dilara çok tatlısın yaw hergün okuyorum sizleri söylemek bu akaşama kısmetmiş allahım hepimiz yavrusunu kucağımız almayı nasip etsin büyük eller girmeden::))
dılos elden korkup bıcak altına yattınya helal olsun buyuk cesaret:roflol:
gülmekten altıma kaçırdımmmm sizi gidi sapuklarrrdelikafadulden
eline sağlık canım inşallah herkes burdan faydalanırkıslar kikoleyımın fıkrı uzerıne yenı baslık actım.kaydirigubbakcemile3
umarım herkes icin faydalı olur.:lepi:
2009 temmuz annelerı icin faydalı bilgiler.. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
gözün aydın canım e sende ev hanımlarına katıldın akşam sohbetleri senide sarar artıkslm kızlar nasılsınız bakalım
inşallah herkes iyidir okuyamadım geçmişi
ben 3 gündür evdeyim izindeyim artık
alşamları yazabiliyorumya artık napalım
i
bendede öle oldu ama benimki devletteydi ebeler elledi durdu şimdi söledim doktoruma bana ebe dokunsun istemiyom dedimasıl kötu olan rahım acılmısmı dıye ıkıde bır gelıp bakmaları allahım gırmeyen el kalmamıstı vajınama okadarmı acır allahım sırf bu yuzden sezaryan ıstıyorum aslında
bunun pazarlıgını yapıcam doktorumla kesınlıkle:1closedeyes:
:roflol::roflol::roflol:benımkıde erkek hıc görmedı aslında annem göster ama elletme dedı ama benımkı ne bakıyo ne ellıyo:roflol::roflol:
eline sağlık canım inşallah herkes burdan faydalanır
gözün aydın canım e sende ev hanımlarına katıldın akşam sohbetleri senide sarar artık
bendede öle oldu ama benimki devletteydi ebeler elledi durdu şimdi söledim doktoruma bana ebe dokunsun istemiyom dedim
oda başından sonuna kadar doğumda ben olucam dedi
özel bi başka oluyomuş canım
:roflol::roflol::roflol:
çınarın bezlerıde olmazkı sımdı sana ben yollardım ama delikafadulden
dılos yarın 33 bıtıyo hadı gözun aydın:lepi:
günaydııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?