ya tamam relax dilaracım,çarşamba günü kucağında aylardır beklediğin mis gibi kokan eşin ve senin en güzel parçanız kızın olacak,yemişim kaynanasını,kudursun dursun zemuszemus
günaydın annecik nasılsın
ne sıkması canım benim anlat tek yaptığımız okumak ve nacizane fikrimizi belirtmek,içini biraz rahatlatabiliyor kendini yalnız hissettirmiyorsak ne mutlu.insan yalnız bir varlık arkadaşaım her dert herkese anlatılmıyo aman ona söyler,aman hakkımda böle düşünür burası ne kadarda olsa sanal ortam,anlattığın paylaştığın hiçbir derdinin önünü arkasını düşünmek zorunda değilsin birbirimizden ne çıkarımız olabilirki 9 aydır acımızı tatlımızı ağrımızı sızımızı paylaştık sizlerde benim birçok sıkıntılı anımda su döktünüz kalbime,akrabam dediğim insanlar doğumum boyunca toplam 2 kere arayıp hatır sormuşken burda birbirimizin herşeyini sorar merak eder olduk,yani artık sıkıntımız da mutluluğumuzda ortak,lütfen çekinme :1hug:
valla daha güzelini aramaktan göbeğim çatladı kocalarımızı nasıl bulduk merak ediyorum inan,ne zormuş be kardeşim,yok ya ceren olacak kızımın ismi bitti
nehirde çok güzel isim canım bende düşünmüştüm içine sinsin düşünme artık.
amiiin canım inşallah güzel kızlarımıza ne isim koysak yakışır dimi ama uyyyy analarının kınalı kuzusu onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?