmek için uyguladığı baskı gibi..... bütün olay bu en basiti böyle anlatablirim yaşadım mı yaşamadım ama en yakın kankam artık bunu defalarca anlattığı için yaşamış gibiyim ve çok rahatım....sizde rahat olun bunu doktorlar uzmanlar yapıyorlar ki senelerdir insanlar bu şekilde doğuruyoırlar ki çocuğunuzu nasıl telikeye attığınızı düşünebilirsiniz ki......
bu arad bende anket açtım hadi bakalım banada oylayında kızısımın artık ismi belli olsun :))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...zisima-hangi-isimi-versem-bende-sasirdim.html
verdiğin bilgiler için teşekkürler canım.güzel açıklamışsın konuyu..alkisalkisalkisallah cezanızı vermeye ağrısız doğum olacak normal olacak ıkınma olmayacak :) ,epidural normal doğum yapan yokmu çevrenizde...yada diş çektiren şöyle düşünün ki dişinize uyuşturucu iğne yapılıyor ,belinize yapıldığı gibi doktor dişinizin etrafını açmaya başlıyor dişinizi çekmeye zorluyor bu arada sizde ağızınızı açarak yardımcı oluyorsunuz ,aynı siz ıkınarak doktora yardımcı oluyorsunuz bebeğin başını çıkışını hissediyorsunuz fakat acı hissetmiyorsunuz...ve diş çekiliyor bebek çıkıyor ama sizde yine bir acı yok ama diş çekilmiş bebek çıkmış oluyor sadece hissettiğiniz bebeğin baskısı tıpkı dişçinin dişinizi çekmek için uyguladığı baskı gibi..... bütün olay bu en basiti böyle anlatablirim yaşadım mı yaşamadım ama en yakın kankam artık bunu defalarca anlattığı için yaşamış gibiyim ve çok rahatım....sizde rahat olun bunu doktorlar uzmanlar yapıyorlar ki senelerdir insanlar bu şekilde doğuruyoırlar ki çocuğunuzu nasıl telikeye attığınızı düşünebilirsiniz ki......
bu arad bende anket açtım hadi bakalım banada oylayında kızısımın artık ismi belli olsun :))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...zisima-hangi-isimi-versem-bende-sasirdim.html
bence nehir ismi güzel..nehır ve asya huri bence. bende nehır koymayı dusunuyorum
demek öyle canım artık hakkımızda hayırlısı çok da düşünmemek lazım..canım agrı olmayınca ıkınma hıssı gelmıyokı ınsana yanı acı hıssetmeyınce ıkınamıyosun
benım ara ara agrım gecıyodu ıkınamıyodum bos yere kendımı zorluyodum sıkıyodum
cok saoulun gaydın ve menekse . ben nehır ıstıyorum aslında ama tam karar veremedım. guzel dımı.
allah cezanızı vermeye ağrısız doğum olacak normal olacak ıkınma olmayacak :) ,epidural normal doğum yapan yokmu çevrenizde...yada diş çektiren şöyle düşünün ki dişinize uyuşturucu iğne yapılıyor ,belinize yapıldığı gibi doktor dişinizin etrafını açmaya başlıyor dişinizi çekmeye zorluyor bu arada sizde ağızınızı açarak yardımcı oluyorsunuz ,aynı siz ıkınarak doktora yardımcı oluyorsunuz bebeğin başını çıkışını hissediyorsunuz fakat acı hissetmiyorsunuz...ve diş çekiliyor bebek çıkıyor ama sizde yine bir acı yok ama diş çekilmiş bebek çıkmış oluyor sadece hissettiğiniz bebeğin baskısı tıpkı dişçinin dişinizi çekmek için uyguladığı baskı gibi..... bütün olay bu en basiti böyle anlatablirim yaşadım mı yaşamadım ama en yakın kankam artık bunu defalarca anlattığı için yaşamış gibiyim ve çok rahatım....sizde rahat olun bunu doktorlar uzmanlar yapıyorlar ki senelerdir insanlar bu şekilde doğuruyoırlar ki çocuğunuzu nasıl telikeye attığınızı düşünebilirsiniz ki......
canım ne güzel açıklamışsın sen böle çok aydınlandık valla saol. boşuna acı çekmeye gerek yok epidural en güzeli o zamanhihoyyyt
İNŞALLAH ÇABUCAK GEÇERDE GÖRÜRSÜN BİRAN EVVEL BEBİŞİNİ BİZEDE HAYIRLI HABERLER GETİRİRSİN..
CNM O DERT BENDEDE VAR BİRTÜRLÜ KARAR VEREMİYORUZ
canım moralini bozma zaten 30 haftalarımızdayız bebeklerimiz neredeyse gelişimini tamamladı
benim bir tanıdığıın 6 ayında suyu geldi bebek susuz kaldı düşün 2 ay 3 lt su içti maşallah bebeği sağlıklı doğdu
moralini yüksek tutdikkat ettikten sonra 6 hafta çabuk geçer canım
SAĞOL CNM İNŞALLAH ÇABUCAK GEÇERDE HEPİMİZ SAĞLIKLA KAVUŞURUZ BEBİŞLERE
AY BENDE İKİSİNDEN KORKUYORUM AMA BU DURUMDA SEZERYAN OLACAK GALİBA
sibelciğim elinden geldiği kadar su içip dinlenmeye bak. bence 36.haftana gayet sağlıklı bir şekilde gelcek ve bebişini kollarına alackasın. kafanı çok takarsan olmuyor ama :1hug:
sibelciğim elinden geldiği kadar su içip dinlenmeye bak. bence 36.haftana gayet sağlıklı bir şekilde gelcek ve bebişini kollarına alackasın. kafanı çok takarsan olmuyor ama :1hug:[/QUOTE .!.:CANIM SAĞOL İNŞALLAH... SABAHTAN BERİ BÖÖ GELDİ SU İÇMEKTEN
AMA NE YAPALIM BEBİŞLER İÇİN KATLANACAZZZZ
CANIM SAĞOL İNŞALLAH... SABAHTAN BERİ BÖÖ GELDİ SU İÇMEKTEN
AMA NE YAPALIM BEBİŞLER İÇİN KATLANACAZZZZ
katlan güzelim onlar için herşeye deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?